Reizendeals Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op 27 mei 2025 kwam ik via een Facebookadvertentie terecht op de website van Reizendeals. Ik wilde enkel aanbiedingen bekijken en informatie opzoeken over vertrek­luchthavens en verzekeringen. D... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hadden een verrassingsreis naar Griekenland geboekt voor 2 personen per ongeluk 2 keer geboekt. De 2e boeking is netjes door hun zonder extra kosten geannuleerd. De reis die ze voor ons geboekt ha... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oplichters!! Per ongeluk gedrukt Boeken en kon niet meer annuleren! Wie gaat vakantie boeken zodra info welke hotel gaat je naartoe en geen info over tijd en vanaf welke luchthaven echt bizar!! Moet... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ondanks dat we via Brussel Charleroi vlogen was onze vakantie heerlijk genieten. Portimēo leuke beachtentjes met goede kaart en keuken. Je wordt aan het ligbedje bediend bij No Solo Auqa. Heerlijk oes... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

De leukste reizen voor de beste deals!

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 15 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

47 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Alles zoals omschreven

Alles zoals omschreven

19. juni 2024

Beste Pico,
Bedankt voor jouw review! We zijn blij te vernemen dat alles naar wens is geweest en zien je graag weer bij ons terug!

Super super slecht

Super slecht. Letterlijk opgelicht. Van een gewonnen reis van 279,- naar de 843,- heb al een klacht ingediend bij het ACM. En het liefst sleep ik ze naar de rechter... de verrassingen komen nadat je hebt geboden. En dan is het dus te laat. Dan moet je dus betalen. Nou dit was mijn allereerste reis. En nooit meer via reis en deals. Deals jaja van 279 naar 843 noemen ze dus een deal... Ben gewoon bestolen! Echt waardeloos. Hopelijk mogen hun zaak gauw gaan sluiten.

Op jullie reactie: Nee 100 euro extra omdat jullie geen koffer voor mij hebben gereserveerd. Alsof ik op vakantie ga zonder koffer. 2 vliegtickets is goedkoper dan 1 ! Dus stop met die onzin te verkopen over de 1pers toeslag. Jullie belazeren de boel! En ik zal tot het uiterste gaan! Verder hoef ik jullie onzin reacties niet!! Thanks !!

19. maj 2024

Beste Eva Fabrello,

Wat spijtig dat wij jouw review hier lezen, wij hebben je namelijk al uitgelegd waar jouw reissom op gebaseerd is.

Je hebt geboden op basis van 2 personen. Dit staat duidelijk bij de deal. Bij de deal staat ook dat wanneer je alleen reist er een éénpersoonstoeslag geldt. Daarnaast heb je extra opties bijgeboekt, heb je gekozen voor een datum waarop een toeslag geldt en heb je een wijziging aangebracht aan de boeking. De datumtoeslag en prijzen voor extra opties staan al voordat je de deal boekt vermeld en zijn altijd optioneel, hier kies je dus zelf voor.

Uiteindelijk heb je €737,- betaald voor jouw vakantie naar Griekenland, inclusief de toeslag om alleen te reizen en de gekozen opties.

KIJK UIT!!

Doordat dit bedrijf overal SPAMT heeft mijn zoon van 11 via instagram per ongeluk een "reis" geboekt. Zonder pardon of tegenbericht werden deze kosten door een incassobureau bij mij ge-int. Er word niet naar je geluisterd en er word niet eerlijk beoordeeld hoe dit zou kunnen. Wat een smerig bedrijf.

3. juni 2024

Beste Sarinah,

Om gebruik te kunnen maken van onze diensten, dient de klant eerst een account aan te maken op onze website. Nadat je akkoord bent gegaan met onze algemene voorwaarden ontvangt de klant een e-mail in het eigen e-mailaccount om het e-mailadres te verifiëren én het account te activeren. Zonder verificatie is het niet mogelijk om het account te activeren.

