1,9

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Virkelig uigennemskueligt sted at…

Virkelig uigennemskueligt sted at handle.
Man bliver ikke gjort opmærksom på deres fragtpris på 75kr samt miljøtillæg på 59kr. Det fremgår ikke af webshoppen når man handler og heller ikke på ordrebekræftelsen der sendes til ens mail efter gennemført køb.

Det står først på fakturaen man modtager samme dag hvor varen er leveret!

Virkelig virkelig skidt forretningsstrategi. Jeg handler her ALDRIG igen!

7. juli 2023

Hæver pengene uden at sende varerne

Bestilte i start oktober en printer, der stod til at være på lager. Først blev den et par uger forsinket. Så en måned mere. Har nu fået at vide, at den først bliver leveret i uge 18. Pengene for købet er trukket, og printpatronerne leveret. Kæmper for at få dem til at tage printpateonerne tilbage og give mig pengene retur.

8. december 2021

Levering ej overholdt

Bestilte den 29/10-2020 et par ansigtsvisirer. Iht min ordren var leveringstiden ca 10 dage.

Til trods for rykkere er de stadig ikke modtaget 3,5 uge senere.

Får blot besked om at de pt ikke har dem og at de vil blive sendt når de modtager dem.

Hvorfor pokker sælger man en vare man ikke har/ligger inde med ?????

Dybt useriøst

23. november 2020

Ingen service

Bestilte varer således jeg kunne have varen før jeg skulle bruge den. Jeg måtte skrive til dem for og blive informeret om varen er i restordre og jeg ville få min vare sendt så jeg senest havde den “først i næste uge”. Jeg skrev så en mail mere som man ikke har svaret på... super dårlig service.
Kan se på anmeldelserne her at de behandler folk lidt som vinden blæser.

3. november 2020

Sender fortsat uønskede mails, har aldrig bedt om nyhedsbrev eller andet - Men modtager fortsat spam...

Så er vi på den igen, har igen modtaget en spam mail fra jer...
Sidste gang skrev Louise at det ikke var noget de ville, måske hun ikke vil, men firmaet vil i hvert fald.
I det her tilfælde er spammailen sendt som en "Opfølgning" (På en ordre der er over et halvt år gammel, hvis man skal tro på at det er en opfølgning - Der er intet relevant eller konkret i forhold til ordren heller, så nej, det er ikke en opfølgning), men det ren og skær spam med reklamer for produkter de gerne vil sælge, intet andet.

Vanvittigt dårlig forretningsskik der viser at man tydeligvis ikke tager lovgivningen på området seriøst og bare spammer i håb om mere salg. Og så længe man nærmest aldrig bliver straffet er det jo nemt at blive ved med.

Og nej, der er selvfølgelig ikke nogen henvisning til at man kan afmelde sig heller.

29. september 2020

Produkterne = * * * * * (5 stjerner),
Support = Ikke bedømt

10. september 2020

God og hurtig respons

Duoer hurtig ig tilfredsstillende respons på min klage fra firmaet. Bestilte håndsprit og et ringbind/brevordner. Det hele ligger frit i kassen, øverst er der plast-luft emballage. Men under det ligger varerne bare og triller rundt uden seperat beskyttende emballage. Resultatet er at Der er rendt sprit ud i kassen. Men som sagt jeg fik en hurtig og god behandling fra firmaet, så føler de tog mig alvorligt.

7. august 2020

at redoffice gider at lyve for deres…

at redoffice gider at lyve for deres kunder. købte en del varer hos redoffice....men ved modtagelse mangler der en del varer. ringer og rykker for dem...får at vide at de sendes næste dag...men intet sker. her efter 3 uger kommer det sidste.....så det er ihvertfald ikke sendt næste dag som lovet. redoffice behandl jeres kunder ordenlig...jeg er ihvertfald holdt som kunde hos jer nu efter denne oplevelse.

7. august 2020

Løst udfordringen

Bestiller håndsprit fra hjemmesiden,
hvor de har beskrevet at det er hånddesinfektion, efterfølgende får jeg en melding hvor de fortæller mig der er sket en fejl de løser fejlen professionelt har fået kreditnota på produktet.

26. april 2020

Husk at dobbelttjekke din vares pris…

Husk at dobbelttjekke din vares pris efter den er lagt i indkøbskurv - inden du betaler !!! Min printer toner kostede 192,50 på sitet - i kurven kostede den så pludselig 325,-
Redoffices forklaring var, at det sker "pudsigt nok" flere gange men at de nok skulle sørge for at jeg fik den til den rigtige pris når ordren var gennemført. Utrygt!

5. februar 2019

lover 20% på deres hjemmeside på…

lover 20% på deres hjemmeside på kontorartikler i dag. Når man så har fundet det man vil købe og logger sig ind med eksisterende brugeroplysninger så kan man ikke få rabat alligevel. Det er bare ikke i orden. Det værste er at kundeservice synes det er helt orden!

15. januar 2019

Virkelig dårlig!

Virkelig dårlig!
Jeg skal som virksomhed betale 75kr for fragten. Men som privatkunde skal jeg kun betale 59kr.
Red Office siger at det er en del af deres “strategi”..... Men dén strategi synes jeg ikke godt om! :-(
Jeg får som virksomhed “bonuspoint” - men skal shoppe for en del for at tjene de 16kr tilbage. Det er virkelig dårlig service!
Jeg finder nemt et andet sted at købe mine kontorartikler en anden gang!!

20. november 2018

Er dette din virksomhed?