Razatattoo Anmeldelser

1. Tatoverings- og piercingsalon
  2. Tatovør

Raza Tattoo er et privat tattoo studio i Aarhus C med speciale i Black & Grey realisme og personlige custom designs. Her er fokus på høj kvalitet, detaljer og et resultat, der er skabt specifikt til den enkelte kunde. Raza har mere end 13 års erfaring som tatovør og arbejder med en lang række motiver og tattoo styles, hvor især black & grey realism er en central specialisering. Hos Raza Tattoo bliver hver tatovering designet med udgangspunkt i kundens ønsker, idéer og personlige historie. Vi tilbyder blandt andet custom tattoos, black & grey realism, cover-up tattoos og tattoos over ar, og vi lægger stor vægt på en grundig dialog og konsultation, så designet passer til både personen og kroppens form. Studiet er et privat tattoo studio i Aarhus, hvor kunderne kan forvente en rolig og personlig oplevelse frem for et traditionelt walk-in tattoo miljø. Fra den første idé og designproces til selve tattoo-sessionen er målet at skabe et gennemtænkt og professionelt resultat med kompromisløst fokus på håndværk og detaljer. Uanset om du leder efter en realistisk black & grey tattoo, en personlig custom tattoo, et cover up, color realism eller at få en tatovering over et eksisterende ar, arbejder Raza Tattoo tæt sammen med dig om at udvikle det rigtige design. Raza Tattoo - Custom tattoos og black and grey realism i Aarhus.

God

4,0

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bedste tatovør i danmark

Ærligt Raza er ekseptionelt dygtig til det han laver han er ekstremt passioneret og virkelig detaljeorienteret for at sørger for at du som kunde går der fra med lige præcis det resultat du havde regnet med. Han siger selv han ikke vil kunne sove hvis hans kunder ikke var glade for det han laver og det kan man virkelig mærke i den energi og kærlighed han ligger i sine værker. Hans Tattoo shop er virkelig hyggelig et sted hvor du kan nyde en kop kaffe inden du kommer igang og virkelig slappe af under hele processen med søde mennesker omkring dig der vil sørger for du har det så bedst muligt under projektets gang. Raza er virkelig den mand du skal gå til hvis du har projekt fra et billed til din krop du vil have lavet 1/1 så er han manden der sørger for din drøm kommer til live.

16. september 2026

Fra det minut du kommer ind af døren…

Fra det minut du kommer ind af døren hos Raza og Mette, så bliver du mødt af en varme af hjerterum, ro og kunst. Man føler sig hjemme og velkommen i deres smukke Tattoo studio af både indretningen af varme farver og man kan samt mærke deres begges sjæl i shoppen med deres personlige præg som bare gør det hele hjemligt og rart at være i.

Raza er en fantastisk artist med stor øje for kunden som menneske og man kan mærke hans gode rolige energi og store kærlighed i det arbejde han laver som bare gøre det hele meget mere trygt og personligt.
Jeg kan virkelig varmt anbefale ham til din første eller næste tattoo!

13. september 2026
Razatattoo-logo

Besvarelse fra Razatattoo

Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse❤️
Det betyder utrolig meget for os, at du har følt dig så godt tilpas hos os. Vi lægger virkelig meget hjerte i både studiet, stemningen og selvfølgelig det arbejde, vi laver.

Tak fordi du havde lyst til at dele din oplevelse – og tak for din store tillid til Raza.
Vi håber, vi ses igen 🖤

Virkelig en skøn tattoo-shop

Virkelig en skøn tattoo-shop med en helt fantastisk atmosfære. ❤️

Allerede fra man træder ind ad døren, mærker man den varme og rolige energi i rummet. Shoppen er utrolig personligt indrettet, og de varme farver på væggene, den hyggelige belysning og den afslappende musik skaber en virkelig behagelig stemning.

Noget af det, jeg især synes gør stedet specielt, er de personlige detaljer. Der hænger blandt andet billeder af Raza’s frihåndstegninger og ting, han tegner i sin fritid, hvilket giver shoppen masser af personlighed og gør, at det føles som et sted med sjæl – ikke bare endnu en tattoo-shop.

En anden ting, der gør oplevelsen ekstra særlig, er, at Raza er den eneste artist i shoppen. Det betyder, at der er et helt andet fokus på den enkelte kunde, og at man virkelig får følelsen af at blive set, hørt og taget godt hånd om. Der er god tid til at snakke, stille spørgsmål og tage tingene i sit eget tempo, hvilket skaber en ekstra tryg og personlig oplevelse.

Man bliver taget rigtig godt imod fra det øjeblik, man kommer ind, og der er en tydelig følelse af, at man virkelig bliver passet på. Alt foregår uden stress eller pres, og der er plads til bare at lande i det hele og føle sig tryg – noget jeg synes betyder utrolig meget, især hvis man måske er nervøs eller skal have sin første tattoo.

Der er også fri adgang til vand, te og kaffe, hvilket bare er en lille ekstra detalje, der gør oplevelsen endnu mere hyggelig.

Alt i alt et virkelig dejligt sted med en fantastisk artist, god energi og en afslappende og tryg atmosfære. Jeg kan varmt anbefale at kigge forbi – uanset om det er første gang, du skal have en tattoo, eller du allerede har flere. 🖤

5. september 2026
Razatattoo-logo

Besvarelse fra Razatattoo

Tusind tak for din virkelig fine og hjertevarme anmeldelse ❤️

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du følte dig tryg, set og godt taget hånd om fra det øjeblik, du trådte ind ad døren. Hele oplevelsen omkring en tattoo er vigtig for os – ikke kun selve tatoveringen – og derfor er det ekstra dejligt at høre, at du lagde mærke til de små detaljer.
Det var en fornøjelse at have dig forbi 🖤

Vi glæder os til at se dig snart igen!

– Raza Tattoo