Na activatie is het pas mogelijk om deel te nemen aan een veiling op onze website. Je dient handmatig een bedrag in te vullen, nogmaals akkoord te gaan met onze voorwaarden en vervolgens op de ‘biedknop’ te klikken. Daarnaast ben jezelf verantwoordelijk voor de biedingen welke worden gedaan vanaf jouw account.

Je geeft aan dat zonder tegenbericht de factuur ineens aan het incassobureau is overhandigd. Dit is niet mogelijk aangezien wij altijd meerdere herinneringen sturen voordat wij een factuur uithanden geven aan een incassobureau.

De naam welke je hier hebt opgegeven komt niet voor in ons klantbestand en wij hebben daarom gevraagd aan jou via TrustPilot of je jouw gegevens wenst door te geven zodat wij kunnen meekijken. Helaas heb je hier geen antwoord op gegeven.
Voor vragen verzoeken wij je daarom vriendelijk om contact op te nemen per email, dit is mogelijk via info@reizendeals.nl.

Alles was TOP

Alles was TOP, duidelijke informatie.
Ons volgende reis zal zo wie zo met reisendeal zijn.

24. juni 2024

Beste Philip,

Bedankt voor het plaatsen van deze review! Wij zijn blij te vernemen dat de reis goed is bevallen en dat je graag nog eens bij ons boekt.

Niet doen!!

Niet doen!!! Komt veel geld bij, helemaal geen deal.
Ik moet plots vandaag voor 16u30 betalen en bewijs sturen. Anders geannuleerd en moet ik alsnog totaalbedrag betalen.
Ik ben op uitstap in het buitenland en kan onmogelijk van hieruit een betalingsbewijs sturen.

18. juni 2024

Beste Tine Willems,

Je hebt een stedentrip naar Boedapest geboekt voor €149,- per persoon. Daarnaast heb je aangegeven dat je graag wenst te reizen in het hoogseizoen.
In de tekst van de deal wordt 6 keer aangegeven dat er bij vertrek in de maand juli een toeslag geldt van €99,- per persoon.

Wij hebben je daarom een 2e factuur gestuurd met deze datumtoeslag. Omdat je een last-minute reis hebt geboekt welke binnen 3 weken zou plaatsvinden hebben wij je gevraagd om de betaling van deze factuur direct te voldoen. Aangezien wij geen betaling mochten ontvangen, hebben wij de volgende dag een herinnering naar je gestuurd met nogmaals het verzoek om de factuur direct te voldoen.

Hierna heb je de betaling voldaan en heb je ook de reisbescheiden ontvangen.
Wij wensen je een hele fijne stedentrip toe in Boedapest.

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen
Alles vlot verlopen
👍👍

10. juni 2024

Beste Isabelle,
Hartelijk bedankt voor jouw mooie review! We zijn blij te vernemen dat alles naar wens was, we zien jullie heel graag weer bij ons terug!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De reis was keurig geregeld

De reis was keurig geregeld. Ook op mijn vragen werd snel en helder gereageerd. Informatie over de reis, via de mail, was duidelijk. Wij kwamen in de ochtend aan op de bestemming en vertrokken dag 5 pas aan het eind van de middag. Hotel lag heel gunstig, dicht bij het strand. Kamers waren netjes en schoon. Bij het ontbijt en diner was genoeg keuze en goede kwaliteit.

9. juni 2024

Beste Annabel,
Hartelijk bedankt voor jouw mooie review! We zijn blij om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de bestemming en onze service, we zien jullie heel graag weer terug!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Een verrassing die ons goed isRhodos, Faliraki, Lindos, prachtige locatie en vakantie.…

Een verrassing die ons goed is bevallen. Ook de locatie ( Faliraki) was mooi. Wij zijn van plan om er nogmaals terug te gaan.

