Digital Speed Reading Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

René heeft een enorm aanstekelijke, positieve energie en weet zijn kennis op een hele fijne en begrijpelijke manier over te brengen. Tijdens het webinar kreeg ik niet alleen veel nieuwe inzichten... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De training en het enthousiasme waar deze mee is gegeven heeft mij over de streep getrokken. Ik heb denk ik nog wel 200 ongelezen super interessante boeken. Ik lees meestal 4 boeken tegelijk die allev... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De presentatie was erg duidelijk en leerzaam. Ik heb me direct ingeschreven voor de hele cursus, die zeer vriendelijk geprijsd is

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een goede cursus, je merkt meteen verschil in leestempo als je begint. Enorm betrokken en fijne begeleiding van Rene en zijn team. Je kan alles vragen en dan nemen ze daar de tijd voor. Ik zou deze cu... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Undervisningscenter

Skrevet af virksomheden

Verhoog direct je leessnelheid en onthoudt álles wat je leest dankzij speed reading. Speed reading is mijn unieke 3S-methode om razendsnel te lezen van papier & beeldscherm: Superconcentratie | Speed Reading | Speed learning. Tijdens mijn gratis webinar Speed Reading leer je meer over de 3S-methode.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

92 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Heel duidelijk en concreet

De cursus is heel duidelijk en concreet . Vanaf het begin is het opletten geblazen, een goed begin, goede training voor je hersenen.

Besvarelse fra Digital Speed Reading

Fijn dat je zo betrokken bent!

Bedankt voor het delen en succes met de masterclass!

Adequate reactie op verzoek

Adequate reactie op verzoek. Vriendelijk en behulpzaam.

Besvarelse fra Digital Speed Reading

Fijn dat je het zo ervaren hebt, Tom!

Zeer leuk seminar

Zeer leuk seminar, ben echt benieuwd of het voor ons gaat werken!

27. november 2025

Bedankt voor je review!

Ik ben benieuwd hoe je het inmiddels ervaren hebt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zoveel tips gekregen en zelfs onze 13…

Zoveel tips gekregen en zelfs onze 13 jarige dochter was enthousiast. Er is wel wat nodig om haar ergens toe te zetten maar dit wil ze echt graag gaan doen!

Besvarelse fra Digital Speed Reading

Bedankt voor je mooie woorden Patricia!

Ik ben benieuwd of het inmiddels gelukt is met bij je dochter.

Succes en tot snel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De webinar was zeer informatief

De webinar was zeer informatief. Rene is zeer enthousiast over zijn vakgebied. Hij is niet bang om content weg te geven. Beantwoord alle vragen van de deelnemers. En had bovendien een scherp aanbod. Ik heb de training gekocht.

Besvarelse fra Digital Speed Reading

Bedankt voor je mooie woorden Helena!

Fijn dat je voelde dat René echt (bijna) alle vragen beantwoordt, want het was best druk. :)

Succes met de masterclass!

Heldere uitleg

Duidelijke uitleg, rustig praten, daardoor goed te volgen en je kon ook nog rustig iets opschrijven.
En heel erg enthousiast, dat werkt aanstekelijk en ik ben dat zelf ook al.

13. november 2025

Besvarelse fra Digital Speed Reading

Goedenavond Dorien. Bedankt voor je review!

Fijn dat je enthousiast bent en dat dat met ons matcht!

Als je hulp nodig hebt, weet je ons te vinden. :)

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

masterclass speedreading

Er wordt snel en enthousiast vertelt wat het is. Het overweldigde me wel dat er bij het inschrijven voor de masterclass direct ook allerlei reminders werden gestuurd via de app. Goede bedoeld, je kon ze overigens ook wel direct stopzetten, maar misschien is dat voor anderen een stok achter de deur, voor anderen kan dit misschien ook een turn-off zijn. Als je je inschrijft ga ik er vanuit dat mensen het ook echt willen en dan ook de masterclass gaan volgen. Verdere afhandeling prima.

6. november 2025

Goedemiddag Claudette,

Bedankt voor het delen van je ervaring!

We zijn recent gestart met de WhatsApp reminders. Het is een aantal keer niet helemaal goed gegaan, waardoor je er waarschijnlijk meer ontvangen hebt. Sorry daarvoor!

