REA Erhvervsbiler Anmeldelser 32

4,5

Jeg fik min bil samme dag ind på værkstedet og samme dag færdig, det var en god service, de er altid hurtigt om at tag imod kunderne og fikser bilen med det samme. Værkføren i Odense afdelin... Se mere

Alt fra sælgerne til mekanikerne er bare fantastiske de står altid klar til at lave din bil lige meget hvornår du ringer til dem de får fem stjerner fra mig Venlig hilsen Rasmus Øland

altid god service, løsnings orienteret. Lars østergård er virkelig god og professionel. både når det går godt men også når tingene ikke går som foventet

1. Autoforhandler

REA Erhvervsbiler med afdelinger i Roskilde, København, Avedøre Holme, Slagelse, Næstved og Odense tilbyder et stort udvalg af nye og brugte vare- og lastbiler. REA Erhvervsbiler er et godt bud på en stærk samarbejdspartner til transportmateriel helt op til 60 tons vogntogsvægt. Vi har hele IVECO modelprogrammet, samt Fiat Professional. Vi har mere end 40 års erfaring med IVECO og vi glæder os til at tage imod vores eksisterende og nye kunder

4,5

Hold jer langt væk

Bliv snydt så det sviger køb stor bil af Ole Trier. Juli 2022 køber jeg en ny iveco S Way trækker af Ole Trier Rea biler iveco Roskilde. Efter nogle
Uge begynder problemerne at komme. Bilen kan i periode ikke starte. Den dør og man skal i baglandet computer og indtaste kode. I første omgang tager jeg kontakt til værkfører Peter Hansen . Det må vi se på siger han . Bilen er ude og inde mange gange på værkstedet .

Jeg kontakter Ole Trier og gør han opmærksom på at han har solgt en ny bil med fejl. Han nægter at følge op, men henviser bare til værkstedet. Efter Nytår 2022/2023, må jeg presse på for at få løst problemet . Jeg banker i bordet for at de må søge hjælp hos deres hoved importør. Efter langede tid venten kommer der så en ingeniør ud fra iveco Danmark. Der bliver udskifter mange dele . Men intet hjælper. Dagene unden indtjening hvor bilen er på værksted begynder at koste mig dyrt.. De tilbyder ikke en anden trækker lån . Hele tiden skal jeg selv foreslår løsninger .

Maj 2023 beslutter jeg mig for at sælge min bil, da jeg efter mange år som vognmand, ønsker at blive lønmodtager. Iveco Rea hjælper med at sætte bilen til salg . Der kommer i løbet af 2 mdr kun 1 henvendelse fra en person . Som ifølge Ole Trier ikke er kredit værdig. Jeg betragter mig selv dom et ærligt menneske . Jeg må søge nye salgsområder selv, bilen skal væk . Men det er svært at have moral til at sælge en bil med fejl. Jeg kontaktet HE Jørgensen Dalby for at forespørge om de kan hjælpe med et salg . Jeg fortæller ærligt at bilen har problemer med at starte i perioder . He Jørgensen tager kontakt til Rea . Rea oplyser at de ikke skal tage bilen til salg, da den ikke virker .

Iveco Odense tager i august 2023. De har efter kort gennemgang fundet ud af problemet .problemet er at der er fejlmonteret en lommy . Det er en enhed der sender køre date fra bilen til en data base. Rea Roskilde havde kort tid efter jeg modtog bilen har monteret en såkaldt enhed i tachografen . Enheden er helt lovlig og bruges meget af nye lastbiler. Det har været en lang sej kamp, som forhåbentlig er slut nu efter 12 måneders kamp Så til dig der vil køre i iveco . Find et andet mærke / værksted . Eller køb iveco vest for Storebælt

Ulrik Waage Møller

14. august 2023

Advarsel, handel ikke her

Jeg henvende mig ang. Garanti på et batteri som netop lige var blevet 1 år og 2 dage gammelt, jeg har dokumentation fra egen mekaniker at batteriet var færdigt før 1 års dagen. Jeg fik at vide af deres Værkstedschef
Peter Hansen at jeg bare skulle havde kommet med bilen før garantien udløb... måden han sagde det på var med et smil på læben og små grinene, og en besked på at ikke skulle stå der og græde.
Så en anbefaling herfra, hold jer væk fra rea, as (Iveco i Roskilde)

1. december 2022

Service niveauet er ringe

Service niveauet er ringe. Ringe. Ringe!!! Værksted virker meget armertør artig.
Foreksemper ber man om 2 styk dør lås til side døren og når man så skal have det har de kun 1 st. De virket total forundret over at jeg skulle have 2.
Ole Triger skal man ikke ikke IKKE handle med da han siger at ting kan lade sig gøre og så holder han ikke det han lover (Maling mangler bag min bagdør/smæk).

For det andet skulle jeg have opdateret radion samt deaktiverer kører assistance permanent, fordig jeg ikke føler mig sikker(har kører Ca. 65.000 km om året.
Da jeg ringer ugen før, spurte jeg om jeg lige skulle ringe et par dage før den 07-10-2022
Så de kunne får fat i opdatering og filen til at deaktiverer kører assistance.
Da jeg skulle på værkstedet for at få lavet det. Brugt de 3 timer på at skaffe de filer uden held.
Når jeg alligevel var der kunne de lige så godt skifte dæk. Nå man tænker tilbage virker det som om at de bevidst venter på at skifte dæk til sidst så jeg ikke kunne kører.
Så hvid man har råd og pænge nok til at miste kunder og en hel arbejdsdag så er Rea det rigtige valg...!!
Mvh. Murermester Florin Neergaard

7. oktober 2022

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk, svindel svindel og svindel.

De holder ikke hvad de lover, sørg for at have alt jeres på skrift. GARANTI er der intet som hedder, + DEFEKTE biler har de dog mange af, så pas godt på!

Ville på ingen måder anbefale dette firma.

11. november 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (32 anmeldelser)