Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij waren onfortuinlijk en moesten een geboekte reis helaas annuleren. Eén telefoontje naar Reisgraag was genoeg om de benodigde informatie te krijgen voor de annuleringsverzekering. Wij boekten onze... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hadden zin in een weekje zon maar geen idee wat dan een fijne bestemming zou zijn. Reisgraag gaf ons bijzonder mooie voorstellen en daar hebben we er een van uitgekozen. Wat was het een mooie vakan... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hoi, we hebben al jaren vakanties geboekt bij een ander reisbureau, we voelde daar geen betrokkenheid meer met ons. Het kwaliteit personeel liep daar hard terug. Nu hebben we Reisgraag ontdek... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Waren van plan naar Polen te gaan Met vrienden naar reisbureau in Ravenstein gegaan Die hebben voor ons gezocht waar wij naar vroegen Dag naar Auswith en Birkenau Dag naar de zoutmijnen En... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør
  2. Rejseselskab

Skrevet af virksomheden

Reisgraag.nl is een reisorganisatie gevestigd in Ravenstein (Oss, Noord-Brabant). We zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ & Calamiteitenfonds.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Trip naar Valencia

Samen met onze 2 zonen een aantal dagen naar Valencia geweest ivm ons 25 jarig huwelijksjubileum. Mede door Reisbureau Reisgraag werden deze dagen mooie herinneringen.
Ook het contact of alles naar wens was voor, tijdens en na de trip hebben we als prettig ervaren.

6. september 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wales in een week

Wales in een week
Mooie accommodaties, afwisselende omgeving . Alle facetten, kustplaatsen, glooiend landschap, etc.
Wel even doorrijden soms, wegennet is is echt anders dan in Nederland!

1. september 2025

Mauritius

Dankzij Reisgraag was de reis naar Mauritius een droomvakantie!
Vanaf het eerste contactmoment werd er goed geluisterd naar onze wensen en kregen we duidelijke adviezen.
Het reisbureau dacht echt mee over wat het beste bij ons gezin zou passen, zowel qua bestemming als budget. Alles was tot in de puntjes geregeld: van de vluchten, de huurauto en de mooiste kamers in 3 verschillende hotels.
Ook tijdens de reis konden we altijd terecht met vragen en kregen we snel en vriendelijk antwoord.
Met name heel veel dank aan Lana en Chantal.
Echt een dikke pluim voor jullie inzet en we boeken zeker weer onze volgende vakantie via jullie!

2. august 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een vakantie om in te lijsten!!

Twee jaar geleden hebben wij een droomreis geboekt naar Langkawi (Maleisië)via reisbureau reisgraag. Omdat deze droomreis boven onze verwachtingen was hebben we afgelopen jaar weer een reis geboekt en deze keer gingen we 17 dagen naar Bali. Wederom was deze vakantie een vakantie waarin alles geregeld was voor ons! Ik zeg dan ook, reisbureau reisgraag heeft een TopTeam waar je zonder zorgen van je vakantie kan genieten!

19. august 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Weer een hele fijne vakantie op Bali…

Weer een hele fijne vakantie op Bali en Gili Trawangan (aanrader!) gehad. Reisgraag heeft voor ons weer de juiste hotels en vluchten geboekt. 2 weken voor vertrek kwamen we tot ontdekking dat er bij het boeken van de kamers iets verkeerd gegaan was (eigen schuld overigens!). Dit is alsnog, zonder discussie, aangepast door Reisgraag. Dat is de service die je krijgt als je boekt bij een betrouwbaar reisbureau. Reisgraag dus.

19. august 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel schakelen, goed advies en alles prima geregeld!

Via Reisgraag een reis naar Mauritius geboekt. Eigen wensen werden snel ingepast in het programma, zodat een mooie gepersonaliseerde reis werd samengesteld. Uiteindelijk waren vluchten, accommodaties en vervoer prima geregeld. In geval van onvolkomenheden, kon altijd contact worden gezocht met de mensen van Reisgraag. Erg positieve ervaring!

10. august 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij reizen graag met ReisGraag!

