Der ydes ingen garanti på udført…
Der ydes ingen garanti på udført arbejde.
Jeg fik 16 nov. 2018 udført fyldning af 2 kindtænder i flader ved siden af hinanden.
Siden har der været problem med at madrester satte sig fast mellem de 2 tænder.
I starten af 2020 begynde den ene tand at være øm, men pga. arbejde og sener Corona krisen gør jeg ikke noget ved det med det samme
27 april 2020 er jeg i klinikken, og får at vide, at det nok skyldes at en overgang fra den nye plombering og til den tidligere ikke er OK, samtidig bliver jeg oplyst om at mellemrummet mellem de 2 fyldninger er for stort. Samt på røntgenbillede kan ses, at der er fyldningsoverskud ved ene tand.
Jeg gør opmærksom på at begge fyldninger er lavet på denne klinik for 18 måneder siden.
Men jeg får at vide, at der ikke er nogen garanti på fyldninger. Jeg kan godt forstå, at hvis en flydning knækker, er det ikke tandlægens skyld. Men de ovenstående fejl, må skyldes det udførte arbejde.
Men jeg kom til at betale i alt kr. 1753,00 for tidligere dårligt udført arbejde.
Jeg har siden været i mail kontakt med klinikken, men de fastholder, at de ikke i 2018 har lavet en fejlbehandling, og at jeg d. 27 april 2020 fik at vide, at de ikke ville erstatte noget. Jeg fik først svar efter 17 dage efter min henvendelse, og efter at rykke 2 gange for svar.
Jeg vil samtidig sige, at være til tandbehandling er stressende og jeg valget derfor at få ordnet tanden den dag. Men jeg er stadigvæk utilfreds med, at man frasiger sig et ansvar for det tidligere udførte arbejde.
Inden for de fleste andre områder, er der en garanti på udført arbejde, når jeg får udført reparation på min bil, er der 36 måneders garanti.
Og hvis jeg som håndværker laver noget forkert, bliver det udbedret uden beregning.
18. maj 2020