Ik probeer nu al drie jaar te wennen aan de nieuwe ondernemer van de The Read Shop in de Kroonpassage in Lelystad. Ik gaf ze een kans, een tweede kans... vooruit, nog een derde "laten we het nog... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik kwam bij Readshop in Goes voor een velletje gewone postzegels. De medewerkster gaf aan dat deze op waren en dat ik alleen drie losse postzegels kon kopen. Dat heb ik vervolgens ook gedaan. In de... Se mere
Virksomheden har svaret
Read Shop Sassenheim, onbeschofte verkoper. Wat is dat een chagrijnige man die in de Read Shop sassenheim staat. Onvriendelijk straalt uit dat je blij mag zijn als je wat mag kopen bij hem Ik heb getw... Se mere
Virksomheden har svaret
Ontzettende onaardige man, ik vind het een dikke chagerijn. Altijd onvriendelijk en bot naar klanten toe. Hij sprak me aan alsof ik zijn onderdaan bent. Ongelofelijk dat zo’n zaak stand houdt in zo’n... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
The Read Shop heeft een breed assortiment boeken, tijdschriften, wenskaarten, cadeau- en kantoorartikelen. Tweets over nieuws, acties en aanbiedingen.
Kontaktoplysninger
Holland
- readshop.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
The Read Shop Hoorn Kersenboogerd
Wordt je PostNL pakketje bij The Read Shop in Hoorn Kersenboogerd afgegeven omdat je niet thuis was. Kom je bij de The Read Shop, zijn ze dicht. begrijpelijk voor de verkoop, want dat mag niet vanwege de maatregelen. Kom je je pakketje ophalen, kerstcadeau, zijn ze de komende 4 dagen dicht.....Waardeloos. Op zijn minst kun je een melding maken wat de klant dan kan/moet doen, wanneer hij zijn pakketje voor de kerst binnen wilt hebben, die bij het punt is afgegeven......
Locatie Schiedam
Hoe mijn kind van 6 en ik vandaag zijn behandeld heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Bij binnenkomst al keek men alsof we van de maan kwamen. Vervolgens zat mijn zoon aan een boek waarop de medewerker (oude vrouw rond de 60) helemaal overstuur mijn zoon op een zeer hoge toon aansprak over het feit dat hij van alle boeken moest afblijven en dat de boeken 20 a 30 euro kosten. Ten eerste zo ga je niet met klanten om en vooral niet met kinderen. Ten tweede de boeken liggen in het midden van de winkel op een tafel op middelhoogte dus het lijkt mij logisch dat kinderen eraan gaan zitten. Ten derde de boeken zijn niet beschadigd of afgebrand door mijn zoon en niks geeft haar het recht om zo hard tegen mijn zoontje te praten terwijl ik als moeder erbij sta. Er was helemaal niks aan de hand en mijn zoon mag aan boeken zitten want het is een boekenwinkel tenslotte waar ook kinderboeken worden verkocht!
Ietwat beperkte website
Ietwat beperkte website waarbij de informatie in de artikelcatalogus niet altijd de juiste details bevat. Maar bij bezorging in de winkel wel betrouwbaar en snel (vaak de volgende dag al in de winkel).
Lokatie Schiedam
Lokatie Schiedam. Ze zijn niet eens 1 ster waard. Vanmiddag is mijn dochter van 12 in de winkel behandeld als een winkeldief. Terwijl ik ze naar passage heb gestuurd om schoolspullen te kopen. Behandel mensen zoals je zelf behandeld wil worden. Ik hoop dat ze binnenkort failliet gaan.
Readshop Meeuwenveld Zoetermeer
Pakje kon niet bij mij thuis worden bezorgd. Werd doorgestuurd naar postnl locatie. Zou er om 15.00 uur zijn. Ik kwam om 15.15 binnen. Pakjes waren net bezorgd en nog niet gesorteerd. De dame achter de balie gaf aan dat ik later terug moest komen en ging een andere klant helpen. Ik moest er tussendoor komen om te vragen wanneer e.e.a. dan gesorteerd zou zijn. Al eerder akkefietje meegemaakt met deze dames. De reactie van de dame triggerde mijn boosheid, terwijl dit doch wel op een andere manier had kunnen worden behandeld. Ik laat mijn post in principe al bij een ander Postnl filiaal bezorgen. Fiets liever 10 km om dan op het Meeuwenveld iets te halen. Deze dame heeft echt een cursus `omgaan met klanten` nodig.
Totaal niet klantvriendelijk
Ik kwam mijn pakketje op de post doen en legde het op de balie. De meneer achter de balie keek mij aan als of ik God weet wat deed. Ik zij ik kom dit op de post doen en toen zij hij dan mag je hem zelf op de weegschaal leggen. Ik vroeg meneer netjes of hij mij kon helpen omdat ik mijn arm gebroken heb wat ook duidelijk zichtbaar was. Na veel puffen en moeilijk kijken pakte meneer het pakketje op en legde het op de weegschaal. Hij vertelde mij nog even dat ik de volgende keer wel wat beter uit mijn ogen mocht kijken en het niet zomaar op de balie hoefde neer te leggen. Nou ik was helemaal verbaasd van hoe deze meneer mij behandelden. Heb nog nooit zo een gemeen persoon in mijn leven ontmoet en ik raad dan ook echt iedereen af om naar de read shop op leuken te gaan!
The Read Shop Maaspoort slechte service!
In april 2020 thuis netjes een pakketje ingepakt om via The Read Shop Maaspoort te Den Bosch (PostNL punt) te verzenden naar Duitsland.
De blonde medewerker (arrogant) gaf stellig aan dat pakketten verplicht thuis aangemeld en gelabeld moeten zijn. Een of ander nieuw beleid van haar baas?!
Dit tot mijn verbazing, omdat dit een week eerder niet van toepassing was en tevens nergens bij post.nl servicepunt in Den Bosch geldt.
In de The Read Shop Maaspoort gebeld met de klantenservice van Post.nl en die gaf aan dat aanmelden en labelen enkel voor poststukken geldt voor zendingen Buiten EU en bij verzending van goederen via brievenbuspost EU. Dit was voor mij dus niet het geval. Het ging om een pakketje (geen brievenbuspost) voor binnen de EU!
Uitgelegd aan The Read Shop Maaspoort, maar de blonde en arrogante medewerker weigerde het postpakket te verzenden omdat alle klanten thuis alles voorbereiden en dit hun nieuwe beleid is.
Ik had het gevoel dat ze daar zo min mogelijk aan Post.nl service wilden doen vanwege het geld/ de tijd.
Ik heb thuis geen labelprinter en het pakketje moest op de post. Ik was genoodzaakt naar een ander Post.nl servicepunt te gaan. Daar was alles OK en kon ik het pakketje verzenden.
Slechte service bij The Read Shop Maaspoort en ik ga er nooit meer heen. Bah.