Removetattoo Anmeldelser

4,7

Min allerstørste anbefaling ☺️ resultater jeg ikke har set andre steder før. Og for en pivskid som mig er de så søde og tålmodige.

Removetattoo er et super godt sted, at få fjernet en tatovering, såfremt man ønsker dette. Marck er super imødekommende og 100% kompetent til opgaven, giver en rigtig grundig rådgivning, båd... Se mere

Marck er enormt flink og har fuld respekt for, at man er studerende og pengene kan være små. Der er aldrig vrøvl hvis man rykker tider, eller er 5 min forsinket. Selve processen gør naturligvis... Se mere

Fra det øjeblik jeg trådte ind gennem døren, følte jeg mig i gode hænder. Marck er en super imødekommende fyr, så tager imod med åbne arme og svare klart og informativt på alle spørgsmål man nu engang... Se mere

1. Fjernelse af tatoveringer

Hos RemoveTattoo arbejder vi med markedets absolut bedste laser PicoPlus. Den avancerede teknologi sikrer en skånsom behandling og et hurtigere resultat, ofte på kun halvdelen af den tid, det tidligere tog med ældre lasere. Vi bestræber os på fuldt tilfredse kunder og er stolte af at have både en erfaren hudlæge og en kosmetisk sygeplejerske tilknyttet klinikken. Det sikrer dig tryghed og højeste faglige niveau under hele forløbet. Hos os er det vigtigt, at du føler dig godt informeret inden behandlingen begynder. Vi lægger stor vægt på ærlig rådgivning og professionel udførelse, så både selve behandlingen og efterforløbet bliver så skånsomt og behageligt som muligt

Svarer typisk inden for 1 uge

Behageligt sted

Behageligt sted, rigtig go vejledning og behandling. Det er min første tatovering der skal fjernes så har ikke prøvet andre steder men føler mig i trygge hænder.

16. januar 2025

Takker Mogens 😊

Marck er så sød og venlig

Jeg fik anbefalet Removetattoo af en veninde, efter mange behandlinger et andet sted, uden stor fremgang. Må sige jeg er meget tilfreds og overrasket over hvor meget der er sket efter jeg er rykket over til Removetattoo. Marck er så sød og venlig, og er super effektiv og dygtig. Man føler sig meget velkommen, og man bliver informeret om alt det vigtigte inden sin behandling.
Serviceminded og jeg føler mig i trygge hænder, og gode og rigtig fair priser.
Marck svarer hurtigt på spørgsmål vedr forløb og behandling, hvilket er virkelig rart som kunde.
Kan klart anbefales

8. november 2024

Hej Adina

Hvor er det bare skønt og læse sådan en besked. Tusind tak🙏🏼

Mine varmeste anbefalinger til Marck…

Mine varmeste anbefalinger til Marck som er i gang med at fjerne min tatovering! Han er meget rolig, god til at forklarer så man føler man er i trygge hænder. Jeg bruger bedøvelsescreme og kan nærmest ikke mærke noget, og det er det der betyder mest for mig 🙏🏼

6. januar 2025

Besvarelse fra Removetattoo

Tak for at skrive herinde, og glad for at høre om din oplevelse her hos Removetattoo🙏

Fjernelse af PMU øjenbryn

Jeg vil gerne give min største anbefaling til Removetattoo. God og tryg behandling hver gang. Jeg er næsten i mål med at få fjernet mine PMU bryn. OG resultatet er blevet så flot allerede. Jeg fortryder kun, at jeg ikke gik igang før :) Så kan virkelig anbefale, at få fjernet PMU - Permanent makeup hos Marck.

Besvarelse fra Removetattoo

Mange tak Isabel, vi er tæt på målet med dine øjenbryn 🙂

Allerede efter 2. laser behandling kan jeg se fremskridt.
Marck er super imødekommende og man mærker bare at man er i gode og trygge hænder. Priserne er overkommelige og kvaliteten er i top.
Jeg blev godt vejledt og sat ind i processen, hvilket gør en mere tryg.

13. november 2024

Tusind tak Laura🙏

gode oplevelser hos removetattoo

Jeg har kun haft gode oplevelser hos remove tatto.
Mark er meget professionel han guider dig igennem hele forløbet så man føler sig tryg og rolig… kæmpe anbefaling herfra 😁

Kristina mange tak for din anbefaling af Removetattoo 🙂

Remove tattoo er meget kundevenlige og…

Remove tattoo er meget kundevenlige og utrolige gode til at besvare alt omkring den kommende behandling, De smerter der er omkring behandling om at få fjernet den tatoo kunden har. Ligeledes den jeg er igang med at få fjernet, tager MAX 5 min. da det er en lille tatoo og fylder min nakke. Jeg går der fra med et smil på læben pga jeg bla. kan se fremgang fra hver gang jeg har været der. En god oplevelse på trods smerten👍🏻😁

29. november 2024

Tak Mona

Skønt at du forlader klinikken med et smil, trods alt 🙂

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. (Bortset fra smerten) Man mærker med det sammen at man føler sig velkommen når man træder ind i butikken. Har været i behandling et par måneder og får stadig samme varme modtagelse hver gang. Jeg kan helt klart anbefale Removetattoo.

