De schoenen zien er goed uit, maar kan nog weinig zeggen over hoe ze zullen zijn na verloop van tijd, hoewel ik denk dat dit wel in orde zal zijn. Ik ben met name te spreken over de klantenservice, na... Se mere

Virksomheden har svaret
Mijn eerste paar casual schoenen van rehab, goed om te weten dat de maat klopt met geklede schoenen. Goed product, zoals je mag verwachten van Rehab.
I discovered rehab in my summer holiday. And this is now my third pair of shoes of that brand. They are a little bit expensive. But after wearing them you know for what you have paid that price. The q... Se mere
Virksomheden har svaret
Inmiddels wel 9 of 10 paar Rehab sneakers aangeschaft, meestal de suède types. Comfortabeler kan ik niet vinden. De schoenen gaan niet heel lang mee (zijn altijd met geribbelde onderkant; gaan bij mij... Se mere
Virksomheden har svaret
REHAB Footwear is een Nederlands schoenenmerk, opgericht in 2008, dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van herenschoenen. Het merk onderscheidt zich door eigenzinnige ontwerpen waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse materialen en texturen. De collecties variëren van geklede schoenen tot sneakers, waarbij de nadruk ligt op de combinatie van esthetiek en draagcomfort door middel van eigen ontwikkelde leesten en zolen. Gratis verzending en retour in NL & BE vanaf €50
Verspycklaan 72a, 2671CS, Naaldwijk, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
de schoenen zitten niet lekker, schuren langs mijn enkels en ik loop er helemaal scheef op.

Besvarelse fra Rehab Footwear
Ik kan ze niet vergelijken met een mason schoen maar ze lopen goed

Besvarelse fra Rehab Footwear
De schoenen zijn verder prima maar de maat valt iets groter uit dan gedacht. In het begin ging het nog wel maar na een paar dagen bleken ze toch een maat te groot maar kon ik ze niet meer ruilen, helaas. Balen.

Besvarelse fra Rehab Footwear
Naar wens snelle levering en makkelijke retour na verkeerde maat bestelling

Besvarelse fra Rehab Footwear
Prijzige schoenen, maar degelijke kwaliteit. Zitten fijn, vallen ruim dus had in eerste instantie de verkeerde maat. Retourbeleid ging eenvoudig, hou er wel rekening mee dat de verzendkosten voor het retourneren voor eigen rekening zijn.

Besvarelse fra Rehab Footwear
Snelle en duudelijke afhandeling van de bestelling.

Besvarelse fra Rehab Footwear
ik ben tevreden met de schoenen.
Er is goede service wanneer aan de orde

Besvarelse fra Rehab Footwear
Prachtige schoenen, maar juist ook de klantenservice ben ik super tevreden over! Echt meedenken/meewerken aan een oplossing. Top

Besvarelse fra Rehab Footwear
Geweldige pasvorm en de maatvoering is altijd goed.incl de kwaliteit.

Besvarelse fra Rehab Footwear
Zeer blij mee. Goede pasvorm en kwaliteit ziet er netjes uit. Eigenlijk exact wat ik ervan verwacht had. Ik ga zeker meer smaken aanschaffen.

Besvarelse fra Rehab Footwear
Eenvoudig selecteren, makkelijk afrekeningen en snelle levering. Schoenen zitten als gegoten.

Besvarelse fra Rehab Footwear
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.