Svenska Redskapsfabriken Anmeldelser 396

4,7

Bra support inför köp och relativt snabb leverans. Anledningen till enbart 4 stjärnor är det faktum att vi inte fick npgot trackingnummer och kunde därmed inte spåra leveransen. Vi var tvungna att rin... Se mere

Grymt bra support, fanns inga fästen till min kina maskin. Men fick måtten på någon timma så kunde jag börja bygga mig mitt egna fäste till Dala gripen jag köpte ;) Och leveransen utav gripen skall... Se mere

Mycket trevligt bemötande när jag ställde frågor om en sms/euro adapter. Fick även blackfriday rabatten veckan innan blackfriday. Har inte svetsat på adaptern ännu, men det känns som bra kvalitet. Fra... Se mere

Bra pris. Stort utbud och många produkter på lager.. Så enkelt val för mig då jag ville ha min grip så fort som möjligt... Dessutom snabb orderhantering... och mycket trevlig personal då jag... Se mere

1. Producent af maskindele
  2. E-handelsservice
  3. Leverandør af landbrugsudstyr

Svenska Redskapsfabriken har redskapen till din maskin inom lantbruk och entreprenad. Vi hjälper dig att hitta rätt redskap till din grävmaskin, lastmaskin, traktor eller truck. Vi erbjuder snabb leverans och hög kvalitet till bra pris. I vår webbutik kan du enkelt beställa allt ifrån skopor och gaffelställ till fästen och adapters. Välkommen till SRF!

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Bra bemötande på telefon

Bra bemötande på telefon
Snabb leverans

2. oktober 2025

Hej Mikael

Stort tack för ditt betyg :)
Vi hoppas du blir nöjd med skopan.
Välkommen åter!

Hög kvalitet

Hög kvalitet

30. september 2025

Besvarelse fra Svenska Redskapsfabriken

Tack för ditt fina betyg Peter. Vi önskar dig varmt välkommen åter!

Mycket nöjd

Mycket nöjd. Redan 1timme efter beställning var pallgafflarna påväg med DHL. Bra pris och bra kvalité.

1. september 2025

Besvarelse fra Svenska Redskapsfabriken

Vi bugar och bockar för det fina betyget och önskar dig varmt välkommen åter!

Besvarelse fra Svenska Redskapsfabriken

Tack för det fina betyget Lars, hoppas avjämningsbalken kommer till din belåtenhet. :) Välkommen åter!

Kunskap och service

Mycket trevligt bemötande av kunnig och serviceinriktad personal som tålmodigt hjälpte mig rätt då jag hade svårt att bestämma mig.

12. august 2025

Besvarelse fra Svenska Redskapsfabriken

Tack för ditt fina betyg Per. Det är alltid lika trevligt när vi har kunder på besök hos oss och självklart vill vi alltid ge er den bästa tänkbara servicen :) Varmt välkommen åter!

Ni har ett flertal…

Ni har ett flertal betalningsalternativ. Tacksam för att slippa använda Svea , Sedan va det lätt att hitta på er hemsida.

5. august 2025

Besvarelse fra Svenska Redskapsfabriken

Tack för ditt fina betyg. Varmt välkommen åter!

Bra grejer lite dyrt med bra å snabbt

Bra grejer lite dyrt med bra å snabbt

6. juli 2025

Hej Mattias,

tack för det fina betyget. Gällande att det upplevs som "dyrt" så gissar jag på att du menar fraktpriset, och där är jag beredd att hålla med dig i det här fallet. Vi har en fast fraktkostnad hos oss på endast 300 kr, dvs köper man 1 eller 10 skopor så blir det fortfarande 300 kr i fraktpris på ej skrymmande redskap. I ditt fall så blev det tyvärr lite tokigt... Vanligtvis så korrigerar vi alltid fraktpriset när kunder handlar shims av oss, självklart ska det inte kosta 300 kr i frakt på dessa. Men i ditt fall så köpte du dessa av oss med direktbetalning via Swish, och således betalade du ordern på en gång vilket gjorde att vi ej kunde korrigera det. Vi ber om ursäkt för detta.

Kontakta gärna oss nästa gång du tänkt handla hos oss igen så ska vi försöka kompensera dig med detta fraktpriset.

Återigen, vi ber om ursäkt för missen och hoppas att du trots detta blir nöjd med din köpupplevelse hos oss. Varmt välkommen åter!

enkelheten

Snabbt och smidigt

1. juli 2025

Hej Peter

Stort tack för ditt omdöme :)
Hoppas du blir nöjd med skopan, välkommen åter!

Snabb och enkel beställning och…

Snabb och enkel beställning och leverans av pallgafflar

8. juni 2025

Besvarelse fra Svenska Redskapsfabriken

Tack för ditt fina betyg Henrik. Vi hoppas du blir nöjd med pallgafflarna! Varmt välkommen åter.

Toppen bra att man kan köpa blanka…

Toppen bra att man kan köpa blanka gafflar och tillverka egna fästen.
Har inte hittat några fästen som passar min gamla grävare.

5. juni 2025

Besvarelse fra Svenska Redskapsfabriken

Tack för ditt betyg Pekka! Alltid lika kul att läsa nöjda kunders recensioner :) Hojta till om du har några funderingar framöver så hjälper vi dig gärna med dina frågor. Trevlig sommar!

Bra och snabb service

Bra och snabb service till konkurrenskraftiga priser!

7. juni 2025

Hej!
Stort tack för det fina betyget :)
Välkommen åter!

Bra service

Bra pris. Stort utbud och många produkter på lager..
Så enkelt val för mig då jag ville ha min grip så fort som möjligt...
Dessutom snabb orderhantering... och mycket trevlig personal då jag hämtade mig grip..

7. juni 2025

Hej Thomas
Vad kul att du är nöjd med ditt köp hos oss!
Varmt välkommen åter :)