Upålidelig ift aftaler.
Har gået ved klinikken i mange, mange år og kørt fra den anden ende af landet pga tilliden til min behandler. Dog desværre ingen effekt af de to sidste behandlinger på min ene tatovering som har meget blæk i farver og som jeg har fået efterhånden mange behandlinger på i flere år. Trods det, ville jeg gerne give det en chance mere hos behandleren da vi kender hinanden, så efter en længere pause på 2 år efter graviditet og amning, aftalte vi at planlægge videre forløb.
Vi aftalte en konsultation via FaceTime for at tale om at genoptage behandlingen og jeg har nu ventet forgæves tre gange når jeg har booket tid og modtaget påmindelse, men uden nogen form for besked eller undskyldning om hvorfor jeg ikke er blevet kontaktet eller svaret på mit opkald eller mine beskeder.
Det er ikke kun uprofessionelt, det føles også respektløst over for mig som kunde og loyal kunde igennem så mange år.
Jeg er dybt skuffet og desværre nødt til at se mig om efter en mere pålidelig og professionel behandler fremover.