rentalcar.com Anmeldelser 221

1,1

PAS PÅ! ! Lejede bil via Rentalcar i Nice lufthavn i april. Kom til at betale bilen 2 gange. 1 gang til Rentalcar og en gang til Europcar i lufthavnen = dobbeltbetaling Rentalcar lokker med et g... Se mere

jeg har lejet en bil med fuld forsikring, men da jeg kommer til destinationen bliver jeg opkrævet ca. 60 kr. om dagen for at få forsikret forrude dæk. Da jeg kommer hjem ser jeg at der står i l... Se mere

1,1

Dårlig

Samarbejder med firmaer ( Maggiore )som…

Samarbejder med firmaer ( Maggiore )som stjæler kundernes penger, efter aflevering af bil, hæver de bare penge uden dokumentation, vi fik udleveret en gamme Tysk indregistreret bil, med tusinde skader på, vi har filmlet bilen inden vi forlod udlejningens grund.har forsøgt at komme i kontakt med rentalcars.com, men kan ikke komme igennem. Skal aldrig brugs jer mere. Rent tyveri

29. juli 2025

Det er tyveri

Det er tyveri. Vi betalte for en bil som vi aldrig fik ved afhentning hos Hertz i Atlanta - Hertz har aldrig fået pengene fra rentalcar og vi har ikke fået penge retur. Er aldrig blevet snydt på den måde og fatter ikke firmaet ikke er blevet politianmeldt oftere. Lej IKKE bil her!

3. oktober 2024

Fup af værste kaliber

Fup af værste kaliber. Fik aldrig den bil vi havde lejet og betalt for. Bliver holdt hen af Rentalcars med undskyldninger. Der tages ikke ansvar fra Rentalcars.
Rentalcars har snydt os for 4500 kr.
Rentalcars svarer ikke på mit tilgodehavende.
Hold jer væk fra Rentalcars og selskabet Greenmotion. Fup og svindel. En stjerne er en stjerne for meget.

23. august 2024

PAS PÅ

PAS PÅ! !
Rentalcar lokker med et godt tilbud.
Vi har - efter hjemkomst 2/5 - krævet det ene beløb tilbagebetalt. Ingen respons. Bliver kastet rundt på telefonsvarer på forskellige sprog og “ring eventuelt imorgen”.
Hold jer langt væk ! ! !

2. maj 2024

Fup og narrestreger

Fup og narrestreger. De svare ikke på mail. Tegnede fuld forsikring som vi fik brug for. Har sendt flere mail men intet hørt fra dem. Hold jer væk!

1. juli 2024

Lejede en bil inden afrejse til…

Lejede en bil inden afrejse til udlandet! Penge trukket med det samme, tilkøbte så kaskoforsikring oveni, ankommer til destination, skal så tilkøbe yderligere forsikring selvom jeg allerede har købt kasko !!! Kunne så ikke lade sig gøre pga 3 parts firma! Kan ikke komme i kontakt med dem over tlf hverken på destination eller nu når kommet hjem! Hold jer langt væk! Aldrig igen

28. marts 2024

Fup og bedrag

Fup og bedrag. Reserverede bil i maj. Fik aldrig reservation men havde betalt. Har talt med service centret flere gange og mailet med dem 7 gange. Der er kun Tom snak og vores penge er tabt.

4. september 2022

Bedrageri jeg står og har lejet en bil…

Bedrageri jeg står og har lejet en bil på Rhodos idag d24/8/2022 da jeg som dansk bank kunde ikke har andet en debut kort udlevere Europcar ikke bilen og jeg får her at vide at mine forudbetalte penge 2996dkr er tabt.

24. august 2022

Dette er et helt igennem fup firma

Hvis man kunne give minus stjerner så ville de få minimum 5 minus stjerner af mig. Men det tillader Trust pilot ikke. Sært.

Rentalcars.com er et helt igennem fup firma.

