1. Fjernelse af tatoveringer

Real Skin er kendt for at levere den mest pålidelige, effektive og milde tatoveringsfjerningstjeneste i hele Danmark. Vores unikke position kommer af at være blandt det fåtal af klinikker i hele Skandinavien, der gør brug af PicoSure - verdens førende teknologi inden for lasertatoveringsfjerning. Vores erfaring strækker sig tilbage til december 2014, hvor vi åbnede vores første klinik i Ørestad. Siden da har vi med stolthed udført tusindvis af behandlinger, hvilket cementerer vores position som en af de mest erfarne anvendere af PicoSure-teknologi på verdensplan.

3,4

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Upålidelig ift aftaler.

Har gået ved klinikken i mange, mange år og kørt fra den anden ende af landet pga tilliden til min behandler. Dog desværre ingen effekt af de to sidste behandlinger på min ene tatovering som har meget blæk i farver og som jeg har fået efterhånden mange behandlinger på i flere år. Trods det, ville jeg gerne give det en chance mere hos behandleren da vi kender hinanden, så efter en længere pause på 2 år efter graviditet og amning, aftalte vi at planlægge videre forløb.
Vi aftalte en konsultation via FaceTime for at tale om at genoptage behandlingen og jeg har nu ventet forgæves tre gange når jeg har booket tid og modtaget påmindelse, men uden nogen form for besked eller undskyldning om hvorfor jeg ikke er blevet kontaktet eller svaret på mit opkald eller mine beskeder.

Det er ikke kun uprofessionelt, det føles også respektløst over for mig som kunde og loyal kunde igennem så mange år.

Jeg er dybt skuffet og desværre nødt til at se mig om efter en mere pålidelig og professionel behandler fremover.

10. juli 2025

En tryg og professionel oplevelse – hver gang!

Jeg har været kunde hos Realskin siden 2019, og det i sig selv siger en del. Tidligere har jeg fået fjernet en tatovering her, og er nu tilbage i behandling igen – stadig hos den samme behandler, Kim.

Kim er, med al respekt, en sand nørd indenfor sit felt – og det er ment som det største kompliment. Hans faglige engagement og omhu mærkes tydeligt fra det øjeblik, man træder ind ad døren. Han er meget opmærksom på dig som kunde, og han gør alt for at sikre, at behandlingen bliver så behagelig som muligt. Han tager sig god tid, forklarer undervejs og skaber en rolig atmosfære, hvor man føler sig tryg og i gode hænder.

Den største anbefaling, jeg kan give, er, at jeg til enhver tid ville vælge at blive behandlet af Kim – og jeg ville uden tvivl anbefale ham til andre.

Realskin er et super professionelt sted, og Kim byder dig altid velkommen med et smil. Fem stjerner herfra!

5. april 2025

Pas på. Behandling ødelægger pigment

Jeg har skrevet følgende til Real skin og ikke fået noget svar. Derfor deler jeg nu herinde:
Hej
Nu skriver jeg da det ikke er muligt at fange dig på telefonen. Det er sådan at jeg har mistet pigmentet permanent der hvor du har behandlet min tatovering, som gør den fremstår meget tydeligt som et ar (hypopigmentering). Jeg har været til to andre behandlere, som uden jeg har sagt noget, som det første nævner navn og Real Skin. De har mange andre kunder herfra som har fået ødelæggende behandling. Dette er en permanent skade på kroppen jeg aldrig får helet og kun kan “løses” ved en ny tatovering… Jeg synes behandler virkede rigtig flink og jeg havde tillid til vejledning og guidance, men det var tydeligvis idioti af mig. Jeg håber I vil tænke jer godt og grundigt om før I ødelægger andre menneskers krop ved for voldsom/kraftig/eksperimenterende behandling og at I vil tage stilling til denne kritik. Det er på ingen måde okay at efterlade folk med ar for livet.

17. august 2023
Real Skin-logo

Besvarelse fra Real Skin

Hej Magnus

Tak for din anmeldelse

Først og fremmest er vi naturligvis kede af at vi er havnet her, at du står med denne følelse efter behandling hos os.

Vi er kede af dine påstande om voldsom/kraftig/eksperimenterende behandling da vi henover 10+ erfaring og mere end 1000 tilfredse kunder mener vi selv ved hvad vi laver.

Som du er opmærksom på er du blevet ramt af hvad der hedder en hypopigmentering, som er en normal reaktion på laserbehandling. Og noget som normalt går i sig selv henover en periode. Dette er noget, som ingen klinikker kan garanterer ikke vil ske efter behandling.

God dag

Frederik

Kan ikke anbefale

Kan ikke anbefale. Ubehagelig ejer.

Svar: Pudsigt, I skriver det til enhver dårlig anmeldelse.

15. maj 2023
Real Skin-logo

Besvarelse fra Real Skin

Hej Maria

Kan du hjælpe os med at oplyse hvornår du har været til behandling hos os? Eller bare været i kontakt med os? ☺️

Vi kan ikke finde dig som kunde med dit navn eller e-mail i systemet.

Vi ser frem til at høre fra dig

Frederik / Real Skin

Det bliver ikke en anbefaling her fra

Kort sagt . Det bliver ikke en anbefaling her fra . Dårlig kommunikation og vejledning. dårlig erfaring af Fjernelse af tatovering fra denne klinik.

Generelt skal man tænke sig godt om hvis man ønsker at få fjernet en tatovering .

20. juni 2023

Tak for en helt igennem fantastisk…

Tak for en helt igennem fantastisk oplevelse, jeg var meget trist over jeg havde fået lavet en tatovering jeg ikke ville have.

Jeg havde fornøjelsen af at have Kim som min tatoveringfjernelses guru ;), han var meget sød og guide mig igennem hele forløbet, udover det var han god til at være opmærksom når det gjorde ondt.

JEG HAR KUN DE VARMESTE ANBEFALINGER AT SENDE JERES VEJ!

13. maj 2020

Super god service 👌🏻

Super god service 👌🏻
Du er ikke i tvivl med hvad der kommer til at foregå - ejeren guider dig, han giver råd, han er super cool..
Han er til rådighed telefonisk hvis der skulle forekomme spørgsmål eller hvis der skulle ske ændringer i huden/tattoveringen..
Hvis du står og skal have fjernet tattoo så kan jeg i hvertfald anbefale RealSkin💪🏻🤩
Arbejdet bliver gjort med kvalitet og renlighed..

2. oktober 2018