Relic MotorcyclesAnmeldelser

1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

We Reinvent/Reshape old vintage bikes from the 70's and 80's - and breathe new life into our bikes. Located in DK.

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,5

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Klyt og Klamp - Dårlig kvalitet og kundeservice

Har for nylig købt en "second-hand" Relic bike. Den havde kun kørt 123 KM efter ombygningen, og den kom med garanti og den originale salgskontrakt.

Jeg fik den til en yderst fornuftig pris, men så startede problemerne desværre. Den var ikke synet som der stod i salgskontrakten, så den kunne ikke omregistreres uden videre. Efter længere kamp på mail med Relic, gik de med til at syne den som lovet i salgskontrakten.

Efter et par kilometer mere på cyklen, må jeg konstatere, at kvaliteten er yderst ringe. Cyklen lækker olie fra både motor og oliebeholder under tank. Alt svejse arbejde er ringe udført, og det elektriske arbejde er også kritisabelt. Det virker ganske enkelt som om det er gået for hurtigt for dem, og til en oprindelig salgspris på 75.000, så er det alt for ringe kvalitet.

Har nu valgt at skille cyklen ad, reparere og samle den ordentlig igen.

1. juni 2018

Særdeles dårlig oplevelse

Jeg har desværre købt en caferacer hos Relic Motorcycles. Baseret på det køb, vil jeg på det kraftigste fraråde alle at handle ved Relic. Primære årsager:

1. Grov misligeholdelse af købsaftale: Købsaftalen bliver indgået 8. Juni 2016 med en skriftlig underskrevet aftale inkl. betaling. I aftalen skriver Relic MC leveringstid 4-6 uger. I November 2016 er motorcyklen endnu leveret og køreklar. Leveringsdato bliver 1. April 2017 (+7 måneders forsinkelse), og i de 7 måneders ventetid er det meget svært at komme i dialog med Relic MC. Periodevist ugers komplet tavshed uden svar på henvendelser.

2. Dårligt udført mekanisk arbejde. På leveringsdagen 1. April 2017 kører jeg direkte til nærmeste tankstation, ca. 1500 m fra Relic i Åbyhøj. Umiddelbart efter tankningen går MC'en i stå og kan ikke starte igen. Batteriet lader ikke. Ydermere er det nymonterede speedometer ikke kalibreret, og viser ikke hastigheder over 35 km/t. Tank og batteri er løst monteret med strips. Der drypper store mængder olie fra en utæt motorblok.

29. April 2017 er motorcyklen klar til overlevering. Kvaliteten er i min optik langt under det forventede niveau for en pris på 60.000 kr, det samme gælder kundeserviceniveauet.

Jeg vil på det kraftigste anbefale ikke at købe projekt-motorcykler ved Relic.

25. april 2018

Fede motorcykler

Flotte motorcykler og fantastiske drenge. Miljøet i værkstedet er autentisk. I kan roligt få bygget motorcykler ved dem. Der er en grund til at de har over 130.000 følgere på Instagram.

1. marts 2018

Besvarelse fra Relic Motorcycles

Hej Casper. Tak for den fine anmeldelse. Der er altid kaffe på kanden og tid til "dæk-spark".

Kig snart forbi igen :-)

Mvh. Relic MC

Har arbejdet med Relic drengene igennem …

Har arbejdet med Relic drengene igennem flere sæsoner. De fremtræder yderste profesionelle og har et super lækkert tag på forretning såvel branding som fagmæssigt.

Kender til en del ejere af Relic-bikes, som alle uden undtagelse til mit kendskab, er fuld ud tilfreds med både bikes og efterfølgende customer-service.

Jonas, Tommy samt Kristian / Relic, kan bestemt anbefales til ethvert forestående bike-projekt.

/Kiil

19. november 2017

Besvarelse fra Relic Motorcycles

Hej Martin.. tak for dine pæne ord. Vi sætter stor pris på ris/ros så vi kan blive endnu bedre i fremtiden.

Mvh. Relic MC

Har nu købt min anden cykel hos relic …

Har nu købt min anden cykel hos relic og ved med sikkerhed at nr 3 også bliver købt igennem relic. Det er simpelthen value for Money og man kommer langt for pengene kontra konkurrenterne. Alt har virket upåklageligt på både min BMW og Honda og kan ikke vente med at starte et 3 projekt. Ville anbefale og anbefaler dem jævnligt. Top klasse Boys.

17. november 2017

Hej Milan,

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med dine "krikker". Vi håber du kigger forbi og "sparker dæk" når sæsonen starter igen i det nye år. :)

Alt det bedste herfra..

Relic MC

"Much Love" :)

Købte min Yamaha XS650 a.k.a "Little B...." for 2 år siden af Relic Motorcycles.
Stadig super glad for den og den kører stadig som en drøm.
Much love herfra.
Martin

17. november 2017

Besvarelse fra Relic Motorcycles

Hej Martin, Det glæder os at se, at du nyder din Yamaha hver gang det gode vejr inviterer udenfor - bliv ved med det!

Kig forbi i den nye sæson - vi savner at se og høre biken! :-)

Alt det bedste herfra.

Relic MC.

Fik min motorcykel fra Relic sidste år

Fik min motorcykel fra Relic sidste år. Helt igennem fantastisk og unik pris.

Kører som en drøm og er smukkere en jeg kunne have forstillet mig.

De varmeste anbefalinger herfra.

17. juli 2017

Besvarelse fra Relic Motorcycles

Hej Anders og tak for den fine anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med resultatet af din bike. Håber du får mulighed for at få kørt en masse kilometer i den nye sæson. :)

Med venlig hilsen - Relic MC

Havde længe set Relic Motorcycles på …

Havde længe set Relic Motorcycles på diverse medier, og besluttede derfor at tage kontakt og bestille en custom bike.

Fik en super professionel rådgivning og vi fandt frem til min drømmebike.
efter 3 måneder på "pinebænken" med diverse billede materiale undervejs, stod den klar.

"One of kind" kan man roligt sige.

Fik det unikke jeg eftersøgte.

De varmeste anbefalinger herfra.

22. juni 2017

Besvarelse fra Relic Motorcycles

Hej Philip og tak for den fine anmeldelse.

At sidde på "pinebænken" er aldrig fedt. Men når resultatet lever op til det forventede - så er glæden jo bare endnu større når du får lov at tage første tur på krikken. :-D

Alt det bedste herfra

Relic MC