refurbed Anmeldelser 192.212

4,5

God og nem hjemmeside, nem bestilling, god info, rimelig leveringstid, lav pris og produkt af forventet kvalitet. Eneste minus var det tæppebombardement af beskeder, jeg fik fra firmaet selv og hele t... Se mere

Har sparet 3000kr på en iPhone. Man kan ikke se, at den nogensinde har været brugt og batteri er på 100%. De sendte den hurtigt afsted. Vil bestemt købe igen næste gang. Ville dog ønske der ikke b... Se mere

For at passe lidt på jordens resurser valgte jeg en brugt telefon. Her blev jeg så noget overrasket over at varerne blev sendt fra Tyskland fra to forskellige steder. Havde jeg vidst det inden bestil... Se mere

Levering ekspress 🚚📦🤩 Smooth pakning af vare - en fornøjelse at åbne 😁 Produktet lever til fulde op til mine forventninger - i bæredygtighedens navn og til glæde for miljøet 💚 Smider gerne mere... Se mere

1. Online markedsplads
  2. Hvidevareforretning
  3. Mobiltelefonbutik
  4. Computer- og tilbehørsbutik
  5. Butik med elartikler
  6. Butik med fitnessudstyr

Your trusted online platform for everything refurbished, from smartphones, tablets and laptops, to home appliances, sports equipment and much more. All refurbed products work just like new with a minimum 12-month warranty and free 30-day trial period. So you have nothing to worry about! refurbed products are also up to 40% cheaper compared to new and far more sustainable. We have millions of satisfied customers across 12 markets in Europe. Don’t be a stranger! If you have any questions our award-winning customer service team is here to help you Rethink New.

4,5

192 t anmeldelser

Meget dårlig service

Jeg købte en iPad, som skulle være som ny. Da jeg modtager den, kan den ikke installeres. Efter 3 henvendelser fra mig, sender de en returlabel.
Jeg sender den retur, og kan se, at de har modtaget den for flere dage siden, men nu svarer de ikke længere på mails. Så umiddelbart penge lige ud af vinduet - jeg har ikke modtaget en anden iPad og de har ikke refunderet beløbet

16. april 2026
refurbed-logo

Besvarelse fra refurbed

Hej Lise,

Tusind tak for at kontakte os. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med din forespørgsel! ​

Hvis du har brug for vores støtte, eller hvis der er noget, vi kan gøre for dig, er vi til rådighed på 80 88 08 97, i din kundekonto på vores hjemmeside eller i refurbed-chatten. Vi er her for dig!

Vi ville sætte stor pris på, hvis du valgte at forbedre din anmeldelse.

Venlig hilsen,
dit refurbed-team

Købte min elskede mobil fra 2022 her!!

At det var muligt at købe en identisk mobil, som jeg stod og manglede. Godt at der er mulighed for at tegne en ekstra forsikring! Da det er første gang jeg køber "Second Hand" .
Normalt ikke noget jeg ville have!
Købte den mobil oprindeligt for 12000kr i 2022. Havde tegnet forsikring der også, så fik fuld erstatning Marts 2026.
Så tjente på den gamle mobil!!
Tak Refurbed 👍😁

25. marts 2026

Grotesk dårlig kundeservice

Det fremgår ikke tydeligt, at varen kommer fra udenlandsk sælger, så hvis der er problemer skal du kommunikere med en udenlandsk kundeservice, i mit tilfælde fransk.
Jeg købte en iPhone til 1900 kr, som jeg fortrød og returnerede. Sælger påstod så at den var returneret med skader, hvilket ikke passer. Jeg har overhovedet ikke brugt den. De trækker 120 € fra salgsprisen og refunderer resten.
Refurbeds kundeservice er på overfladen venlig og imødekommende men foretager sig absolut intet, selv om de lover at gå ind i sagen. Fuldstændig uacceptabelt.
Det korte af det lange: jeg har mistet 120 € og føler mig godt og grundigt snydt

25. marts 2026
refurbed-logo

Besvarelse fra refurbed

Hej Dorte,

Vi er meget kede af, hvis du ikke havde en positiv oplevelse på vores online marked. Først vil vi dog gerne takke dig for at vælge refurbed og dermed sammen med os og vores refurbed-sælgere at sætte et eksempel for bæredygtigt forbrug. ​

Vi ville gerne have undersøgt din forespørgsel nærmere. Desværre har vi ikke modtaget de nødvendige oplysninger fra dig for at kunne gøre det.

Hvis du har brug for vores støtte, eller hvis der er noget, vi kan gøre for dig, er vi til rådighed på 80 88 08 97, i din refurbed-konto på vores hjemmeside eller i refurbed-chatten. Vi er her for dig!

Venlig hilsen,
dit refurbed team

Jeg har lige modtaget en iPhone SE 2022

Jeg har lige modtaget en iPhone SE 2022
Købt den som fremragende
Forventede en batterikapacitet på 90%
men…..der var desværre kun 81%
Telefonen er virkelig flot, der kunne den få 5 stjerner …men føler mig snydt mht batteriet….desværre….
Bodil

14. april 2026