De oplyser, at man kan ændre sin booking og indsætte fly nr. mv. gratis. men det kan ikke lade sig gøre.

Jeg har nu måtte afbestille bilen - idet jeg ikke kunne få lov til at ændre med fly nr. og idet jeg fik at vide, at jeg kunne miste bilen, hvis jeg landede senere - og ikke havde angivet fly nr.

Hertil kommer deres forsikringspolicer - son i bund og grund ikke giver mening. Vi forsikrer karrosseriet - men undervognen dækker vi kun med udvidet forsikring. Hvordan checker man tilstand af undervogn når man afhenter ? Har de lift ? Tænker det ikke ?

Firmaet skjuler trust pilot anmeldelser. Det fremgår af deres egen hjemmeside at de får gode anmeldelser og henviser til Trustpilot - virkeligheden hvis man søger er en anden.. de annoncerer på dansk og charger i danske kroner så de burde være omfattet af dansk regulering om forbrugerbeskyttelse og markedsføring.

Men tilsyneladende ingen moral til at leve op til det de lover på deres hjemmeside.

Jeg er spændt på om jeg får mine penge refunderet. Men som jeg læser det, så er det med stor usikkerhed.

Fraduelent company/ fup firma

16. august 2022

Ingen bil, ingen service, ingen refusion

Ingen bil, ingen service, ingen refusion
Vi havde lejet og forudbetalt en lejebil i Lissabon i uge 20 2022 med følgende resultat: Ingen bil, tre timers forgæves ventetid, ingen form for hjælp/service og ingen refusion af de godt 3700 kr. vi havde betalt allerede i februar.
Problemet var, at Sixt’s onlinesystem mandag den 16.5. efter sigende var nede, og de kunne derfor ikke reservere de 4-500 euro i depositum på kortet i lejeperioden, eftersom jeg kun havde mit Mastercard med i elektronisk form i
min Wallet og ikke i fysisk form. De ville ikke påtage sig ansvaret for det, ikke give os den lovede bil, ikke beklage ventetiden, ikke refundere vores betaling på godt 3700 kr. eller på nogen måde afhjælpe den situation, Sixt havde bragt os i, fordi deres it-system var nede.
Gik over til Avis bagefter uden problemer - god og venlig service, hurtig ekspedition og ingen problemer med at bruge Mastercard her.
Tre opkald til Rentalcars i løbet af eftermiddagen den 16.5. gjorde ingen forskel. De ville ikke ombooke eller annullere bookingen eller hjælpe os.

26. maj 2022

Snyd og bedrag

Vi havde booket en bil på tenerife og fik så en mail om at de måtte afmelde vores reservation. Vi prøver så at booke en ny bil, men siden skriver at betalingen ikke er gået igennem og vi beslutter derfor at leje en bil et andet sted.
Pludselig har de så alligevel trukket betalingen!! Og vi har kontaktet kundeservice, som henviser til reglerne om at hvis man ikke henter bilen får man ikke pengene retur. Og vi skriver flere gange at vi jo ikke har booket bilen da der stod at betalingen ikke var gået igennem, og de stopper så med at svare og vi har nu betalt for en bil i en uge, som vi aldrig har brugt!!! Så dårlig service!!!! Brug aldrig rentalcars til at leje igennem!!!

11. marts 2022

Rental Cars - Stay Away

Har lejet biler flere gange hvert år på Kreta og bestilte som sædvanlig til næste ophold. Beløbet blev omgående trukket på mit Visa kort. Ved ankomst fik jeg af bilfirmaet at vide, at kun et debetkort kunne benyttes - det har jeg aldrig været ud for før på øen. Men jo - det står i kontrakten, så det er for så vidt i orden. For 250 Euro ekstra kunne sagen dog ordnes. Nej, tak. - Lejede så en anden bil i lufthavnen og betalte med mit Visa uden problemer.

