Regus - Temse, Temse Anmeldelser 3

3,5

Luxemburgstraat 20, 9140 Temse, BE

1. Forretningscentrum
  2. Udlejning af konference- og mødelokaler

Regus helps businesses find and create the right workplace for their people. Offering choice, flexibility, community, custom workspaces and consistently professional locations all over the world.

• Luxemburgstraat 20, 9140, Temse, Belgien

• 33765000

3,5

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Pas op met facturen! Sneaky technieken!!

Paar dagen geleden een vestigingsadres aangevraagd, adverteerden met lage kosten (56 per maand). Vervolgens zie ik tijdens de betaling dat er meer dan 90 euro(!) aan activeringskosten bij kwamen. Buitenproportioneel, toch maar betaald

Vervolgens ontvang ik 2 dagen later (14 april) al de factuur van mei (93 euro) zonder duidelijke specificatie! En waarom ontvang ik de factuur voor mei al op 14 april? Letterlijk bij geen 1 bedrijf waarmee ik heb gewerkt gaat zo te werk

Ik overweeg het abonnement maar meteen stop te zetten, dit is geen goede binnenkomer. Zal vast wel een betere aanbieder vinden.

14. april 2025
Regus - Temse, Temse-logo

Besvarelse fra Regus - Temse, Temse

Hallo Ano,
Het spijt me te horen van je ontevredenheid.
Om je op te zetten in je nieuwe Virtuele Kantoor, zijn er een paar administratieve taken die we moeten uitvoeren om ervoor te zorgen dat je perfect begint met je dienst en toegang hebt tot zowel je centrum als je online account. Hoewel deze vergoeding standaard is in de markt, hebben we ervoor gezorgd dat we een concurrerende prijs hebben voor het geavanceerde aanbod dat we bieden. De vergoeding omvat het instellen van uw online account, de standaard IT-set-up, sleutels en toegang tot het gebouw, ervoor zorgen dat al uw apparatuur klaar is en het voorbereiden van uw werkruimte. Voor Virtual Office-klanten omvat dit ook het opzetten van postverwerking en het beantwoorden van oproepen. Dit staat op de voorpagina van de overeenkomst die je hebt ondertekend.
Ik zou u graag verder helpen, maar ik heb uw account niet kunnen identificeren. Kunt u mij een e-mail sturen naar michelle.spire@regus.com met uw bedrijfsnaam of accountreferentie (zoals weergegeven op uw factuur) en alle relevante details met betrekking tot uw zorgen?
Ik kijk ernaar uit om meer informatie van u te ontvangen.
Met vriendelijke groet,
Michelle Spire