Rehab Service-sjaelland Anmeldelser

4,8

Knuste min ankel d19/12 Blev opereret og var hjemme igen 3 dage efter og vidste ikke hvad jeg skulle gøre mht jul og alt det stress.. rehab service Sjælland redde virkelig julen og kom og leverede en... Se mere

Min mand har efter to blodpropper i hjernen med højresidig lammelse, siddet i kørestol i 6 år. Medarbejderne i det lokale hjælpemiddeldepot har serviceret stolen, men først da vi i denne uge fik be... Se mere

Fantastiske mennesker og rigtig god service. Jeg kan varmt anbefale rehab service Næstved. Til hvem som står og skal have /forny hjælpe transportmidler. De er så venlige og behandler hvert menneske hv... Se mere

Fantastisk service og ikke mindst tillid. Alt bliver forberedt og stillet klar, endda uden depositum eller anden form for forudbetaling. Udstyret var rigtig fint. Vi havde en super god oplevelse med... Se mere

1. Leverandør af hjælpemidler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Rigtig mange mennesker med nedsat funktions niveau, køber deres hjælpemidler, eller supplerer dem, de har fået fra deres kommune. Ventetiden i det offentlige system og nedskæringer i den offentlige service også på ældre og handicapområdet gør, at der er brug for et alternativt tilbud. Det leverer vi professionelt og hurtigt med mine mange års erfaring og kompetencer inden for området. Vores erfaring er, at der er behov for hurtigt, at kunne få repareret sine hjælpemidler privat. Vi tilbyder Alle former for reparation og vedligeholdelser Reparationer, tilpasning af hjælpemidler, råd og vejledning, også ved køb af nye hjælpemidler. Lapning eller udskiftning af dæk og slanger på kørestole, el-scootere, cykler m.m. Specialtilpasning og svejseopgaver på alle hjælpemidler, kørestole, el-scootere møbler og senge Alle typer af håndværksmæssig eller tekniske opgaver Service og sikkerhedseftersyn Service- og sikkerhedseftersyn Årlige lovpligtige sikkerhedseftersyn af loft- og mobile lifte, til bevægelseshæmmede personer, samt serviceeftersyn af senge udføres. Ved gennemgangen laves en liste over evt. fejl og mangler, som derefter udbedres, efter aftale med kunden.

Lyn hurtig service 😊

Jeg afleverede min Balder El kørestol i mandags, som desværre var helt afladt og ikke kunne starte. Allerede to dage efter i dag (onsdag) fik jeg besked på den kører fint og at den kan hentes igen.
God, fleksibel og lyn hurtig service!! Kan varmt anbefales 👍🏻

18. september 2024

Rigtig god service

Rigtig god service. God hjælp

16. september 2024

Besvarelse fra Rehab Service-sjaelland

Mange tak. Vi gør vores bedste.... hverdag... oftes lykkes det heldigvis. Tak for den fine anmeldelse....

Kære Kenneth.

Kære Kenneth.
Jeg er stadig væk mega glad for den hjælp nede fra jer.
Derfor bliver jeg ved med at gi jer 5 stjerner som I for tjener.

16. august 2024

Flot service

Stor tak til Rehab Service for flot service og meget god behandling også( telefonisk).
Prisen er også virkelig god -. Kan klart anbefale værkstedet.

22. marts 2024

Dårlig behandling

Dårlig behandling, da jeg bare fortæller Lasse, at han skulle havde været her kl. 08.00. men var her først kl. 08.40. Og så blev han sur og kørte i vrede.
Har man en aftale kl 08.00 så skal man også være der, ellers kan man ringe.

26. juni 2023

Besvarelse fra Rehab Service-sjaelland

Hej Jørn. Jeg bliver simpelthen nød til at besvare denne anmeldelse selvom jeg nok burde lade være. Du burde lære at tænke dig om inden du skriver. Normalt overholder vi alle aftaler og din var sat til 08.00-08.30 og kl. var 0832 ved ankomst. Men åbenbart har du et problem med din måde at omgås andre mennesker på, dette er hørt fra flere sider, TAXA folk, andre i min branche mfl. Men i denne specifikke sag modtog du vores medarbejder men en verbal skideballe for at ringe på den forkerte dør, med skideballe over at være for sent på den. Generelt var du meget aggressiv og trådte langt over alle grænser man må forvente af en voksen person. Jeg tror du skal være glad for at det var L der kom på besøg for han har en meget lang lunte, visse andre havde du ikke sluppet afsted med bare vendte ryggen til og gik trods din verbale til svinelse. Jeg håber for dig at du vil lære noget af dette og at du må finde andre der kan hjælpe dig som du vil behandle med almindelig menneskelig respekt, men jeg har desværre min tvivl efter at have hørt hvad andre også har af oplevelser....
Jeg vil dog trods disse uoverensstemmelser ønske dig en god sommer 2023 og held og lykke fremover.
MVH
RSS KENNETH

Jeg har lejet en kørestol med vandret…

Jeg har lejet en kørestol med vandret fodstøtte, og alt var som aftalt. Otte uger senere leverede jeg den tilbage, og prisen for perioden, kan jeg bestemt ikke klage over. Jeg vil til hver en tid anbefalede RSS. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24. juni 2023

Besvarelse fra Rehab Service-sjaelland

Hej Rasmus. Mange tak for den fine anmeldelse. Vi bestræber os altid på at gøre tinge bedst muligt og til begge parters tilfredsstillelse. Dejligt når det lykkes til fuld tilfredshed. Det er skønt for os som virksomhed og som mennesker at kunne udføre opgaver hvor begge parter smiler når opgaven eller som her leje perioden er slut.
Ha en god sommer.

MVH
RSS, Kenneth og mine super medarbejdere og hjælpere.
På den tekniske side
Lene (min samlever)
Sara (min datter)
Rune (min søn)
Dorte( flexjobber)
Som alle hjælper mig/os med at få det til at fungerer.