RenKloak ApS Anmeldelser

1.724

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 208 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange kunder fremhæver i høj grad den hurtige udrykning, den behagelige betjening og det yderst kompetente personale, som altid udfører kloakarbejdet professionelt, hurtigt og meget grundigt. Forbrugerne er desuden rigtig glade for den attraktive abonnementsordning, som giver en stor tryghed i hverdagen og sikrer hurtig professionel hjælp, hvis der opstår uforudsete problemer med afløb, toiletter eller kloakker. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med, at arbejdet i visse tilfælde ikke blev fuldført korrekt i første forsøg, hvilket betød ekstra besøg, og enkelte oplevede desuden at modtage en faktura, selvom opgaven ikke var løst.

Det, folk taler mest om

Service

Forbrugere finder service positiv og roser den hurtige respons, når kloakken er stoppet. Mange fremhæver, at... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med staff og roser den hurtige responstid samt de yderst venlige og... Se mere

Subscription

Kunder udtrykker stor tilfredshed og glæde ved at tegne et abonnement. Mange fremhæver, at løsningen er... Se mere

Customer communications

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kontakt og booking, idet de fremhæver hurtig og klar... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kundeservice og roser den hurtige og kompetente hjælp, når kloakken... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Ros hele vejen rundt til jer. Behagelig kundeservice, hurtig service, kompetent personale til at udføre arbejdet. Jeg har brugt dem i 4 år, har abonnement og jeres kvalitet og service, lever op og li... Se mere

Ville give mere end 5 stjerner hvis jeg kunne! 🙌🏼 Utrolig imødekommende , meget kompetent. Tog sig god tid, forklarede alt undervejs. Fantastisk service fra start til slut – kæmpe anbefaling herf... Se mere

Kom til aftalte tid, løste opgaven perfekt, vandet løber nu ud af vasken igen, Fik ovenikøbet et cowboytrick til afløbet. Jeg kan anbefale et abonnement- vi har haft brug for hjælp 2 gange indenfor d... Se mere

1. Kloakmester
  2. Slamsugning
  3. Spildevandsafledning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

RenKloak er en autoriseret kloakmester virksomhed, som har specialiseret sig i kloakservice for private. RenKloak´s dygtige og uddannede medarbejdere løser dit kloakproblem professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig. Ring på tlf.: 71 11 11 11

RenKloak. Ring på 7111 1111.

Autoriseret Kloakmester.

RenKloak. Døgnvagt 7111 1111

Kloakservice for private.

Kloakservice for private.
Hos RenKloak har vores ansatte mange års erfaring med alle former for rens af kloakken. Vi har specialiseret os i kloakrensning for private, og har derfor det rette værktøj dertil. Vi har døgnvagt, så du altid kan få løst dit problem, ring på 7111 1111. Vores autoriserede kloakmestre står klar til at hjælpe dig med deres høje faglighed og ekspertise.

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.724)

195 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Det lader til at det går lidt for godt…

Det lader til at det går lidt for godt for Renkloak.
På hjemmesiden angives at Renkloak servicerer "det meste af Sjælland" .... understreget med et DK kort og en blå ring der dækker hele Kbh.s området, hele Nordsjælland, Hornsherred og den østligste del af Odsherred.
Alligevel afviste REnkloak at ville servicere mit hus i det syd-østligste Hornsherred... det var ikke deres område, på trods af, at det nærmest ligger i midten af den angivne cirkel.
Da jeg anfægtede dette, blev Tommy pænt fræk...
"jeg kan jo også bare sige, at vi ikke har flere Rottespærrere..."
Nåh men...tak for hjælpen!

M.h.t. svar fra Renkloak har Tommy en anden opfattelse af den sidste samtale end jeg.
Årsagen til, at jeg ringede op igen var, at jeg troede han havde misforstået, hvor jeg boede, da jeg opdagede den ring, Renkloak har markeret på DKs kortet.... min bopæl er langt indenfor skiven.

Jeg kender ikke ordlyden "Du skal komme ud og hjælpe mig...", der er jo så mange andre udbydere.
Jeg mindes heller ikke at Tommy kaldte mig for "søde Suzi".... heldigvis, det ville være ekstremt nedladende at tiltale en kunde på den måde.

Men jeg havde sådan set forventet at få et beskidt svar, efter at have læst hans svar til de andre kritikere her på Trustpilot.
Tommy har det med at afsløre personlige data om sine kritikere eks. navn og by, at "hendes kloak var fuld af tamponer" ... m.m. - helt utilstedeligt at hænge sine utilfredse kunder ud herinde ved at afsløre personlige ting, som han har fået adgang til via sit professionelle virke.
Jeg kan se, at flere har oplevet nøjagtigt det samme som jeg, at de får at vide "at Renkloak ikke kører i deres område", så det er ikke et nyt problem.
Og Tommy glemmer helt at fortælle, at han opfordrede mig til at gå ind på Trustpilot og "give den gas"...
Hvis noget er bizart, så er det da netop det!

PS. Og ja, jeg er nok bedre til at huske at anmelde dårlige end gode oplevelser ..... det lover jeg, at råde bod på fremover.

