Regus - Copenhagen, Havnegade Anmeldelser 12

3,2

Havnegade 39, 1058 Copenhagen, DK

Vi flyttede ind hos Regus på Havnegade i januar 2026. Jeg har ventet med at skrive en anmeldelse fordi jeg ville give dem en chance for at rette op. Det er ikke sket, så her er... Se mere

REGUS HAVNEGADE KØBENHAVN. Jeg har i det sidste halve år benyttet mig af ovennævnte centralt placeret kontorhotel med stor tilfredshed. Højt service niveau på alle planer med meget kvalificeret pe... Se mere

Altid super service, fra det altid smilende og i mødekommende centerteam som består af Giselle, Desiree og Camilla. Vi bor i nogle dejlige rammer, i det gamle hus, med den smukke lounge og den bedste... Se mere

1. Forretningscentrum
  2. Udlejning af konference- og mødelokaler

Regus helps businesses find and create the right workplace for their people. Offering choice, flexibility, community, custom workspaces and consistently professional locations all over the world.

• Havnegade 39, 1058, Copenhagen, Danmark

• 88745940

3,2

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Du er kun interessant, indtil der er underskrevet...

Vi flyttede ind hos Regus på Havnegade i januar 2026.

Jeg har ventet med at skrive en anmeldelse fordi jeg ville give dem en chance for at rette op. Det er ikke sket, så her er vores forløb.

Vi skrev under på et bestemt kontor i december. Sælgeren var flink og veltalende, og alt lød rigtig godt.

Kort efter fik vi at vide at vi alligevel ikke kunne få det kontor, fordi en større kunde skulle bruge pladsen. I stedet fik vi et kontor med meget mere gangtrafik udenfor og halvt så mange vinduer. Kvadratmeterne var de samme, så det kunne de gøre.

Vi blev lovet et større kontor inden for 3 måneder som kompensation. Det er nu juni, og vi har ikke hørt om det siden.

Møblering fulgte med i prisen, men for at få opbevaring, sofa og de borde vi faktisk gerne ville have, kom først en måned efter indflytning. Lyset virkede ikke ordentligt de første 2 måneder.

For alt det har vi indtil videre fået et kaffekort på 200kr.

Jeg vil gerne understrege at folkene i receptionen er søde og hjælpsomme. De svarer altid samme dag og gør hvad de kan. Problemet er ikke medarbejderne i bygningen. Det er måden man bliver behandlet på af sælgerne udenom.

I maj foreslog vores sælger at flytte os til et kontor i en af deres andre bygninger. Vi så det og sagde ja tak. Den 15. maj skrev han at han lige skulle have en pris igennem systemet og ville vende tilbage.

Der er nu gået over 4 uger. Jeg har rykket på mail to gange og spurgt i receptionen fire gange. Han svarer ikke. Det er anden gang en sælger bare forsvinder midt i en aftale med os.

Vi betaler en høj pris for at sidde her, og vi ville faktisk gerne blive. Men som mindre kunde bliver man tydeligvis ikke prioriteret når underskriften først er i hus.

Kommer der ikke en reel kompensation for det her forløb, flytter vi når aftalen udløber.

12. juni 2026

Hej Mik
Jeg beklager, at du har haft denne oplevelse.
Vi bestræber os altid på at opretholde de højeste standarder inden for integritet, ærlighed, åbenhed og professionalisme i alle vores aktiviteter, og jeg kan forsikre dig om, at vi prioriterer din flytning højt. Jeg beklager, hvis du ikke har hørt fra os for nyligt, og jeg har bedt vores team om at give dig en opdatering med det samme.
Som du blev informeret om inden din indflytning, skulle belysningsenheden udskiftes, og da der var behov for specialdele, var det ikke muligt at reparere den med det samme.
Din anmodning om møbler blev indsendt to uger efter, at du flyttede ind, og selvom vi forstår, at du gerne havde set dem leveret tidligere, skulle de først bestilles.
Et medlem af mit team har kontaktet dig, og du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på lorraine.brule@regus.com, hvis du har brug for yderligere hjælp.
Lorraine Brule
Global Customer Service hos Regus

Kære Allan.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du altid oplever suveræn og indlevende service i vores center på Havnegade.

Teamet på Havnegade lægger stor vægt på nærvær og høj service i hverdagen, så alle i kontorfællesskabet føler sig godt taget imod. Uanset om du benytter centeret som coworking space, har et privat kontor, et fast skrivebord eller bruger vores fleksible kontorlokaler, er målet altid at skabe en god og effektiv arbejdsdag.

Havnegade er et populært kontorhotel i København, hvor mange også sætter pris på den stilfulde business lounge, den gode stemning i huset og muligheden for at være en del af et levende office community. Det glæder os, at du mærker den indsats i din dagligdag hos os.

