4,5

Vanvittig flotte visitkort og klistermærker

Jeg har fået lavet nogle vanvittig flotte visitkort og klistermærker hos reklamezonen. Selvom jeg havde en meget færdig ide i hovedet, havde de nogle gode imput, som gjorde resultatet endnu bedre end ventet. Super god service og hurtig levering. Der vil jeg bestemt handle igen.

15. november 2020

5 🌟🌟🌟🌟🌟 fra os

Jeg har handlet med Reklamezonen i flere år og det har alle gange har været en fornøjelse. Fejl har vi begge begået i tidens løb, men en fælles forståelse og god service har gjort vi altid er kommet i mål.

Vi har i virksomhederne lagt mange ordrer med tiden og fortsætter. Metalkortene har været vores foretrukne produkt, og de har vist sig at være en succes og tjent deres formål.

23. september 2020

Rigtig god service

Jeg modtog min bestilling af visitkort ca. 10 dage efter bestilling som lovet. Desværre var kvaliteten ikke som forventet (der var gået noget galt i produktionen med farveintensitet og præcision). Reklamezonen tilbød med det samme at lave en ny (og selvfølgelig gratis) produktion. Selvom mine visitkort blev en del længere under vejs, så har reklamezonen ydet god service hele vejen. Og med korte svartider har man følt sig i trygge hænder trods en produktionsfejl.

12. august 2020

Mine varmeste anbefalinger herfra!

Jeg har en del år nu benyttet mig af Reklamezonen, i forbindelse med bestillingsopgaver i mit eget firma. Får altid en professionel og venlig behandling med et smil. Hurtig levering og står altid klar - hvis man har spørgmål eller brug for hjælp. Mine varmeste anbefalinger herfra!

Karsten Hede
Webbureauet Karsten Hede ApS
Graphicdesigner · Photographer

7. april 2020

ReklameZonen har igen lavet en…

ReklameZonen har igen lavet en fantastisk løsning !
- Denne gang med et logo til min firmabil.
- Dagen efter min forespørgsel var der et udkast i min mail.
- Professionelt og hurtigt.
Nu - blot 2 hverdage efter - er logoet sat på bilen, og det ser SÅ godt ud .
Stor ros til ReklameZonen

Hilsen
Malerfirmaet KBS
v/ Kenneth Sørensen

7. april 2020

Fremragende arbejde og godt produkt til…

Fremragende arbejde og godt produkt til fin pris. Jeg har både fået trykt plakater, foldere, visitkort og klistermærker og er meget tilfreds. Jeg har fået rigtig god service og Jimi var meget hjælpsom. Kan varmt anbefale reklamezonen!

19. juni 2019

Reklamezonen, kvalitet og service i topklasse!

Har handlet med Reklamezonen gennem snart 15 år, og vi har altid været glade for samarbejdet.
Det hvor Reklamezonen skiller sig ud fra mængden er på service og kvalitet.
Om vi så ringer en sen eftermiddag og skal bruge annoncen klar den efterfølgende dag, så har Jimi og hans tema aldrig skuffet os, og kvaliteten af varen har også altid været i orden.
Kan varmt anbefale Reklamezonen.
Venlig hilsen Jeppe Vikkelsø - Vikkelsøflyt & lager

19. november 2018

Dårlig service, ringe produkt

De metal visitkort vi købte er totalt ulæselige.

Jeg har 5 gange skrevet og endnu flere gange ringet til firmaet for at returnere kortene og få pengene retur.

Dette er ikke lykkedes. Firmaet hverken skriver eller ringer tilbage.

2. januar 2014

Svindel og humbug samt manglende kendskab til loven.

Modtog fejlleverance på fejlleverance. Kortene var slidt, havde alle forskellige farvenuancer i logoet, havde stavefejl! og var absurd ridsede. Efter 3 håbløse forsøg på at levere hvad jeg rent faktisk bestilte, krævede jeg pengene tilbage, hvilket er min ret ifølge købeloven - dem har jeg aldrig fået. Lad vær med at få lavet ting hos Reklamezonen, det er et enkeltmandsfirma der giver sig ud for at være et stort professionelt reklamebureau. Svindel og humbug.

28. februar 2013

Lang ventetid, dårligt resultat

Bestilte plasticvisitkort, der gik ca 1 1/2 måned før jeg fik dem, der var så en stavefejl i, på trods af at korrekturen var ok.
Fik fremsendt et nyt sæt, stavefejl var rettet, men nu var farven forkert. Vi kommer ikke til at bruge Reklamezonen igen.

3. oktober 2012