rentefri.dk Anmeldelser 250

3,2

Rentefri.dk lægger kreditomkostningerne oven i prisen, så du ender med at betale det samme som (eller mere end) du ville have gjort hvis du købte samme produkt på afbetaling hos Elgiganten.

Havde læst anmeldelserne her og blev skræmt for ikke at handle hos rentefri.dk. Dog gjorde jeg det alligevel i går da jeg var ivrig nok. Jeg fik ordrebekræftelse og alt gik som det skulle. Eneste der... Se mere

Det er anden gang jeg køber fra dem. Første gang det gik som det skulle. Fik en bekræftelse med det samme. Anden gang det var virkelig radiotavshed. Fik ingen bekræftelse eller noget svar via dere... Se mere

Nemt, overskueligt og leveret som aftalt. Har før prøvet i nogle af de store elektronikkæder samt ved teleselskaber, og her løber der som regel nogle ekstra gebyrer på, når alt er gjort op. Produkter... Se mere

1. Elektronikbutik
  2. Mobiltelefonbutik
  3. Computer- og tilbehørsbutik
  4. Computerbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi er Danmarks nye netbutik med kvalitetsprodukter til dig, der gerne vil have råd til mere og som er træt af at betale skjulte renter og gebyrer. rentefri.dk er 100% rente-, gebyr- & oprettelsesfrit, når du finansierer dit nye produkt over 10, 20 eller 30 måneder hos os. 100% rente- og gebyrfri finansiering, rentefri.dk samarbejder med Santander Consumer Bank, der ikke bare er Danmarks største bank for forbrugslån, men også en del af den største bank i eurozonen (Banco Santander). Det betyder også at rentefri.dk, kan tilbyde dig en finansieringsaftale, der er 100% rente-, gebyr- & oprettelsesfrit. Du betaler altså en fast månedlig ydelse for dit produkt over 10, 20 eller 30 måneder uden at betale nogle skjulte renter eller gebyrer.

3,2

Middel

Super imponeret! Så glad for købet!

Havde mange spørgsmål omkring produktet og havde problemer med nettet, men kundeservicen var over al forventning. Hele købet var over forventningerne - som var at det var et snyder firma, men nej, alt er præcis som det skal være og med en rigtig god og hurtig kundeservice! Kan kun varmt anbefales!

10. december 2017

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk..bestilte en pc for 4 uger siden og den er ikke kommet endnu...og de har ikke en skid styr på noget som helst,de aner ikke hvor varen er og hvornår den kommer

3. december 2017

Pas på !

Det er helt fint når man køber et produkt hos rentefri.dk ! Hurtig levering !
Men der hvor kæden så hopper af er når et af deres produkter går i stykker , så er man på herrens mark ! Selv om der er 2 års reklamationsret open iPad vi købte kom vi til at betale 499kr format få kigget på den , den kunne ikke lade op , sendte den til et af rentefri værksteder , de kunne IKKE finde fejlen ! For at få udleveret iPad ige måtte vi betale 499kr ;-(
Nu står vi med en iPad det er 1 år gammel der IKKE kan oplade ! At sende den ind igen tør vi ikke , ds vi så igen må betale 499 kr får at få den udleveret !!
Det er dæleme ikke i orden “rentefri.dk ;-(
Så pas på når i handler derinde !!! Det kan gå hen og blive dyrt !!

1. december 2017
rentefri.dk-logo

Besvarelse fra rentefri.dk

Hej Peder,

Jeg beklager din oplevelse hos serviceværkstedet. Diagnosegebyret er blevet tilføjet, fordi der desværre ikke, blev fundet nogen fejl på din iPad fra serviceværkstedet. Vil anbefale dig, at kontakte Apple Support på 70 10 20 07.

Rigtig god dag.

Mvh