Tuinmeubelcentrum Reint Middel Anmeldelser 12

2,4

Under middel

Zo’n slecht bedrijf!

Zo’n slecht bedrijf!

Wacht al sinds 9 december op mijn bestelling!

Krijg zowel telefonisch als per mail geen antwoord! Waardeloos slecht en ik adviseer niemand hier iets te bestellen! Nu mag ik moeite doen om mijn geld weer retour te krijgen. Echt waardeloos dit!!!

23. december 2025

De service zoals het hoort te zijn! Netjes, snel, vriendelijk en betrouwbaar!

De service en telefonisch contact bij Tuinmeubelcentrum Reint Middel, is zo zoals het hoort te zijn. Ontzettend vriendelijk, behulpzaam en snel.
Binnen 48 uur hebben zo onze bestelling geleverd. Wij zullen in de toekomst zeker altijd eerst Tuinmeubelcentrum Reint Middel benaderen voor eventuele nieuwe producten in de tuin.
Ik raad Tuinmeubelcentrum Reint Middel bij iedereen aan.

7. maj 2025

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, aardige mensen en goede kwaliteit meubelen. Meerdere keren gekocht bij dit bedrijf. Altijd keurig optijd afgeleverd door eigen bezorgdiensten.

7. august 2023

Ongelofelijk onklantvriendelijk bedrijf

Ongelofelijk wat een onklantvriendelijk bedrijf. Leveren vandaag maar de helft van de bestelling af, ondanks bevestigingsmail dat alles bezorgt zou zijn, en na bellen en appen , eindelijk iemand aan de telefoon, en dan geven ze de schuld aan Post.nl. Daarna zeggen ze dat het 2 pakketten zouden moeten zijn, en dat Post.nl er 1 heeft laten staan ergens. Speciaal dag vrij voor genomen omdat bezorgingsmail had gehad dat zwaar en groot pakket was en dus thuis moest zijn. Klantvriendelijkheid en begrip ver te zoeken, het was ook nog eens een verjaardagskado, dus moest tijdig aanwezig zijn, en meteen bieden ze aan om te annuleren omdat ik uiteraard boos was en moest alles maar terug sturen. Ik moet dus ook nog zelf in actie komen om mijn geld terug te krijgen, door een fout van anderen.

23. april 2024

Tuintafel

Anderhalf jaar geleden hebben wij bij Reint Middel/Pazoon een Hartman tuintafel gekocht. Inmiddels zijn wij aan tuintafel nummer vijf toe omdat het bovenblad loslaat. De service van Reint Middel is zeer slecht, er wordt niet of nauwelijk op e-mails gereageerd. Op verzoek van teruggave van het aankoopbedrag wordt niet gerageerd. Het komt erop neer dat je bij aankoop goed wordt geholpen maar als je klachten hebt krijg je geen respons. Dit is een eenmalige aankoop bij Reint Middel geweest en tevens de laatste.

12. september 2023

Louche zaak, zeer klantonvriendelijk en zelfs liegen

Zaterdag (na sluitingstijd) een app gestuurd met een vraag waar ik geen antwoord op kreeg. In de app stond 'openingstijden maa t/m zo', dus ik heb de zondag nog afgewacht. Toen toch 8 tuinkussens besteld (op zondag), welke 'op voorraad waren' en de volgende werkdag (ik ga dan uit van dinsdag) zouden worden bezorgd. Hiervoor zouden we een track and trace code ontvangen. Dinsdagmiddag ga ik bellen omdat ik geen reactie op de app krijg (waarop wordt gereageerd 'ja maar je had toch al besteld'), en ik nog steeds geen track and trace heb ontvangen. Ik vraag heel normaal/vriendelijk naar de status waarop meneer zeer onbeschoft reageert, mij direct beticht van 'teveel eisen' en mij mededeelt dat de bestelling is geannuleerd. Ik heb nog steeds vriendelijk aangegeven dat het bedrag is voldaan en dat hij de spullen moet leveren. Waarop hij na een lang verhaal toch de bestelling laat doorgaan. U raad het al: de volgende dag nog steeds geen track and trace. Waarop ik weer (gewoon netjes) bel en de status vraag. Meneer liegt dat de spullen op dat moment al zijn verzonden EN dat de schuld bij PostNL ligt, want de track and trace die ik frappant genoeg daarna pas ontvang (en DE VOLGENDE DAG pas actief wordt!) heb ik geverifieerd bij Postnl. Nu heb ik Postnl niet altijd hoog zitten maar zij konden INDERDAAD precies het tijdstip aangeven waarop de code is aan gemaakt en dat is PRECIES de tijd dat ik meneer aan de lijn had.
Hierna zijn de openingstijden in één keer aangepast (welke op de app stonden) EN de betreffende kussens zijn niet meer te koop. LOUCHE zaken dus, waarbij de 'foutEN' op een onbeschofte manier vooral bij een ander in de schoenen wordt geschoven!

24. maj 2023

28/04-2022 een parasol voet besteld…

28/04-2022 een parasol voet besteld deze kwam beschadigd aan Fa. Gebeld en foto’s gestuurd 05/05-2022 is er een nieuwe geleverd en werd de beschadigde mee terug genomen.
Dus hele snelle service en afhandeling .
Jaap Sanders
Castricum

5. maj 2022

Zeer klantonvriendelijk

Ze reageren zeer snel en vriendelijk als je iets wilt kopen. Maar zodra iets stuk is, reageren ze lange tijd niet en geven ze niet thuis om tot een oplossing gekomen.
7 maanden bezig geweest nadat onze tuintafel ging bol staan. Uiteindelijk afgescheept met een andere tuintafel dan wat we besteld hebben en het bedrijf wil niet tot een oplossing komen.
Hun artikelen zijn overal verkrijgbaar, dus ga het vooral kopen op een plek waar ze je wél netjes behandelen!

23. februar 2022

Er dette din virksomhed?