5. juni 2024

Beste Natale,
Hartelijk bedankt voor jouw mooie review! We zijn blij om te horen dat de verrassing goed is bevallen, Faliraki is inderdaad een gezellige badplaats! Tot de volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastische locatie goeie accommodatie…

Fantastische locatie goeie accommodatie echt top geregeld! Ga dit zeker aanbevelen aan vrienden en familie! Ga ongetwijfeld nog een keer op vakantie via reizendeals.nl

4. juni 2024

Beste meneer van der Heijden,
Hartelijk bedankt voor jouw mooie review! Fijn om te horen dat alles zo goed is bevallen en wat leuk om te horen dat je ons aanbeveelt bij jouw vrienden en familie! We zien je heel graag weer bij ons terug!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik had een verschrikkelijk ervaring

Ik had een verschrikkelijke ervaring met Reizendeals. Na een boeking voor een reis naar Ibiza werd ik gedwongen om extra kosten te betalen en kreeg ik minder dan twee uur om €604 te betalen. Ze weigerden meer tijd en annuleerden mijn reis zonder reden. Hun klantenservice is onacceptabel. Reizendeals, doe iets aan deze klantonvriendelijke aanpak! #Reizendeals #SlechteService #Klacht

31. maj 2024

Beste heer Hossein Azari,

Voor de reis naar Ibiza heb je voor allemaal extra opties gekozen. De extra opties waren niet verplicht om bij te boeken.

Echter heb je er zelf voor gekozen om onder andere ontbijt, diner en retourtransfers bij te boeken. Daarnaast heb je aangegeven dat je de vertrekdatum wenste te wijzigen.

Wij hebben je deze tarieven doorgegeven per email, waar je vervolgens mee akkoord bent gegaan.
Hierna hebben wij je de factuur gestuurd van de door jou gekozen extra opties.

Je had bij ons een last-minute reis geboekt met een vertrekdatum binnen 11 dagen. Wij hebben daarom verzocht om de betaling van deze opties direct aan ons te voldoen.
Aangezien wij geen tijdige betaling ontvingen hebben wij je nog een herinnering gestuurd en aangegeven dat als de factuur net tijdig wordt voldaan dat wij dan de reis dienen te annuleren wegens uitblijven van de betaling, dit omdat jouw reis op zeer korte termijn zou aanvangen.

Na het versturen van de herinnering werd de factuur nog steeds niet voldaan en hebben wij helaas de reis moeten annuleren wegens uitblijven van de betaling.
Wij vinden het heel spijtig, maar de klant is zelf altijd verantwoordelijk voor een tijdige betaling.

Heerlijk en relaxed

We hebben een heerlijke vakantie gehad, gelachen gegierd en gebruld. Het hotel was goed met zwembad en in de buurt van een leuke omgeving vlakbij het strand. Reizendeals heeft het perfect geregeld. Echt een aanrader!!

30. maj 2024

Beste Ilona,
Hartelijk bedankt voor jouw mooie review! Fijn om te horen dat jullie het zo fijn hebben gehad!
We zien jullie heel graag weer bij ons terug!

Oplichters

Ik heb nooit bevestigingsmail gekregen ook geen factuur ,geen mail niks .
Het enige wat ik gekregen heb is een brief van Straetus dat ik een reis plus annuleringskosten moet betalen waar ik niks van afweet, niemand telefonisch te bereiken.

28. april 2024

Beste mevrouw de Bock,

Wij hebben je een bevestiging en factuur gestuurd per email, deze kon je ook terugvinden in jouw Reizendeals account.
Hierna heb je van ons nog twee herinneringen ontvangen. Afgelopen maandag hebben wij dit ook per e-mail aangegeven. De bewijzen van de verstuurde e-mails, de factuur en de herinneringen heb je dan ook ontvangen.

Daarnaast geef je aan dat je nu een reis + annuleringskosten dient te voldoen, dit is niet correct aangezien dit alleen de annuleringskosten betreffen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons uiteraard altijd een email sturen naar info@reizendeals.nl

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik zie dat bij klachten vaak geen…

Ik zie dat bij klachten vaak geen reactie komt. Vind ik dan wel weer twijfelachtig.