Al een aantal reizen geboekt bij Reisgraag. Dit bevestigt al onze tevredenheid over dit reisbureau. In het uitzoeken van de reis is er goed geluisterd naar onze wensen, waar wij dan een keuze uit kunnen maken. De prijzen hebben geen toelage op de prijzen via internet. Voor de reis ontvangen we onze documenten (digitaal én per post) en bij navraag hebben we hulp gekregen bij het inchecken. Tijdens de reis is er zonodig WhatsApp contact. Kortom: service, persoonlijk en gewoon marktconform. Super!!

14. juli 2025

Rondreis Noorwegen

We zijn helemaal tevreden over onze prachtige rond reis naar Noorwegen 🇳🇴 die we hebben laten maken door reisbureau Reisgraag.nl. Alles goed georganiseerd, makkelijk met inchecken in de hotels. De huurauto was top👍 Deze reis was ook op maat gemaakt ivm mijn beperkingen. Als we weer zo’n reis gaan maken dan zal ik zeker weer voor reisgraag.nl kiezen. Luisteren naar wat je wilt. Alles top en dik tevreden 👍

21. juli 2025

TOP vakantie!

Goede opties aangeboden, alle reisbenodigheden toegestuurd en betrokken gebleven tijdens de reis.
Reisgraag is makkelijk en laagdrempelig bereikbaar.

Reizen zonder knoop in je maag...reis met Reisgraag👍

7. juli 2025

geweldig kundig team

geweldig team! Duidelijke communicatie, fijne afhandeling van bijboeken huurauto, reisbescheiden etc. We hebben een fantastische vakantie gehad, met een heerlijk hotel!

19. juni 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer prettige en adequate communicatie

Zeer prettige en adequate communicatie. Duidelijke vragen en goed geluisterd naar onze wensen. Direct een prima voorstel op maat. We waren tevreden over de gekozen vluchttijden, autoverhuur. Prima accomodaties. Ook tijdens onze rondreis nog even een berichtje met de vraag of alles naar wens was. Ik kan dit reisbureau van harte aanbevelen.

7. juni 2025

Perfecte service

Wederom voor de 10e keer een onvergetelijke vakantie geboekt. Dit keer naar Punta Cana in de Dominicaanse Republiek. Alles was prima en tot in de puntjes geregeld. Eigenlijk zijn wij niets anders gewend. De persoonlijke betrokkenheid voor, tijdens en na de vakantie is de reden dat wij alleen onze kanties via Reisgraag boeken.

2. juni 2025

Kernwaarden ... daar gaat het om bij Reisgraag

Weer een fijne vakantie gehad nu in Alcudia Mallorca. Uiteraard weer geregeld door het team van Reisgraag, ons inmiddels al jaren vast reisbureau. Waarom steeds terug bij Reisgraag? Zij hanteren dé kernwaarden die ook in de praktijk worden gebracht; vertrouwen, meedenken, persoonlijk, allert, afspraken nakomen, vriendelijk en adviserend. Zo hebben wij een fijne en rustige vakantie en we gaan in september weer, natuurlijk door Reisgraag geregeld. Karin en Henk

4. juni 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De hulp en informatie door reisgraag is perfect

De hulp en informatie door reisgraag voldoet prima. Je krijgt netjes op tijd alle beloofde informatie, maar wordt er niet mee doodgegooid. Bovendien is de informatie en het contact persoonlijk en erg vriendelijk en behulpzaam. Ook de aftercare is dik in orde. Kortom; super reisburo

13. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik reis graag via Reisbureau Reisgraag!

Ik boek mijn reizen zowel zakelijk als prive al enige jaren via Reisbureau Reisgraag. Het team zorgt altijd voor een snelle opvolging van je aanvragen, zijn goed bereikbaar en het aanbrengen of aanpassen van de gewenste opties is nooit een probleem. Bij Reisbureau Reisgraag wordt er goed naar je wensen en eisen geluisterd! Daarom beveel ik Reisbureau Reisgraag van harte aan!

6. maj 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.