10. oktober 2025
RenKloak ApS-logo

Besvarelse fra RenKloak ApS

Hej S. Apelgren

Det er imponerende hvor meget du gør ud af, at generer et firma, som du slet ikke har købt noget af !!

Du har haft ringet og spurgt om jeg ville monterer en rottespærrer hos dig og det har jeg sagt, at jeg ikke kan, da du bor uden for det område jeg kører i.
Du er så sur over, at jeg på min hjemmeside har et danmarkskort, hvor en blå cirkel markerer det område vi kører i. Du kan ikke forstå, at det er en indikation af hvor vi kører og ikke skal tages bogstavligt ned til sidste pixel.

Men du skal have kredit for at holde ord og være nidkær !!
Du sagde ordret i telefonen til mig: “jeg kræver at du kommer ud og monterer en rottespærrer hos mig, ellers skriver jeg en 1-stjernet anmeldelse på Trustpilot”.

Og efterfølgende har du, gud hjælpe mig, fået slettet mit første svar til dig, da du mener, at jeg har delt personlige oplysninger om dig. Selv om du i din anmeldelse selv har skrevet dit fornavn, efternavn og byen du bor i.
Og googler man “S. Apelgren” så er du jo ikke ligefrem en hemmelig person. Men igen, du er meget vedholdende når du har sat dig for at generer et firma.

Men som man kan se på mange af dine andre anmeldelser af andre firmaer, så lader det til, at du aldrig sætter dig ind i tingene og har meget lidt forståelse for hvordan virkeligheden fungerer.

Tommy Bisted
Autoriseret Kloakmester, RenKloak

God oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse med firmaet. De kom hurtigt ud og gik straks i gang med opgaven – både effektivt og professionelt. Hele teamet var venlige og imødekommende, hvilket gjorde processen meget behagelig.

Særligt vil jeg fremhæve den person, jeg talte med ved booking. Han var utrolig forstående og tålmodig, selv da jeg ringede før morgenkaffen og havde svært ved at forklare mig. Det gjorde en stor forskel og gav mig ro i maven fra start.
Kan varmt anbefales!

29. september 2025

Jeg har fået renset tilstoppet afløb…

Jeg har fået renset tilstoppet afløb fra toilet og håndvask i badeværelset.
Jeg har fået en venlig og præsis opgaveløsning til aftalt tid og pris
Jeg kan anbefale Renkloak jeg er meget tilfreds
Jeg har i forbindelse med rensning af nedløb fra tagrenden lavet aftale om tilkald inden for et år og de kom og udførte opgaven på badeværelset pris kr. 0

28. august 2025

Tilstoppet kloak pga rødder…

Tilstoppet kloak pga indtrængende rødder i vores hus gamle kloak. De blev fræset og fjernet. Alt virker igen som det skal. Super hurtig service. Altid flinke og kompetente folk der kommer fra Ren kloak. Kan varmt anbefales.

4. september 2025

Renkloak

Ringer og 3 timer efter kom renkloak og spule min kloak. 1 time efter fungerer mit toilet igen, super hurtig :-)

13. august 2025

Vi fin renset/spulet vores kloak da vi…

Vi fin renset/spulet vores kloak da vi kom hjem fra ferie da toiletterne var stoppet.
En lille uge senere var de igen stoppet så vi måtte ha den spulet igen. Det virkede ikke som om, at det var gjort godt nok første gang siden de stoppede til så hurtigt igen. Tiltrods for dét fik vi 2 regninger. Nu her en lille måned efter er vores brønd stoppet til igen. Vi ringede og fik af vide der sku special udstyr til, de ville ringe tilbage til os. Vi er endnu ikke blevet kontaktet.
256087.

1. august 2025
RenKloak ApS-logo

Besvarelse fra RenKloak ApS

Hej Gitte

Tak for din anmeldelse af RenKloak, her på Trustpilot.

Jeg kan se i sagen, at vi har været hos dig d. 21. juli og spule kloakken.
D. 25. juli var vi ude hos dig igen, da problemerne kom igen. Denne gang anbefalede vi, at der blev brugt kloak-tv til at finde årsagen til de gentagende forstoppelser.

Det var i midlertid ikke så meget vi kunne se med kameraet, da jeres kloak drejer, efter et par meter, så kameraet ikke kan passerer. Vi kunne dog se, at der var faste aflejringer i kloakken og derfor spulede vi så godt vi kunne. Der blev trukket en masse aflejringer og en lommelygte ud af kloakken og vi spulede strækket mindst ti gange.
Efterfølgende gjorde vi opmærksom på, at kommer problemet igen, så skal der slamsuger på til at løse opgaven.

D. 5. september ringer din mand og spørger til tv-inspektion, da i får vand i kælderen og faldstammen drypper, samt at jeres forsikring har bedt om en tv-inspektion.
Jeg siger, at jeg vil kontakte min samarbejdspartner og få dem til at ringe til jer, da de har noget andet udstyr end hvad jeg har. Det kan jeg så forstå på din anmeldelse ikke er sket, hvilket jeg skal beklage.

Jeg ville ønske, at du havde ringet og rykket for en opringning inden du havde skrevet denne anmeldelse. Bliver jeg ikke gjort opmærksom på den slags ting har jeg ingen mulighed for at hjælpe.

Tommy Bisted
Autoriseret Kloakmester, RenKloak