Tak for dig og for det du bidrager med til fællesskabet.

De bedste hilsner,
Mathias – IWG

Verdens bedste Regus

Tak til receptionen i Regus, Havnegade 39 for altid super god service.
Alle i receptionen er super professionelle, hjælpsomme og serviceminded + tager godt mine gæster.

22. december 2023

Regus Havnegade 39

Regus-teamet på Havnegade yder ALTID fantastisk service. Hver eneste dag jeg møde dem, bliver jeg mødt med et smil og en enorm imødekommenhed. De er altid klar på at hjælpe uanset hvilken udfordring jeg står med - om det er tekniske problemer med printer eller jeg mangler mælk til min kaffe =)
Kæmpe anbefaling herfra at have et kontor på Havnegade 39!

22. december 2023

1. klasses oplevelse

En stor fornøjelse at træde ind i den smukke lounge i Havnegade og blive modtaget af teamet; Giselle, Desiree og Camilla der alle et virkelig imødekommende, opmærksomme og kundeservice mindede.

6. december 2023

Kære Jeannette,

Vi vil gerne starte med at sige stor tak for at skrive denne anmeldelse.

Hvor er det dejligt og bekræftende at læse dine flotte ord om centerteamet på Havnegade. Og jeg vil bare sige, at jeg kunne ikke være mere enig med dig.
Pigernes store professionalisme og servicemindedhed er indiskutabel og de er et kæmpe aktiv for vores virksomhed.

I Regus bestræber vi os altid på at give vores kunder en god dag på arbejde, og derfor er et godt arbejdsmiljø alfa omega. Dette sikrer vi os ved at have et højt serviceniveau samt gode faciliteter. På Havnegade er vi b.la. meget stolte af vores lounge og lækre kaffebar! :-)

Selvom vi er glade for at have dig på Havnegade, ville det også glæde os at byde dig velkommen på nogle af vores andre centre! Du finder dem alle på din MyRegus app.

Du ønskes en rigtig glædelig jul.

Super service i Regus Havnegade

Vi bor i nogle dejlige rammer, i det gamle hus, med den smukke lounge og den bedste beliggenhed :-)

7. december 2023

Kære Helle,

Tak for at tage dig tid til at skrive denne anmeldelse.
Din feedback betyder utrolig meget.

Jeg kan kun nikke genkendende til dine flotte ord om mine seje kollegaer, centerteamet, på Regus Havnegade. Som du selv siger, er de super service-mindede og gør en stor indsats for at give jer kunder en god dag på arbejde hver dag.

Det glæder os meget at høre, at rammerne og faciliteterne i kontorfællesskabet har gjort indtryk på dig. Der er lagt mange kræfter i indretningen af b.la. loungen, hvor der er tænkt over hver enkelt lille detalje.

Så tak for det og tak for jer og alt dét i bidrager til vores community!

Dig og resten af teamet ønskes en rigtig glædelig jul.

Regus Havnegade 39, Receptionen

Imødekommende og hjælpsomme :-)

16. november 2023

Kære Bo,

Tak fordi du tog dig tiden til at anmelde vores seje team på Regus Havnegade.

Desiree, Gisselle og Camilla er stjernerne, der får vores Business Center, i det smukke hus til at spille.

De sørger for den daglige drift af de profesionelle mødefaciliteter, vores inspirerende Co-Working, loungen med den flotte udsigt og jeres fuldt møblerede kontorlokaler.

De lægger en stor ære i deres arbejde og værdsætter at have glade kunder som dig.

REGUS HAVNEGADE KØBENHAVN.

REGUS HAVNEGADE KØBENHAVN.

Jeg har i det sidste halve år benyttet mig af ovennævnte centralt placeret kontorhotel med stor tilfredshed. Højt service niveau på alle planer med meget kvalificeret personale. Kan kun give Regus centeret min aller bedste anbefaling.
Mvh Claus Jørn Nielsen

22. juni 2023

Kære Claus,

Mange tak fordi du tog dig tiden til at skrive de flotte ord omkring vores business center - Regus Havnegade og ikke mindst det super seje community team.

Jeg kan kun give dig 100% ret i de rosende ord om mine kollegaer og medgiver da også at den centrale placering kun kan være med til at skabe en god arbejdsgang.
For ikke at tale om den charmerende bygning, som skaber rammerne om kontorhotellet og den fantastiske kaffebar som tilbyder næsten al slags mælk ;-)

Vores fuldt møblerede business centre er over 3000 steder i verden, hvoraf vi har 17 I og omkring København - hvor flere kommer til.
En oversigt over alle steder samt alle produkter kan findes på din online My Regus profil.

Du og din virksomhed ønskes en god sommer I vores Regus fælleskaber rundt omkring :-)

Astrid - Regus

Vis anmeldelser på alle sprog. (12 anmeldelser)