rentefri.dk Anmeldelser 250

3,2

Rentefri.dk lægger kreditomkostningerne oven i prisen, så du ender med at betale det samme som (eller mere end) du ville have gjort hvis du købte samme produkt på afbetaling hos Elgiganten.

Havde læst anmeldelserne her og blev skræmt for ikke at handle hos rentefri.dk. Dog gjorde jeg det alligevel i går da jeg var ivrig nok. Jeg fik ordrebekræftelse og alt gik som det skulle. Eneste der... Se mere

Det er anden gang jeg køber fra dem. Første gang det gik som det skulle. Fik en bekræftelse med det samme. Anden gang det var virkelig radiotavshed. Fik ingen bekræftelse eller noget svar via dere... Se mere

Nemt, overskueligt og leveret som aftalt. Har før prøvet i nogle af de store elektronikkæder samt ved teleselskaber, og her løber der som regel nogle ekstra gebyrer på, når alt er gjort op. Produkter... Se mere

1. Elektronikbutik
  2. Mobiltelefonbutik
  3. Computer- og tilbehørsbutik
  4. Computerbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi er Danmarks nye netbutik med kvalitetsprodukter til dig, der gerne vil have råd til mere og som er træt af at betale skjulte renter og gebyrer. rentefri.dk er 100% rente-, gebyr- & oprettelsesfrit, når du finansierer dit nye produkt over 10, 20 eller 30 måneder hos os. 100% rente- og gebyrfri finansiering, rentefri.dk samarbejder med Santander Consumer Bank, der ikke bare er Danmarks største bank for forbrugslån, men også en del af den største bank i eurozonen (Banco Santander). Det betyder også at rentefri.dk, kan tilbyde dig en finansieringsaftale, der er 100% rente-, gebyr- & oprettelsesfrit. Du betaler altså en fast månedlig ydelse for dit produkt over 10, 20 eller 30 måneder uden at betale nogle skjulte renter eller gebyrer.

3,2

Middel

Fin service, leveringstid lidt misvisende

Leveringstiden er lidt misvisende, da det tog lidt længere tid for mig, og fra hvad jeg kan læse, har andre haft samme oplevelse. Men produktet ankom og virkede upåklageligt. Så det kan anbefales, man skal bare lige have lidt ekstra tålmodighed

21. november 2018

Positiv oplevelse :)

Har kun haft positiv oplevelse med Rentefri.dk
Skrev frem og tilbage et par gange pr. mail da jeg havde nogle spørgsmål. Der blev svaret inden for et døgn. Besluttede mig til sidst at bestille et produkt som stod til at blive leveret+8 dage. Varen kom dog allerede efter 4 dage. Superfin service og derfor 5 stjerner fra mig.

15. november 2018

Der er/var overhovedet ikke styr på web…

Der er/var overhovedet ikke styr på web shoppen.
Bestilte 1 iPhone, men fik dagen efter besked på st den havde de ikke og kunne ikke skaffe den. Så jeg skulle bestille en anden. Hvilket jeg gjorde men det endte ned samme resultat. Den har vi ikke og kan ikke skaffe den.
Så ved ikke om jeg tør købe købe af dem. Hva hvis det så går noget galt, når man hsr fået telefonen, har de så styr på det.

Jeg bestilte først en i grå. Den kunne jeg ikke få. Så valgte jeg en i sølv. Det kunne jeg ikke få da iPhone 6 var udgået. Bestilte så en 7 er. Den kunne jeg heller ikke få.

11. november 2018

Hej Kim,

Tak for den behagelige mailkorrespondence forleden.

Jeg er dog ærgerlig over, at du mener, at vi ikke har styr på vores webshop.
Du blev kort efter din bestilling informeret omkring, at den mobil, som du havde bestilt, desværre var udgået. At denne telefon fremgik i vores søgefelt, er selvfølglig vores fejl, og blev rettet med det samme. Jeg vejledte dig efterfølgende til vores iPhone sortiment, hvorefter vi begge blev enige om, at vi ville annullere din nuværende ordre og finansieringsaftale hos Santander, så at du kunne lave en helt ny bestilling. Jeg har dog endnu ikke modtaget din anden bestilling og kan derfor ikke forstå, hvorfor du skriver, at din anden bestilling endte med samme resultat? Du er altid velkommen til at kontakte mig på rentefri@rentefri.dk.

Hvis du oplever en fejl på dit produkt, har du selvfølgelig samme 2 års reklamationsret, som hvis du handlede i en hvilken som helst anden butik i Danmark.

Julian // rentefri.dk

Service var fin men computer med fejl

Service var fin og computeren kom hurtigt.. men den fejler et eller andet med grafikkortet den siger nogen sjove lyde så snart man åbner et spil. Vil gerne vide hvad vi kan gøre ved dette da jeg ikke føler mig tilfreds med få en helt ny pc med problemer..

Men fejl sker så forventer vi finder en løsning..
Ellers ka jeg anbefale rentefrit hvis man er til en fast månedlig ydelse uden renter

18. oktober 2018

Hej J L33T,

Jeg giver dig helt ret i, at du ikke skal føle dig tilfreds med en spritny computer, der opfører sig unormalt. Vil du ikke kontakte mig på rentefri@rentefri.dk, så at vi kan tage dialogen videre derfra?

På forhånd tak!

Julian // rentefri.dk

IPad købt på afdrag via Santander

IPad købt på afdrag via Santander.

Modtog ipaden den 7/8 og finder ud af at der er den forkerte jeg har bestilt så vælger at sende den retur igen samme dag.
De modtager den 23/8 og der bliver lovet mig at lånet blir sat ned ved Santander.
Har efterfølgende ikke fået lånet sat ned og der bliver ikke svaret på mine mailes.
Har selv haft kontakt til Santander og de kan ikke hjælpe mig før de har modtaget en maile fra rentefri.dk

20. september 2018

Hej igen Sarah,

Tak for den behagelige korrespondance forleden. Jeg formoder, at du har fået en tilbagemelding fra Santander, og at denne sag nu er ude af verden.

På vores samarbejdspartners vegne, beklager jeg for den alt for lange process.

Julian - rentefri.dk

Bestilte en mobil på afdrag og fik…

Bestilte en mobil på afdrag og fik ordre bekræftelse, to dage efter får jeg besked om man ikke kan levere den pga den er undgået. Får så afvise man vil trække lånet tilbage ved Santander så jeg ikke skulle betale for et produkt jeg ikke har modtaget. Men nu det en uge siden og jeg har stadig intet fået på det trukket tilbage så jeg ikke hæfter på det.

9. september 2018

Hej Sarah,

Tak for din besked.

Lad mig først og fremmest beklage, at vi ikke kunne levere den ønskede mobiltelefon. Det sker desværre somme tider, at bestemte produkter bliver taget af hylderne, hos én vores mange leverandører. Jeg sendte dig i den forbindelse en email, som specifikt beskrev, at din ordre, samt finansiering hos Santander var blevet annulleret, og at du var velkommen til at lave en ny ansøgning, i det tilfælde at du ønskede et andet produkt.

For at få en yderligere bekræftelse på overstående, er du altid velkommen til at kontakte Santanders kundeservice.

Hvis du til en anden god gang har spørgsmål til en bestilling, er du velkommen til at skrive til mig på rentefri@rentefri.dk.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, hvis man ikke har lyst til at kaste en masse penge på engang uden renter selvfølgelig :-)
Varen skulle komme 8+ dage, men fik bestilt den i mandag fik den i torsdag :-)

30. august 2018

Er dette din virksomhed?