Virkelig en skøn tattoo-shop
Virkelig en skøn tattoo-shop med en helt fantastisk atmosfære. ❤️
Allerede fra man træder ind ad døren, mærker man den varme og rolige energi i rummet. Shoppen er utrolig personligt indrettet, og de varme farver på væggene, den hyggelige belysning og den afslappende musik skaber en virkelig behagelig stemning.
Noget af det, jeg især synes gør stedet specielt, er de personlige detaljer. Der hænger blandt andet billeder af Raza’s frihåndstegninger og ting, han tegner i sin fritid, hvilket giver shoppen masser af personlighed og gør, at det føles som et sted med sjæl – ikke bare endnu en tattoo-shop.
En anden ting, der gør oplevelsen ekstra særlig, er, at Raza er den eneste artist i shoppen. Det betyder, at der er et helt andet fokus på den enkelte kunde, og at man virkelig får følelsen af at blive set, hørt og taget godt hånd om. Der er god tid til at snakke, stille spørgsmål og tage tingene i sit eget tempo, hvilket skaber en ekstra tryg og personlig oplevelse.
Man bliver taget rigtig godt imod fra det øjeblik, man kommer ind, og der er en tydelig følelse af, at man virkelig bliver passet på. Alt foregår uden stress eller pres, og der er plads til bare at lande i det hele og føle sig tryg – noget jeg synes betyder utrolig meget, især hvis man måske er nervøs eller skal have sin første tattoo.
Der er også fri adgang til vand, te og kaffe, hvilket bare er en lille ekstra detalje, der gør oplevelsen endnu mere hyggelig.
Alt i alt et virkelig dejligt sted med en fantastisk artist, god energi og en afslappende og tryg atmosfære. Jeg kan varmt anbefale at kigge forbi – uanset om det er første gang, du skal have en tattoo, eller du allerede har flere. 🖤
5. september 2026