Op 27 mei 2025 kwam ik via een Facebookadvertentie terecht op de website van Reizendeals. Ik wilde enkel aanbiedingen bekijken en informatie opzoeken over vertrekluchthavens en verzekeringen. D... Se mere
Se, hvad kunderne siger
We hadden een verrassingsreis naar Griekenland geboekt voor 2 personen per ongeluk 2 keer geboekt. De 2e boeking is netjes door hun zonder extra kosten geannuleerd. De reis die ze voor ons geboekt ha... Se mere
Virksomheden har svaret
Ondanks dat we via Brussel Charleroi vlogen was onze vakantie heerlijk genieten. Portimēo leuke beachtentjes met goede kaart en keuken. Je wordt aan het ligbedje bediend bij No Solo Auqa. Heerlijk oes... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
De leukste reizen voor de beste deals!
Kontaktoplysninger
Holland
- reizendeals.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 15 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Met reizendeals naar Kreta geweest
Met reizendeals verschillende keren vooraf de reis via de mail contact gehad super snel en vriendelijk geholpen ook hebben wij bij hun de transfer geboekt ook top geregeld op Kreta het hotel was ook prima dus al met al een 9 voor reizendeals.
Het enigste minpuntje vond ik de prijs voor 1 koffer voor €100 terwijl hij bij Corendon een stuk goedkoper was maar dat is ook het enigste wat ik heb op te merken.

Reis annuleren
Ik had een probleem met mijn reservering, maar na mailcontact hebben ze dit snel opgelost. Hulpzaam en een prima service! Dankjewel voor de goede hulp

DIT IS OPLICHTING !!!
DIT IS OPLICHTING !!!! PRIFITEURS EN GEEN GENADE MET MENSEN
ZE VERPLICHTEN U MET EEN KNOP VOOR EEN BETALING EN DAT JE NIET MEER KUNT ANNULEREN TENZIJ JE 35% BETAALD .. BEETJE REDELIJK BLIJVEN

Fijne klantenservice
Fijne klantenservice, problemen werden spoedig opgelost.
Ik had een probleem met een reservering en het is op een nette manier opgelost. Dank aan de klantenservice voor hun begrip en snelle reactie.
Helaas kunnen we niet meer dan 5 sterren geven.

Oplichters!
Oplichters!! Per ongeluk gedrukt Boeken en kon niet meer annuleren! Wie gaat vakantie boeken zodra info welke hotel gaat je naartoe en geen info over tijd en vanaf welke luchthaven echt bizar!! Moet nu 650euro betalen! Let op mensen op deze website is echt niet duidelijk en zero professioneel. Heb ik veel keer proberen om hun te bellen maar natuurlijk niemand opnamen maar op e-mail gelijk kreeg je antwoord! En natuurlijk geen kantoor! Gewoon oplichters en niet recommended!

Dat dit mag en kan...
Dat dit mag en kan...
Alleen Reizendeals mag/kan met èèn click je verplichten te betalen zonder wettelijke verificatie, dus email invullen als minderjarige onder pseudoniem.. en...hoppa.. code ontvangen en invullen op hun site...direct betaalopdracht in je inbox....herroepingsrecht
onmogelijk....sowieso bij annulering, kosten
betalen..
Ruimte bagage 15 kilo kost extra €115!!!!!!!!
GEWOON NAAIERIJ...MF zijn het...
Ongelofelijk dat mensen positieve reviews schrijven...ik dan het niet bewijzen maar deze reviews kunnen NIET de realiteit weerspiegelen...
REIZENDEALS is DUURDER na alle kosten dan de gangbare aanbieders en bovendien wat krijg je?? voor een accomodatie???
REIZENDEALS is even nuttig als uiers aan
een stier....
S6 en sterkte voor de alle boekers
Nu voor de 4e x met Reizendeals’s op…
Nu voor de 4e x met Reizendeals’s op vakantie geweest en nu ook weer was het erg goed. Het hotel 👍en ook met problemen wordt je erg goed geholpen. Beveel het iedereen aan, super goedkoop en ook verrassing waar je naar toe gaat. Gaan zeker weer bij hun boeken. Simon van der Kaa Gouda

Besvarelse fra Reizendeals
We hebben genoten van onze vakantie
We hebben genoten van onze vakantie, we hadden een super hotel. Het is gewoon n leuke uitdaging dat je niet weet waar je heen gaat🤭.
We zijn al aan het kijken voor n volgende reis. We zijn ook super tevreden over reizendeals, goede communicatie, alles perfect geregeld.

