Jeg fik leveret et bluetooth headset, som viste sig at være defekt. Efter et telefonopkald blev der samme dag fremsendt et nyt headset og jeg blev bedt om at skrotte det defekte. Det nye blev betal... Se mere

Købte et Rixus Apple Watch opladekabel hos reFix.dk - som viste sig ikke at kunne lade min kones Apple Watch op. Uret fik ikke noget strøm på, men blev derimod ultra varmt. Jeg skrev til reFix kunde... Se mere
Venlig, høflig og altid klar på at løse opgaven prompte og professionelt. Jeg har kun rosende ord for den ydmyg og samtidig betydningsfulde mand i Refix butikken. Tak fordi du fixer vores elektron... Se mere
Hej reFix Jeg handlede på jeres webshop Black Friday, og som lovet modtog jeg allerede mine varer dagen efter! Det hastede, da jeg stod og manglede en oplader og er derfor vildt taknemmelig for d... Se mere
reFix.dk er din pålidelige specialist i reparation af iPhone, iPad, MacBook og elektronik med base i Holstebro, Danmark. Vi er en 100% dansk ejet virksomhed der kombinerer professionel reparationsservice med en omfattende webshop fyldt med kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.
🔧 Professionel Reparation: Vi tilbyder hurtig reparation af smartphones, tablets og computere med livstidsgaranti på iPhone skærme og op til 2 års garanti på alle andre reparationer. Vores erfarne teknikere arbejder med originale reservedele og kan klare de fleste reparationer på kun 30 minutter. Vi matcher konkurrenternes priser og garanterer 100% kundetilfredshed.
🛒 Webshop med Stort Udvalg: I vores online shop finder du et omfattende sortiment af refurbished iPhones, iPads og MacBooks – alle grundigt testet med professionelt software og manuelt kontrolleret. Derudover tilbyder vi opladere, kabler, covers, panserglas, høretelefoner, holdere og accessories til alle populære mærker.
✅ Hvorfor Vælge reFix?
Hos reFix går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi ønsker at gøre det nemt, trygt og overkommeligt at reparere og købe elektronik online. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig før, under og efter dit køb. Besøg os på Struervej 55, 7500 Holstebro eller shop online på www.refix.dk.
Fri fragt over 499 kr.

Struervej 55, 7500, Holstebro, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra reFix.dk
Absolut fremragende service og leveringstid.. Var lidt utryg ved at bestille nyt produkt hos dem, men det blev absolut sat til skamme.. Vil handle der igen absolut!!

Besvarelse fra reFix.dk
Ikke en skandinavisk/europæisk model man modtager når man køber en Google mini nest. Derfor en klodset adopter der følger med. Den information mangler når man køber varen.

Besvarelse fra reFix.dk
Leveret dagen efter og varen var billigere en konkurenterne.

Besvarelse fra reFix.dk
jeg fik produktet hurtigt og nemt... der var ikke nogle problemer
Købte en Apple USB-C oplader, som holdte op med at fungere efter et par måneder.
Efter en kort mailkorrespondance med Yousef, har jeg fået tilsendt en ny, uden at skulle returnere den defekte. Fremragende service!
Rigtig fin og hurtig ekspedition. Modtog varen 36 timer efter jeg bestilte.