Removetattoo Anmeldelser

4,7

Min allerstørste anbefaling ☺️ resultater jeg ikke har set andre steder før. Og for en pivskid som mig er de så søde og tålmodige.

Removetattoo er et super godt sted, at få fjernet en tatovering, såfremt man ønsker dette. Marck er super imødekommende og 100% kompetent til opgaven, giver en rigtig grundig rådgivning, båd... Se mere

Marck er enormt flink og har fuld respekt for, at man er studerende og pengene kan være små. Der er aldrig vrøvl hvis man rykker tider, eller er 5 min forsinket. Selve processen gør naturligvis... Se mere

Fra det øjeblik jeg trådte ind gennem døren, følte jeg mig i gode hænder. Marck er en super imødekommende fyr, så tager imod med åbne arme og svare klart og informativt på alle spørgsmål man nu engang... Se mere

1. Fjernelse af tatoveringer

Hos RemoveTattoo arbejder vi med markedets absolut bedste laser PicoPlus. Den avancerede teknologi sikrer en skånsom behandling og et hurtigere resultat, ofte på kun halvdelen af den tid, det tidligere tog med ældre lasere. Vi bestræber os på fuldt tilfredse kunder og er stolte af at have både en erfaren hudlæge og en kosmetisk sygeplejerske tilknyttet klinikken. Det sikrer dig tryghed og højeste faglige niveau under hele forløbet. Hos os er det vigtigt, at du føler dig godt informeret inden behandlingen begynder. Vi lægger stor vægt på ærlig rådgivning og professionel udførelse, så både selve behandlingen og efterforløbet bliver så skånsomt og behageligt som muligt

Svarer typisk inden for 1 uge

4,7

Du kan stole på marck som er indehaver…

Du kan stole på marck som er indehaver af removetattoo som giver dig den bedste behandling og alt den styrke fra laseren som han finder ud af at din hud kan klare.og udfra egen erfaring med at havet været flere andre steder inden her hos marck der kan jeg kun anbefale at bruge removetattoo så du undgår de samme fejl som mig som bl.a. har været overpriser,ingen efekt på behandlingerne pga for lav laser styrke og manglende behandling oplysninger osv. og nu hvor det handler om ens krop så vil man gerne være i sikker effektive hænder og det er man her hos marck ved removetattoo.!!!

26. juni 2024

Besvarelse fra Removetattoo

Det er så godt at høre, at du har fundet RemoveTattoo når man har prøvet andre klinikker. Det bliver godt at få dig helt i mål 🙂 🙌

Marck er altid imødekommen og…

Marck er altid imødekommen og professionel når man træder ind ad døren. Han er god til at forklare om processen hele vejen igennem. Kun positivt at sige herfra!

17. maj 2024

Tusind tak 🙏

Kæmpe anbefaling til dette sted

Kæmpe anbefaling til dette sted, jeg har været i behandling to andre steder uden det lykkedes at få fjernet min tatovering helt.
Nu er det endelig lykkedes og det er endda billigere her end de andre steder.

24. juni 2024

Hej Ditte
Mange tak for din anmeldelse 🙌

God oplevelse

Altid fleksibel med hensyn til at aftale tider. Næsten smertefri behandling. God service og altid høflig betjening.

1. maj 2024

Tusind tak Claes 🙂

Klar anbefaling

Jeg skiftede fra en stor klinik i København efter ca. 6 behandlinger - primært pga. besparelsen på 40% hos RemoveTattoo…
Det har været en super positiv oplevelse at blive behandlet hos Marck, han er venlig og rolig… Og så sætter jeg pris på den gode kommunikation og hurtige svar på henvendelser!

29. maj 2024

Besvarelse fra Removetattoo

Tusind tak for denne anmeldelse, det er altid rart og læse gode ting om RemoveTattoo 🙏🙂

Super service og meget fleksibel

Super service og meget fleksibel. Svare altid inden for kort tid ved booking af tid eller hvis tiden skal ændres. Super flot arbejde og lækre omgivelser. 5 + stjerner fra mig. ✌🏽

14. juni 2024

Hej Matias

Det er skønt at læse din anmeldelse, tusind tak 🙌 🙂

Sød, dygtig og professionel

Jeg er ved at få fjernet 2 tatoveringer her og kan kun anbefale stedet. ​Marck er rigtig sød og dygtig og jeg er fint tilfreds med behandlingen.

1. maj 2024

Hej Ditte

Mange tak for din anmeldelse 🙏

Varmt anbefalde Removetattoo

Jeg er i gang med at få fjernet 3 små tattoo. Jeg har følt mig tryg af imødekommenhed og stor professionel personale. Der er tid til snak under behandling.

