Banner for Rehab Footwear

Rehab Footwear Anmeldelser

4,6

De schoenen zien er goed uit, maar kan nog weinig zeggen over hoe ze zullen zijn na verloop van tijd, hoewel ik denk dat dit wel in orde zal zijn. Ik ben met name te spreken over de klantenservice, na... Se mere

Mijn eerste paar casual schoenen van rehab, goed om te weten dat de maat klopt met geklede schoenen. Goed product, zoals je mag verwachten van Rehab.

I discovered rehab in my summer holiday. And this is now my third pair of shoes of that brand. They are a little bit expensive. But after wearing them you know for what you have paid that price. The q... Se mere

Inmiddels wel 9 of 10 paar Rehab sneakers aangeschaft, meestal de suède types. Comfortabeler kan ik niet vinden. De schoenen gaan niet heel lang mee (zijn altijd met geribbelde onderkant; gaan bij mij... Se mere

1. Skobutik
  2. Skofabrik
  3. Fodtøjsgrossist

REHAB Footwear is een Nederlands schoenenmerk, opgericht in 2008, dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van herenschoenen. Het merk onderscheidt zich door eigenzinnige ontwerpen waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse materialen en texturen. De collecties variëren van geklede schoenen tot sneakers, waarbij de nadruk ligt op de combinatie van esthetiek en draagcomfort door middel van eigen ontwikkelde leesten en zolen. Gratis verzending en retour in NL & BE vanaf €50

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

4,6

de schoenen zitten niet lekker

de schoenen zitten niet lekker, schuren langs mijn enkels en ik loop er helemaal scheef op.

15. juli 2026

Besvarelse fra Rehab Footwear

Hi Danny, wat vervelend om te horen! Ik zou hier graag even over met je in contact komen dus heb je een email gestuurd.

De schoenen zijn verder prima maar de…

De schoenen zijn verder prima maar de maat valt iets groter uit dan gedacht. In het begin ging het nog wel maar na een paar dagen bleken ze toch een maat te groot maar kon ik ze niet meer ruilen, helaas. Balen.

13. juli 2026

Besvarelse fra Rehab Footwear

Hi Jorge, wat jammer dat de schoenen toch iets te groot zijn. Wanneer ze gedragen zijn kunnen ze inderdaad helaas niet meer geruild worden. Wellicht helpt een extra inlegzooltje nog voor je?

Klasse Schuhe

Leichte, schön bequeme Sneaker

20. juli 2026

Besvarelse fra Rehab Footwear

Hi Thomas, thank you for the positive review!

Fijne schoenen

Prijzige schoenen, maar degelijke kwaliteit. Zitten fijn, vallen ruim dus had in eerste instantie de verkeerde maat. Retourbeleid ging eenvoudig, hou er wel rekening mee dat de verzendkosten voor het retourneren voor eigen rekening zijn.

3. juli 2026

Besvarelse fra Rehab Footwear

Bedankt voor de positieve review!

Bevalt goed

Goede service en kwaliteit.

30. juni 2026

Besvarelse fra Rehab Footwear

Hi Marielle, bedankt voor de positieve review!

Prachtige schoenen, maar juist ook de klantenservice ben ik super tevreden over! Echt meedenken/meewerken aan een oplossing. Top

3. juli 2026

Besvarelse fra Rehab Footwear

Hi Joyce, goed om te horen! Bedankt voor de positieve review!

Zeer blij mee

Zeer blij mee. Goede pasvorm en kwaliteit ziet er netjes uit. Eigenlijk exact wat ik ervan verwacht had. Ik ga zeker meer smaken aanschaffen.

1. juli 2026

Besvarelse fra Rehab Footwear

Hi Tim, bedankt voor de mooie review!

Eenvoudig selecteren

Eenvoudig selecteren, makkelijk afrekeningen en snelle levering. Schoenen zitten als gegoten.

1. juli 2026

Besvarelse fra Rehab Footwear

Hi Harold, fijn dat alles positief ervaren is. Bedankt!