Vil helst ikke bande=) HeHe^^
Redstonehost.com er det værste samling *** jeg nogensinde har set.
Kundeservice er vigtigt på en hjemmeside, og det at have følsen af at værre tryg.
Lige netop det som redstonehost IKKE har! man ved næsten aldrig HVAD der FORGÅR. de indformere dig aldrig om noget VIGTIGT. Det eneste de gider at sende en, er REKLAMERING for for hvor billigt du kan få de forskellige servere på redstonehost for.
man skal betale ca. 50-500 kr. for en Minecraft Server, som knap nok virker, og som CRASHER hele tiden. man kan dog få hjælp til de mange problemer man kan støde på, men kun hvis du vil kunne vente 1 UGES TID.
Det er svært at finde rundt i, den værste købs oplevelse jeg nogen sinde har været indblandet i, og en MEGET DÅRLIG KUNDESERVICE.
Jeg tør næsten ikke at betale for det igen. Når at den måned med redstonehost er slut, og hvis du ikke gider at have serveren mere, og du aldrig går ind på siden igen og bare lader den værre. Så vil den stadig TAPPE PENGE fra DIN KONTO en gang om måneden. Hvis man leder MEGET godt efter, vil man kunne finde en knap som afbryder AUTOMATISK KØB HVER MÅNED.