REMA 1000 Anmeldelser 99

1,8

1,8

Under middel

I Sæby møder man sin frygt for alvor…

I Sæby møder man sin frygt for alvor ved handle .. også i rema .. her svindles og snydes kunderne ..byen har ingen regler det de nemmeste og mest sårbare man lader det hå ud over .. den befængt by spiller på fattigfin klaver uden noder. Hvor udlejer også er pl familie forklædt som rocker med tatoveringer...men uden de medfølgende regler ig total uden have styr på temperamentet hvor det meget hurtigt man bør løbe for undgå tæsk ..
Det synd men sandt . Handler man i rema snyder de meget overlagt mens de fleste pensionister et vant til det så kom det bag på mig . Det så det eneste sted i landet hvor kasse damen påstod at der var 1.80 kr I pant på en dåse sodavand.
Sluttede i byen med vlre hjemløs .bo i shelter da naboer og udlejer drev og troede mig væk .

16. februar 2025

dårlig service

Nu har jeg handlet hos Rema 1000 i mange år men nu begynde det at irriterer mig at den måde de lægger på hylderene i arbejdstiden er ikke optimalt man ikke komme til at handler fordi de spærre for produkterne med deres kasser som man ikke kan komme til derfor vil fremover ikke handle hos Rema mere hilsen tonny høy
det er Rema 1000 på Sdr fasanvej Valby

28. november 2025

krølletop

hende der i hørups rema med krøllet hår og store øjne er super sød - mega god kundeservice. Tak for de billige æg, signing out.

19. august 2025

Rema1000 8464 Skovby Galten

Denne Rema bliver da bare ringere og ringere. Det sker efterhånden ret ofte, at der ligger rådden frugt mellem det "friske", og i dag da jeg lige ville have en have blomst med hjem, var 80 % af de blomster der skulle stå og pynte udenfor totalt visne. Det var et sørgeligt syn. Da jeg nævne det for en ung Rema mand, fik jeg faktisk bare et irriteret svar.
tror det er sidste gang jeg kommer i Rema 1000 ,8464 Skovby.

22. juli 2024

I dag skulle jeg hente pakke hos jer

jeg blev bedt om at sige mit CPR-nummer ud højt i lokalet lidt benægtede jeg mit kørekort i stedet for som reglerne og derefter læste hunnumrene højt det er fuldstændig uacceptabelt for min side at sådan noget sker og jeg håber man tager fat i det det kan godt være det er tilfældighed mere jeg er blevet ringet op i dag er svindler men det er jo disse ting der sker når man giver ud sit CPR-nummer Rema 1000 på 6770 nordfjordeid

22. december 2023

Rema1000 Danmark

Rema1000 Danmark. Der har jeg været ansat i 5 år. Så får vi en ny købmand. Jeg bliver så sygemeldt med brok og skal opereres. Da jeg vender tilbage til arbejdet er alle mine opgaver i butikken taget fra mig. Beder om et møde. Og på det møde får jeg at vide at jeg er skyld i at han har mistet 200.000 kr. Men vil ikke fyre mig. Prøver at få hjælp hos Tonny områdeleder men ingen hjælp. Efter den behandling er jeg desværre gået ned med en depression. Har været nødt til at sige op. Så mister min opsigelse på 4 måneder. Tak for at ikke gøre noget som helst. Hilsen Henrik madsen.

30. oktober 2023

Normalt er jeg tilfreds med at handle i…

Normalt er jeg tilfreds med at handle i Rema 1000 og gør det ofte. Men det undre mig, at de nu gennem længere tid ved kassen sælger dadler fra Iran. Jeg var af den overbevisning at det no go at gøre dette. Set i Rema Dalumvej.

5. oktober 2023

Her til aften var jeg i Rema i lund .de…

Her til aften var jeg i Rema i lund .de unge mennesker der var på arbejde var meget larmende og diskutere hvem der skulle sidde ved kassen de råbte og der kom flere unge ind i butikken som de kendte jeg følte mig dårligt tilpas derinde håber det bliver rettet op på hvordan man bør opføre sig på job

28. april 2023
Vis anmeldelser på alle sprog (99 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto