Købte igår en elcykel, som blev leveret dagen efter .. den fungerer bare og så var det helt vildt billigt ... Kan anbefales!
Varen vi modtog var endnu bedre end forventet og varen kom dagen efter, super .....
Skulle købe et bestemt kamera. Alle andre steder koster det 1300 - 1400 kr. Ved recircle.nu betalte jeg 800 kr. - og så var der fri fragt! Bestilte søndag aften. Mandag formiddag får jeg mail om at... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Recircle er specialiseret i levering af Second Hand varer, altså brugte varer. Via vores netværk opkøber vi varer, som kunder har retuneret til den butik, hvor de har købt dem.
Lindholm Brygge 30, 9400, Nørresundby
- kundeservice@recircle.nu
- recircle.nu
Over forventning og hurtig levering!
Super service !!!
Ingen svar
Kan kun tilslutte mig andre med samme oplevelse. Shoppen er tydeligvis ved at lukke, og kunder der har handlet der bliver ladt i stikken. Har købt en Philips soundbar, som er defekt. Har skrevet og ringet, men får ingen svar. Man burde måske have været på vagt, eftersom de skriver at varer i kat. C sælges uden reklamationsret - det er ulovligt. Som erhvervsdr. webshop, kan man ikke sælge varer til private uden den lovpligtige reklamationsret, uanset hvad man skriver på sin hjemmeside.
Kan kun advare andre mod at købe ophørstilbud fra shoppen - det er ren lotteri.
Defekt vare - og intet svar på henvendelserne
Vi modtog i sidste uge en tørretumbler, der skramler og larmer voldsomt, solgt med "Garanti som på en ny"
Selskabet svarer ikke på deres telefon, og har endnu ikke svaret på vores 3 skriftlige henvendelser.
Vi har forgæves henvendt os på både på kundeservices mailadresser, og en privat mail, til en medarbejder, men har intet hørt.
Køb til en børnefamilie, der har akut behov, for noget der virker
Nu annoncerer man med ophørsudsalg, dette måtte man være klar over da man solgte til os, med ydelse af garanti på tørretumbleren.
Onsdag modtog jeg en kreditnota, men har stadig ikke set noget til mine penge, der skulle været tilgået min konto senest 3 hverdage efter, dette ligner mere og mere en politisag..
Da man tydeligvis hverken har evne eller agt, til at opfylde aftalen ( straffelovens paragraf 279 )
rigtig fin oplevelse god kommunikation hurtig levering vare helt ok
kan kun andbefales
Hvor er min trådløse højtaler???
Jeg har modtaget mit fryseskab efter flere uger. Så langt så godt.
Det er pænt og jeg er glad for det.
Har IKKE modtaget en trådløs højtaler som jeg også har betalt for.
Jeg har ikke hørt noget i 14 dage og der bliver ikke svaret på mine mails.
Det næste må vel blive en politianmeldelse.
ØV.
Fejl af antal på lager
Jeg bestilte en JBL Xtreme som jeg havde ledt efter noget tid. Jeg modtager en besked hvor der står at min højtaler er sendt, derefter modtager jeg en besked hvori der står at de sender mig pengene tilbage fordi at de ved en fejl er kommet til at sælge den samme højtaler to gange..... Rigtig dårlig stil at jeg skal gå og glæde mig til at jeg modtager min højtaler i 4 dage hvorefter at få afvide at de har lavet en fejl...... Nu har jeg bestilt en et nummer mindre og håber på at samme problem ikke opstår igen......
Lynhurtig betjening og oplysende mails
Jeg bestilte en JBL Xtreme
som var 300kr under markedsprisen. Jeg bestilte den kl 11.35 og modtog den 24 timer efter, det er hurtigste levering jeg har oplevet :)
Produktet var virkelig godt pakket ind i flamingofnuller og det var ubrugt.
Der kom mail med track & trace.
Den gratis levering er til døren hvilket plejer at være dyre andre steder, men hvis man er hjemme er det bare ekstra luksus.
Det er et nyt firma så jeg var lidt nervøs, men ingen ko på isen overhovedet :)
Meget hurtig levering lige til døren
Meget hurtig levering lige til døren, af det rigtige produkt som virker!
dårlig service ved defekt
Havde købt musikanlæg.
God service under køb, men da jeg kontaktede dem og sagde den var defekt, var der meget dårlig service
Sender retur, 14 dage efter uden at blive kontaktet få jeg en kredit nota,...
Skriver til dem får bare svar " det er sådan vi gør det" ringer til dem får at vide de ikke kan få nogen pga de er i rest ordre,,,,, men ved fra hi-fi at de ikke er i rest. Siger det til ham, så kommer der flere ubrugelig undskyldninger.
Sidste gang jeg er på deres hjemme side.
Poul

Besvarelse fra Recircle
Hurtig afsendelse
Ingen problemer - men mærkeligt at levering til GLS Pakkeshop koster penge, mens "Gratis Levering" viste sig at være GLS leveret hjemme.

Besvarelse fra Recircle
Jeg havde min vare 2 dage efter bestilling, og den var over forventning.
Pakken
Pakken var afsendt efter 1 minut set er service så det vil noget
Har været super tilfreds med de vare jeg nu har købt herinde... Og til god priser!! Sååådaaaan
Tryghed
Dansk firma med orden på produkthylden. God hjemmeside og nem adgang til hurtig, reel og personlig betjening. Jeg har købt en del varer, og kan kun anbefale firmaet. Man kan ringe dertil og de taler sandelig dansk!
Super!
Recircle har gjort alt godt i denne handel.. See you again.
hurtigog perfekt levering
god service, bestilt fredag eftermiddag-leveret mandag morgen!!
Billigst - Hurtigt
Fandt min JBL Charge 2 billigst hos Recircle.
Hurtig levering til pakkeshop.
BUM...
Perfekt
Vildt hurtig levering, varen lever fuldt op til forventningerne