3. april 2024

Hej Karina

Er glad for at læse, at du føler dig tryg ved din behandling hos mig 🙏

Jeg var virkelig bange for at fjerne min tatovering, men det var ikke så slemt som jeg forventet.
Fik rigtig god service af Marck, hurtigt og nemt til en rimelig pris
Kan stærk anbefales

12. april 2024

Hej Fatma

Det er jeg glad for at læse, tak 🙌

professionel og meget positiv oplevelse

Marck er både kompetent og venlig, og selvom jeg måtte have flere behandlinger end forventet pga stedet jeg skulle have min tattoo fjernet (foden), så betalte jeg samme pris som indledningsvist aftalt og Marck har altid taget imod mig med åbne arme og et venligst samt oprigtigt smil, så føler mig værdsat som kunde og håndholdt igennem hele processen.

Kan klart anbefale Marck og RemoveTattoo

7. juni 2024

Hej Kasper

Tak for din anmeldelse af RemoveTattoo.
Ja det er går ikke altid lige nemt med at fjerne en tatovering 😬 Men vi er tæt på 🙏

Jeg har nu fået 5 behandlinger og min…

Jeg har nu fået 5 behandlinger og min tattoo er næsten væk. Jeg startede inde i København men syntes at resultaterne gik for langsomt og skiftede derfor til removetattoo. Det er hurtigt, fleksible tider og dejligt at støtte lokalt i Herlev

7. juni 2024

Hej Maja

Skønt at læse. Tusind tak 😊

Rigtig lækkert sted hurtig ind og ud…

Rigtig lækkert sted hurtig ind og ud uden så meget bøvl, Mark er dygtig og besvarer alle spørgsmål der måtte være.
Kæmpe anbefaling herfra!

1. juni 2024

Hej Daniel

Tak for at du har skrevet dette 🙌😊

Bedste sted

Marck er en fantastisk person der god til at forklare hvordan det hele skal foregå og god til at berolige en hvis man er lidt nervøs i starten.
Kæmpe anbefaling herfra, er så glad for for jeg valgte Removetattoo. Glæder mig til at komme der hver gang😊

22. maj 2024

Hej Julie

Hvor er det bare godt at høre om din oplevelse, tusind tak 🙏

Kompetent, professionel behandling

Har været igennem et forløb hos Removetattoo igennem et år nu.
Alt har spillet fra dag 1.
Helt fra første konsultation hvor der blev lavet en kort vurdering af hvad der skulle ordnes, hvad man kunne forvente af behandlings tid og pris.
Aftalerne er holdt undervejs og bedst af alt er den ærlighed der har været i forhold til forløbet. Folk søger ofte en hurtig løsning og her kan det ofte ende ud i urealistiske håb om hvornår man har et færdigt resultat. Her syntes jeg at RemoveTattoo forholder sig skarp og professionelt i forhold til hvad man kan forvente.

Kæmpe anbefaling herfra!

27. maj 2024

Hej Mikkel

Tusind tak for denne flotte anmeldelse🙏😊 Det gør bare en glad, når en kunde oplever det hele sådan hos RemoveTattoo.

Altid super god stemning og Marck er…

Altid super god stemning og Marck er rigtig god til at forklare hvad der skal ske. Jeg har tidligere været ved to andre behandlere, desværre uden sønderligt resultat. Men efter at have været ved Marck 2 gange, er der sket mere end ved nogle af de andre til sammen. Jeg er glad og tilfreds og snart fri for uønskede tatoveringer 👍🏼

19. juni 2024

Hej Cecilie

Jamen det er godt at høre om din oplevelse 😊 Tak for dette 🙌

Meget tilfreds

Marck er ekstremt professionel og har en enestående evne til at gøre en ellers ubehagelig oplevelse meget behagelig. Jeg har været i gang med laserbehandling i et stykke tid, og jeg kan anbefale det!

25. juni 2024

Hej Sofia

Er glad for at læse din anmeldelse tak 🙏 🙂

Jeg har kun fået en behandling

Jeg har kun fået en behandling, og sæt gik fint. Rar modtagelse og hurtig behandling og god pris.
Dog manglede der lige lidt info i form af aftercare... Men jeg kommer igen til næste behandling

12. april 2024

Hej Henriette

Tak for at give dig tid til at skrive en anmeldelse 🙌 Din oplevelse omkring info med hensyn til aftercare er jeg ærgelig over, hvis du ikke føler jeg har fortalt nok om dette til din behandling "Det plejer jeg ellers altid og huske 🙂". Du får ved din booking tilsendt en hel pdf fil med alt omkring tatoveringfjernelse, her står der også alt du skal vide om netop efter behandlingen. Ps næste gang du kommer, så glemmer jeg ikker og fortælle om de ting der er om aftercare 😉

Studievenlig

Selve processen gør naturligvis ondt, men Marck tilbyder altid bedøvelsescreme samt sparring ift. smerte og efterbehandling.

Min 3 år gamle PMU er slet ikke til at se længere, og mine andre tatoveringer forsvinder lige så fint som de skal. Vil virkelig anbefale!

12. december 2023

Hej Katrine

Mange tak for dine flotte ord 🙏