1. Personlig træner

Reform Realize is een personal training bedrijf dat mensen helpt hun lichaam, gezondheid en mindset te transformeren. Wij zijn gespecialiseerd in personal training, online coaching en voedingsbegeleiding, met een sterke focus op vetverlies, spieropbouw en het ontwikkelen van duurzame gezonde gewoontes. Onze aanpak is persoonlijk en resultaatgericht. Iedere cliënt krijgt begeleiding die is afgestemd op zijn of haar doelen, levensstijl en niveau. Door effectieve trainingsprogramma’s, praktische voedingsstrategieën en consistente coaching helpen wij mensen sterker, fitter en zelfverzekerder te worden. Bij Reform Realize geloven we dat echte verandering ontstaat door discipline, structuur en de juiste begeleiding. Ons doel is om cliënten niet alleen fysiek te transformeren, maar ook de kennis en tools te geven om hun resultaten op lange termijn te behouden.

4,0

God

Nadat ik 2 jaar heb gebulkt en spier…

Nadat ik 2 jaar heb gebulkt en spier heb opgebouwd, heeft Timur mij geholpen met droog trekken. Hij heeft mij begeleid op een manier wat voor mij prima te doen en haalbaar was en hierbij ook rekening gehouden met mijn maandcyclus als vrouw zijnde. Top coach!

9. marts 2026

Timur weet echt waar hij het over heeft

Timur weet echt waar hij het over heeft. Hij is zelf enorm sterk en breed en dat motiveert als je dezelfde doelen hebt in de gym. Hij let goed op techniek en pusht je om elke training beter te worden. Zeker een aanrader!

5. marts 2026

High professional, 10/10

Timur is fantastic.

Very attentive, educated and professional. I’ve already had a few sessions with him and I feel very supported during these.

I highly recommend him if you are searching someone with high expertise in the field and want great results.

4. marts 2026