8. juni 2024

Beste mevrouw Leenaerts,

Alle klachten nemen wij serieus. Alle klachten die online geplaatst worden zullen daarom altijd eerst goed onderzocht moeten worden. Waar is de klacht op gebaseerd, wat is er reeds besproken met de klant en wie plaatst de klacht. Vooral dit laatste kan soms wat tijd in beslag nemen aangezien niet iedereen zijn eigen naam gebruikt voor het plaatsen van een klacht.

Als je kijkt naar klachten die al wat langer online staan dan zie je dat deze ook netjes door ons zijn beantwoord.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige reis voor weinig geld!

Prachtige reis - zonder zorgen - en dat voor (heel) weinig geld!
Goede praktische info van reizendeals bekomen. Alles was heel goed geregeld!

28. maj 2024

Beste Rudi,

Wij vinden het leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de reis, de prijs en onze informatie.

Wij hopen je nog eens terug te zien voor een toekomstige reis!

Bedankt reizendeals

Alles was tot in de puntjes geregeld. Vliegtuigtickets, transfer van en naar studio,studio met zeezicht.Alles was zoals het op papier stond. Bedankt reizendeals en tot binnenkort. Groetjes Gino

4. juni 2024

Beste Gino,

Wat leuk om te lezen dat je een leuke vakantie hebt gehad. Wij zien je graag terug voor een nieuwe reis!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles was goed en netjes geregeld.

Alles was goed en netjes geregeld.
vriendelijke mensen op het hotel.
en zeker lekkere eten

5. juni 2024

Beste heer Horo,
Bedankt weer voor jullie mooie review!
We zijn blij om te horen dat alles weer zo goed is bevallen en zien jullie heel graag weer bij ons terug!

Verassing reisje

Leuke manier van een verrassing reisje. Lees van te voren wel alle extra kosten door zodat je zelf een goede inschatting kan maken om evt extra opties uit te sluiten.

23. maj 2024

Beste Anouk,

Bedankt voor het plaatsen van deze review! Het is inderdaad verstandig eerst de informatie op de pagina van de deal te lezen, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Behalve dan de verrassingsreis zelf!

Wij hopen dat je een leuke reis hebt gehad en zien je graag nog eens terug!

Nosso vou foi muito bom

Nosso voo foi muito bom, nosso hotel está tudo perfeito valeu a pena pagar a faixa para hotel 4 estrela

21. maj 2024

Beste Michel,

Wat fijn om te lezen dat de vlucht goed was, het hotel perfect was en dat je vind dat deze reis het geld waard was!

Wij wensen jullie veel plezier met het nagenieten van een fijne vakantie en wellicht zien wij jullie nog eens terug!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

5 daagse reis mallorca via Reizendeals

Ik heb een 5 daagse reis geboekt via hun en was op de hoogte van de bijkomende kosten. Echter is de reis bijna 200 euro duurder dan bij een reguliere aanbieder voor hetzelfde hotel en obv dezelfde condities. Er wordt 'm.i. gesuggereerd dat je via Reizen deals een goeie deal krijgt. Maar in mijn geval voel ik mij opgelicht. Ik ben benieuwd of de reis zelf wel naar wens zal zijn. Maar los daarvan zal ik geen reis meer via hun boeken!

3. juni 2024

Beste mevrouw Zwarts,

Wat vervelend dat je het gevoel hebt te worden opgelicht. Dit is uiteraard niet de bedoeling.
Dat er een prijsverschil is bij een andere aanbieder kan natuurlijk zijn dat je hebt geboekt met andere opties, kamertype, datum, etc dat invloed kan hebben op het prijsverschil. Uiteraard kijken wij voor een zo voordelig mogelijk tarief voor onze klanten en hebben in dit geval ook ons best hiervoor gedaan.

Wij hopen dat je een geweldige vakantie zult hebben.

Team Reizendeals

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.