I found Biofrost last year when my daughter was studying in Copenhagen. It was a lifesaver for a muscle strain i was dealing with. My only regret was not stocking up on it before i left. This is hand... Se mere

Deras är det absoluta bästa handledsskydd som då finns på marknaden, och det hjälper mej så otroligt väldigt mycket för jag har testat massor olika handledsskydd , men detta handledsskydd som då kom... Se mere

Det var en enkel Kinakvalitet på strumporna. Lägg till lite så får du kvalitetsstrumpor. Lite tråkigt att gå på ännu en nit från Metareklamen. Allting går att sälja med mördande reklam.

1. Engrossalg af sportsudstyr
  2. Butik med medicinsk udstyr

Rehcore erbjuder ett brett sortiment av alternativa produkter för respektive problem, detta tillsammans med snabb leverans och hög service hjälper vi dig att både ge få rätt återhämtning men också göra det snabbt. Vårt sortiment är noggrant utvalt och består av produkter med hög kvalitet och funktion.

4,4

Bortkastade pengar!

7. januar 2026
Rehcore.com-logo

Besvarelse fra Rehcore.com

Hej! Tråkigt att höra att strumporna inte fungerade för dig 🙏 Passform kan variera beroende på vadens omkrets. Hör gärna av dig till vår kundservice så hjälper vi dig med storleksråd, alternativ modell eller retur enligt våra villkor.

Ingen vara har kommit fram så betyget…

Ingen vara har kommit fram så betyget är dåligt

5. januar 2026
Rehcore.com-logo

Besvarelse fra Rehcore.com

Hej Gunnel vi kan se att du fick din leverans hem i brevlådan igår med Postnord. Vi ber om ursäkt om du upplevt några förseningar med din leverans. Hoppas du ändå blir nöjd med ditt köp.

Nöjd kund

Fanns billigare alternativ men Läste på Trustpilot innan beställningen och de fina omdömena där avgjorde saken.
Köpte ett vulcan tennisarmbågsstöd.
Det fungerar precis som det ska.
Snabb leverans
Överkomligt pris
Skulle inte tveka om att beställa ifrån er igen.
Kan verkligen rekommendera Rehcore.

10. december 2025

Rehcore säljer kvalitetsprodukter…

Rehcore säljer kvalitetsprodukter exempelvis Vulcan och ligger oftast billigast på produkterna. Köpte knäskydd men det var fel storlek. När jag ville returnera och byta till rätt storlek slopade de returavgiften och skickar mig ett som passar - verkligen schysst och förstklassigt bemötande. Gissa om jag kommer att handla av dem igen!

19. november 2025