MEN!!!!! - nu nægter Rental Cars at tilbagebetale det allerede betalte beløb for 20 dages billeje. Pengene er tabt. Det er røveri ved højlys dag, hverken mere eller mindre. Når Rental Cars kan lave den slags slyngelnumre, er der vel ingen grænser for, hvad firmaet ellers kan hitte på af uhyrligheder. Så: Stay Away - or pay for the mistake.

6. juni 2021

Vi lejede en bil men blev snydt

Vi lejede en bil men blev snydt
Vi lejede en bil, hvor det fremgik, at der var en gratis tank benzin. Udlejningsfirmaet ville ikke anerkende det, og vi blev henvist til Rentalcars. Rentalcars bekræftede fejlen pr. e-mail og henviste mig til deres egen costumer department uden at give en adresse dér til. Jeg har efterfølgende forsøgt at få kontakt uden held. Pr. tlf kl. 15:00 bliver jeg oplyst om, at jeg har ringet udenfor åbningstid 9-17. Både på dk og uk-nummer.

20. februar 2019

LEJ ALDRIG BIL GENNEM RENTALCARS - SNYD OG BEDRAG!!

Lej aldrig bil gennem Rentalcars - snyd og bedrag!!
Har lejet bil gennem Rentalcars på Gran Canaria og skulle afhentes hos Goldcar i lufthavnen....
Ikke meget information og udlevering af en bil fuld af ridser overalt, stenslag i forrude skrammer på fælge m.m. Vi indtegner alt på de udleverede dokumenter og kører til vores destination...
En uge senere ved aflevering - en medarbejder kigger på papirer og underskriver - alt er ok.....
Dagen efter får vi en faktura på en ridse på bagklap og kr. 1.500,- trukket fra min konto... vi har IKKE lavet nogen ridser..... hvad pokker bilder Goldcar sig ind....
Rentalcars modtager de billeder, som vi har fotograferet af bilen samt underskrift og de lover at kigge på sagen, MEN der sker ikke rigtig noget.....
Hvem tror I at I er? I skal da bare ned med nakken...
Håber at alle boykotter jer og de firmaer, som I arbejder sammen med...
I har ingen berettigelse på dette marked....
Snyder folk og tror at I kommer godt fra det!!!
Føj, føj og atter føj....

11. december 2018

Har betalt 2 gange for at leje bil…

Har betalt 2 gange for at leje bil igennem RENTALCARS1 ØV ØV. HAR SKREVET TIL DEM. De gør intet.
Min kone har også lejet bil igennem Rentalcars og hun bliver også trukket 2 gange. Fup og fidus, jeg håber at bagmændende sover uroligt hver eneste nat.

27. oktober 2018

Dårlig oplevelse igen

Øv igen, igen. Havde betalt ALT hjemmefra og kunne kun få udleveret bilen mod at der blev trukket 1900 kr. Står i en lufthavn med tre børn og vil gerne afsted, så betaler. Får kun 230 tilbage. Orker ikke at starte sag, men har mistet penge hos dem før, gør det aldrig igen.

14. august 2018

Lejede en bil af rent-a-car i København …

Lejede en bil af rent-a-car i København får stillet en meget fin ny bil til rådighed og bliver endda opgraderet til en større da de ikke har flere af den lille type jeg havde bedt om. Alt er godt til jeg to måneder senere aflevere bilen. Jeg har selvfølgelig betalt leje af bilen i to måneder men efter aflevering trækker de så pludselig knap 2800 kr ekstra uden at oplyse hvad det er for. Jeg har ingen opgørelse over hvad beløbet dækker og fik ikke oplyst ved aflevering af bilen at jeg ville blive trukket dette beløb. Jeg anfægter ikke at det kan være reelt nok at de skal have de penge men jeg synes det er mega frækt ikke at sende kunden en opgørelse over hvorfor. Også efter jeg skrev det til dem pr mail har jeg intet svar fået og de tager ikke deres telefoner. Fed service var rigtig godt tilfreds lige indtil jeg afleverede bilen.

22. juni 2017

Er dette din virksomhed?