Fijn dat je deelneemt aan de masterclass! Daar maken we een 5 sterren-ervaring van. :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rene is enthousiast en staat voor zijn…

Rene is enthousiast en staat voor zijn missie. Dat merk je aan alles. Hij geeft op een rustige manier uitleg.

30. oktober 2025

Besvarelse fra Digital Speed Reading

Goedenavond Roland, wat leuk dat je een review achter hebt gelaten.

Fijn dat je bij de gratis training was en hebt besloten om deel te nemen aan de masterclass. Hopelijk ervaar je die straks ook met 5 sterren!

'iemand heeft een nieuwe 5-sterrenreview achtergelaten' blijft voor ons de leukste notificatie. :)

Als je er niet uitkomt, of een vraag hebt, weet je ons te vinden.

We wensen je een fijn weekend.
- Sem & René

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Meer dan alleen snel lezen

Een aanrader!
René deelt uitstekende kennis, ik was meteen om in ieder geval en ben met de cursus gestart.
Mijn levenslange intense liefde voor lezen die de laatste jaren was gedoofd is teruggekeerd en daar ben ik heel blij mee.
Nu op naar nóg meer kennis vergaren!
🍀🦉🍀

27. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Gratis training is een verkapte salespitch

Gratis training, maar je betaalt met je tijd. Want in feite wordt je met sluwe verkooptechnieken gepusht om een dure cursus aan te schaffen. Transparanter zou zijn om de prijs van de cursus en het feit dat de training ook een verkooppraatje is vooraf te benoemen, maar natuurlijk zullen jullie dat niet doen. Er daar begint de misleiding al...

8. april 2025

Besvarelse fra Digital Speed Reading

Dank je voor je feedback.

We zijn duidelijk over wat de gratis training is. Je krijgt inhoud, inzichten en technieken waar je direct iets aan hebt. Dat kost tijd, dat klopt. Daarom kies je er zelf voor om deel te nemen.

Aan het einde doen we een aanbod voor wie verder wil. Dat is geen verrassing en ook geen verplichting. Veel deelnemers volgen de training zonder iets te kopen en halen daar waarde uit.

We vermelden vooraf dat het om een gratis live training gaat met verdiepingsmogelijkheden. Transparantie vinden we belangrijk, maar we geloven ook dat je eerst moet ervaren wat iets oplevert voordat je beslist.

Jammer dat het voor jou zo voelde. Dat nemen we mee. Tegelijk staan we achter deze opzet en de duizenden positieve ervaringen van anderen.

Fijne avond!
^Sem

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De technieken en methodes die Rene…

De technieken en methodes die Rene toepast zijn geweldig! Ik kon mij altijd slecht concentreren op lezen van boeken, als je me vroeg wat heb je nou gelezen dan bleef er vrij weinig hangen. Met de technieken die Rene toepast kan ik mij concentreren, ik onthou wat ik gelezen heb en dat maakt dat ik meer kennis tot mij kan nemen, nu met een cursus bezig en het gaat fantastisch! Jammer dat ik dit niet eerder wist maar ik ga de verloren tijd nu dubbel en dwars inhalen. Bedankt Rene zo dankbaar dat jij hiermee op mijn pad bent gekomen! Veel liefs, Patricia van der Zijden

17. januar 2025

Fantastisch

Fantastisch, vroeger had ik een hekel aan lezen omdat het moeizaam ging dankzij Rene heb ik het leesvirus gekregen en ben ik niet te stoppen, ik vind lezen nú ontspannen en leuk🥳💪🏻 dank je wel René

16. januar 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vrolijk en positief

Rene heeft een ontzettende positieve instelling en is erg enthousiast. Dat zie je niet alleen aan zijn gezicht en houding. Maar dit hoor je ook terug in de manier waarop hij uitlegt over zijn snelleestechnieken tijdens een lesdag.
Het heeft mij veel positieve energie gegeven door te gaan met oefenen. Zelfs zo dat ik anderen graag over dit programma vertel. Want wie wil er nou niet meer kennis op doen die beter blijft hangen in minder tijd. De les dag maakte voor mij bepaalde tips en methodes net even wat inzichtelijker. In een lokaal les volgen is toch voor mij iets praktischer. Dus dit heeft zeker meer waarde Rene. Nog maals dank voor de fijne enthousiaste dag. Ook aan mijn mede cursisten.

26. september 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.