Op 27 mei 2025 kwam ik via een Facebookadvertentie terecht op de website van Reizendeals. Ik wilde enkel aanbiedingen bekijken en informatie opzoeken over vertrekluchthavens en verzekeringen. D... Se mere
Se, hvad kunderne siger
We hadden een verrassingsreis naar Griekenland geboekt voor 2 personen per ongeluk 2 keer geboekt. De 2e boeking is netjes door hun zonder extra kosten geannuleerd. De reis die ze voor ons geboekt ha... Se mere
Oplichters!! Per ongeluk gedrukt Boeken en kon niet meer annuleren! Wie gaat vakantie boeken zodra info welke hotel gaat je naartoe en geen info over tijd en vanaf welke luchthaven echt bizar!! Moet... Se mere
Virksomheden har svaret
Ondanks dat we via Brussel Charleroi vlogen was onze vakantie heerlijk genieten. Portimēo leuke beachtentjes met goede kaart en keuken. Je wordt aan het ligbedje bediend bij No Solo Auqa. Heerlijk oes... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
De leukste reizen voor de beste deals!
Kontaktoplysninger
Holland
- reizendeals.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 15 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Super super slecht
Super slecht. Letterlijk opgelicht. Van een gewonnen reis van 279,- naar de 843,- heb al een klacht ingediend bij het ACM. En het liefst sleep ik ze naar de rechter... de verrassingen komen nadat je hebt geboden. En dan is het dus te laat. Dan moet je dus betalen. Nou dit was mijn allereerste reis. En nooit meer via reis en deals. Deals jaja van 279 naar 843 noemen ze dus een deal... Ben gewoon bestolen! Echt waardeloos. Hopelijk mogen hun zaak gauw gaan sluiten.
Op jullie reactie: Nee 100 euro extra omdat jullie geen koffer voor mij hebben gereserveerd. Alsof ik op vakantie ga zonder koffer. 2 vliegtickets is goedkoper dan 1 ! Dus stop met die onzin te verkopen over de 1pers toeslag. Jullie belazeren de boel! En ik zal tot het uiterste gaan! Verder hoef ik jullie onzin reacties niet!! Thanks !!

KIJK UIT!!
Doordat dit bedrijf overal SPAMT heeft mijn zoon van 11 via instagram per ongeluk een "reis" geboekt. Zonder pardon of tegenbericht werden deze kosten door een incassobureau bij mij ge-int. Er word niet naar je geluisterd en er word niet eerlijk beoordeeld hoe dit zou kunnen. Wat een smerig bedrijf.

Alles was TOP
Alles was TOP, duidelijke informatie.
Ons volgende reis zal zo wie zo met reisendeal zijn.

Besvarelse fra Reizendeals
Thank you for wonderful vacation in…
Thank you for wonderful vacation in crete greece.

Niet doen!!
Niet doen!!! Komt veel geld bij, helemaal geen deal.
Ik moet plots vandaag voor 16u30 betalen en bewijs sturen. Anders geannuleerd en moet ik alsnog totaalbedrag betalen.
Ik ben op uitstap in het buitenland en kan onmogelijk van hieruit een betalingsbewijs sturen.

Besvarelse fra Reizendeals
De reis was keurig geregeld
De reis was keurig geregeld. Ook op mijn vragen werd snel en helder gereageerd. Informatie over de reis, via de mail, was duidelijk. Wij kwamen in de ochtend aan op de bestemming en vertrokken dag 5 pas aan het eind van de middag. Hotel lag heel gunstig, dicht bij het strand. Kamers waren netjes en schoon. Bij het ontbijt en diner was genoeg keuze en goede kwaliteit.

Besvarelse fra Reizendeals
Een verrassing die ons goed isRhodos, Faliraki, Lindos, prachtige locatie en vakantie.…
Een verrassing die ons goed is bevallen. Ook de locatie ( Faliraki) was mooi. Wij zijn van plan om er nogmaals terug te gaan.

Besvarelse fra Reizendeals
Fantastische locatie goeie accommodatie…
Fantastische locatie goeie accommodatie echt top geregeld! Ga dit zeker aanbevelen aan vrienden en familie! Ga ongetwijfeld nog een keer op vakantie via reizendeals.nl

Besvarelse fra Reizendeals
Ik had een verschrikkelijk ervaring
Ik had een verschrikkelijke ervaring met Reizendeals. Na een boeking voor een reis naar Ibiza werd ik gedwongen om extra kosten te betalen en kreeg ik minder dan twee uur om €604 te betalen. Ze weigerden meer tijd en annuleerden mijn reis zonder reden. Hun klantenservice is onacceptabel. Reizendeals, doe iets aan deze klantonvriendelijke aanpak! #Reizendeals #SlechteService #Klacht

Heerlijk en relaxed
We hebben een heerlijke vakantie gehad, gelachen gegierd en gebruld. Het hotel was goed met zwembad en in de buurt van een leuke omgeving vlakbij het strand. Reizendeals heeft het perfect geregeld. Echt een aanrader!!

Oplichters
Ik heb nooit bevestigingsmail gekregen ook geen factuur ,geen mail niks .
Het enige wat ik gekregen heb is een brief van Straetus dat ik een reis plus annuleringskosten moet betalen waar ik niks van afweet, niemand telefonisch te bereiken.

Besvarelse fra Reizendeals
Ik zie dat bij klachten vaak geen…
Ik zie dat bij klachten vaak geen reactie komt. Vind ik dan wel weer twijfelachtig.

Besvarelse fra Reizendeals
Prachtige reis voor weinig geld!
Prachtige reis - zonder zorgen - en dat voor (heel) weinig geld!
Goede praktische info van reizendeals bekomen. Alles was heel goed geregeld!

Bedankt reizendeals
Alles was tot in de puntjes geregeld. Vliegtuigtickets, transfer van en naar studio,studio met zeezicht.Alles was zoals het op papier stond. Bedankt reizendeals en tot binnenkort. Groetjes Gino

Besvarelse fra Reizendeals
Alles was goed en netjes geregeld.
Alles was goed en netjes geregeld.
vriendelijke mensen op het hotel.
en zeker lekkere eten

Verassing reisje
Leuke manier van een verrassing reisje. Lees van te voren wel alle extra kosten door zodat je zelf een goede inschatting kan maken om evt extra opties uit te sluiten.

Nosso vou foi muito bom
Nosso voo foi muito bom, nosso hotel está tudo perfeito valeu a pena pagar a faixa para hotel 4 estrela

5 daagse reis mallorca via Reizendeals
Ik heb een 5 daagse reis geboekt via hun en was op de hoogte van de bijkomende kosten. Echter is de reis bijna 200 euro duurder dan bij een reguliere aanbieder voor hetzelfde hotel en obv dezelfde condities. Er wordt 'm.i. gesuggereerd dat je via Reizen deals een goeie deal krijgt. Maar in mijn geval voel ik mij opgelicht. Ik ben benieuwd of de reis zelf wel naar wens zal zijn. Maar los daarvan zal ik geen reis meer via hun boeken!

Besvarelse fra Reizendeals
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.