Besvarelse fra Removetattoo

Det er skønt og læse, mange tak🙏

Kæmpe anbefaling af Removetattoo 🖤

Havde fået flere behandlinger inden jeg startede hos Marck - uden noget synligt resultat. Efter at være startet hos Marck hos Removetattoo, er der sket rigtig meget, og jeg kan tydeligt se en forskel, allerede efter første behandling. Marck er enormt imødekommende og professionel! Jeg vil og har anbefalet Removetattoo til alle, der ønsker at få fjernet deres tatovering.

12. januar 2025

Besvarelse fra Removetattoo

Dejligt at læse, at du ser en stor forskel. Mange tak 🙂

Jeg har været utrolig glad for min…

Jeg har været utrolig glad for min oplevelse, fik 4 behandlinger, Marck har været professionel, hurtig og så får man en god service samtidigt. Stor anbefaling herfra!

10. september 2024

Hej Laila

Tusind tak for at skrive herinde🙏

Klart anbefaling herfra… Super service

Skal du ha fjernet en Tatovering, er det helt sikkert Marck du skal gå til
( Removetattoo)… altid glad Og smilende, det smitter…. Tak for en super Service👌

18. december 2024

Mange tak. Et smil smitter altid 🙂

Professionelle, dygtig og prisvenlig

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Tattooremoval. De er utroligt professionelle og dygtige i deres arbejde. Behandlingen er effektiv og priserne er rimelige. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker at få fjernet en tatovering på en sikker og pålidelig måde.

Besvarelse fra Removetattoo

Skønt at læse om din oplevelse Adeel🙏

Removetattoo- the bedst 👍🏻

Marck er super imødekommende og 100% kompetent til opgaven, giver en rigtig grundig rådgivning, både før og efter behandlingen, Så man ved hvad man går ind til.

Skal til 4 behandling snart, men kan virkelig se fremskridt allerede efter de 3 første.

( Ps, gør ondt som bare F…… )

5⭐️ herfra helt sikkert. 💪🏻

9. december 2024

Besvarelse fra Removetattoo

Det er så skønt og få 5 Stjerner 🙂 Mange tak.

Er du træt af en tatovering

Er du træt af en tatovering, du har fortrudt, og ønsker at få den fjernet? Jeg kan varmt anbefale Marck! Her bliver du altid mødt med et smil og fantastisk service. Priserne er fair, og man får virkelig meget for pengene! 🙂

9. januar 2025

Besvarelse fra Removetattoo

Lisa jeg siger mange tak for at skrive herinde🙏

Fjernelse af PMU - Permanent makeup

Det er første gang, jeg prøver en permanent makeupfjerner. Jeg er ikke sikker på, om dette er det rigtige sted at komme. Fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren, var jeg overrasket over at se, hvor ren og smuk klinikken var... Før behandlingen sørgede han for, at jeg var fuldt informeret om behandlingsforløbet. Ser allerede frem til min næste behandling.
Jeg kan kun anbefale Removetattoo. Hvis du overvejer permanent makeupfjernelse, så er Removetattoo det oplagte valg.

13. januar 2025

Dejligt og læse Van. Mange tak🙂

Super oplevelse

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til RemoveTattoo! Hele processen har været både professionel og behagelig. Fra første møde blev jeg mødt af en kompetent og venlig indehaver Marck, som tog sig tid til at forklare, hvordan behandlingen ville forløbe. Jeg følte mig virkelig i trygge hænder.

En af de ting, der virkelig skiller sig ud, er den grundige vejledning, jeg har fået gennem hele forløbet. Jeg har fået svar på alle mine spørgsmål.
Det har gjort hele processen langt lettere og mere overskuelig.

Resultatet af behandlingen bliver rigtig godt – allerede efter de første sessioner kunne jeg se store fremskridt. Jeg er meget tilfreds med både resultatet indtil nu og den professionelle behandling, og jeg vil helt klart anbefale RemoveTattoo til alle, der ønsker at få fjernet en tatovering.

13. november 2024

Hej Ronni

Du har netop forladt klinikken, og så læser man sådan en oplevelse. Mange mange tak🙏