In mei 2025 een huurcontract aangegaan met Regus in Gouda. Handig, als startende ondernemer is het een uitkomst. Inmiddels zoveel problemen dat de maat meer dan vol is; huur hier niet. Sc... Se mere
Afgelopen weekend zei een vriendin tegen me dat ik begon te stralen, toen ik vertelde over mijn nieuwe kantoorruimte.
Slechte service. Slechte klimaatbeheersing in jullie gebouw. CO2-uitstoot. Krijg altijd benauwd en warm. Last van droge ogen. Heel de bovenverdieping klaagt, en niemand luistert of doet wat.
Regus helps businesses find and create the right workplace for their people. Offering choice, flexibility, community, custom workspaces and consistently professional locations all over the world.
Kampenringweg 45 D, 1ste & 4de Verdieping, 2803 PE, Gouda, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Horrible service. Complaints are not being taken seriously, every week new surprises that interferes with the workflow of our organisation. Multiple emails sent but Regus does not seem to be bothered to solve it or look for a solution that both parties would be satisfied. Do not recommend this company.

Besvarelse fra Regus - Gouda, Goudsepoort
Inmiddels zoveel problemen dat de maat meer dan vol is; huur hier niet.
Schoonmaak issues
Geen airco in de zomer
Gee verwarming in de winter
Geen priority internet kunnen leveren
En als kers op de taart zitten we inmiddels 3 weken zonder internet, zonder ook maar 1 oplossing vanuit Regus.

Besvarelse fra Regus - Gouda, Goudsepoort
Wij hebben ons als beginnend bedrijf aangemeld bij Regus Alphen.
Binnen een paar dagen werden we meerdere keren gepusht om zo snel mogelijk te betalen.
Kort voordat wij onze afspraak bij de KvK hadden, kregen we ineens te horen dat de locatie zou stoppen.
Dit bleek men al lang van tevoren te weten, maar toch werden er nog nieuwe klanten aangenomen en laten betalen.
Wij hebben direct ons geld teruggevraagd, maar zijn nu bijna vier maanden verder.
Ondanks talloze e-mails en telefoontjes hebben we ons geld nog steeds niet terug.
Elke keer wordt beloofd dat het geregeld wordt, maar er gebeurt niets.
Wij vinden dit zeer kwalijk en misleidend.
Als het bedrag deze week niet wordt teruggestort, zullen we aangifte doen en wettelijke rente vorderen.
Case-nummer: C-2432876-S8K7 / CRM:08700005683
Dit voelt voor ons als pure oplichting en we raden andere ondernemers af om met Regus in zee te gaan.
English;
We signed up with Regus Alphen as a newly starting business.
Within just a few days we were repeatedly pushed to pay as quickly as possible.
Shortly before our scheduled appointment at the Chamber of Commerce, we were suddenly informed that the location would be closing.
It turned out they had known this well in advance, yet they were still taking on new customers and accepting payments.
We immediately requested a refund, but we are now almost four months later and still haven’t received our money back.
Despite countless emails and phone calls, nothing has been resolved.
Every time they promise it will be handled, but nothing happens.
We find this behavior very misleading and unacceptable.
If the payment is not refunded this week, we will file a fraud report and claim statutory interest.
Case number: C-2432876-S8K7 / CRM:08700005683
This feels like pure scam tactics, and we strongly advise other entrepreneurs not to do business with Regus.