Besvarelse fra Reizendeals
Bad travel agancy (No Service) (No Telphone)
One of the worst deception and misslaeding way of payment for vacation, they put price low to catch people and when you check the holiday to look you find they sned you confirmation and invoice to your email, they dont have customer service no any telephone for company in the netherlands, and incase of any change for plans you can not call anyone or cancel and they ask collection companies to collect the money after all of this shit!

Besvarelse fra Reizendeals
• Ik een vakantie heb geboekt via die…
• Ik een vakantie heb geboekt via die organisatie.
* Ik heb extra opties zoals ontbijt en. transfer bijgeboekt.
• Ik heb betaald, maar er was mogelijk vertraging in de betaling.
• Daardoor is ik hele reis geannuleerd.
• Ik ben nu mijn geld kwijt (ongeveer 1000 euro) en ik kan niet meer op vakantie.
• Ik kon de reis niet aanpassen of verplaatsen, en je kreeg geen hulp of geld terug.

Besvarelse fra Reizendeals
Je moet goed lezen waar je aan begint
Je moet goed lezen waar je aan begint. Daar ging het bij mij al mis helaas.
Al met al mijzelf erbij gelegd dat ik een reis heb geboekt. Zonde van het geld om niet te gaan want annuleren kost je 35% van je totale reissom.
Maar nu komt het. Je boekt een reis voor 8 dagen naar Griekenland. Ik zag nergens of bagage in begrepen is of niet. Bij navraag blijkt dat je 1 stuk handbagage per persoon mee mag nemen, met de afmetingen 40x 20x 25 cm. Zelfs mijn tote back is dus te groot. Voor 8 dagen vakantie krijg je niet eens 8 kg handbagage! Maar mocht je meer bagage bij willen boeken, dan moet je voor 15 kg maar liefst 95 euro bij betalen! Hoe kom je op zulke bedragen?!
Kortom dit is geen deal. Als ik tickets en hotel los had geboekt, dan kwam ik uiteindelijk er beter uit en wist waar ik aan toe was. Welke airport het gaat worden, welke vliegtijden? Is dus ook nog maar de vraag. Elk vliegveld dat je wil annuleren kost je per vliegveld 45 euro. Ga maar even vanuit Rotterdam naar Charleroi om je ochtend vlucht te halen. Je kan niet naar alle airports met ov helaas. Kijk als je tegen betaling iets voor je geregeld wordt, vind ik dat wat anders.
Tot slot. Ik vind een verassingsdeal best wel een leuke uitdaging maar je komt uiteindelijk duurder uit en het is hoofdpijn.

Reizendeals
Reizendeals – echt een aanrader!!! Supergoede service, mega snelle reacties via mail.
Top geholpen, alles duidelijk uitgelegd. De reis was super, we boeken zeker nog eens!

Oplichters
Dit zijn oplichters. Ga niet naar deze site. Ik heb een account aangemaakt om de reisdetails te bekijken, omdat deze niet duidelijk zijn. Vervolgens stuurden ze mij een factuur met de melding dat ik de vlucht had gekocht. Ik werd gedwongen om te betalen. Ik hoop dat niemand die met hen samenwerkt en aan deze oplichterij meedoet, enig goeds in zijn leven zal zien.

Besvarelse fra Reizendeals
I was just checking vacation dates and…
I was just checking vacation dates and prices for August, but when I clicked on a date and price, they immediately sent me an invoice for €1400 — very strange! I quickly sent them an email saying I did not book anything and asked them to cancel it, providing my confirmation email as proof. Then they replied that I still have to pay €45 for cancellation.
Please be careful — do not book your vacation with this REIZENDEALS.NL! I checked and saw that many people are writing similar reviews. This REIZENDEALS.NL seems like a big scam. BE AWARE!
vakantie naar Barcelona heel eenvoudig…
vakantie naar Barcelona heel eenvoudig geboekt en al heel snel de rekenining via Ideal kunnen betalen. Meegedacht met de tijden dat je zo lang mogelijk geniet van je stedentrip. En voor het geld hoef je het niet te laten.

Besvarelse fra Reizendeals
Ik wist niet dat h een verasing was…
Ik wist niet dat h een verasing was naar griekenlant, was best soanend maar was allemaal onwijs leuk en mooi. Ik ga het vaaker doen deze leuke verasing. En goed prijs ook

Besvarelse fra Reizendeals
Alles was duidelijk qua onze boeking
Alles was duidelijk qua onze boeking. En ook een uitstekende service op de laatste dag van onze vakantie,qua of onze vlucht op tijd zou vertrekken of niet.

Besvarelse fra Reizendeals
Was onguluk met die vakantie
Was onguluk met die vakantie. Heb toch gedaan met4 person naar Antayla en was mooi vakantie. Wij zijn heel blij

Besvarelse fra Reizendeals
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.