Ik kocht eerder al verscheidene producten van andere merken. Telkens moest ik constateren dat deze producten niet goed bevallen en er al veel centjes zo verloren gingen. Dus na enige twijfel kocht ik... Se mere
De huidproducten van RAY zijn een echte aanrader voor de rijpere huid. De producten voelen licht maar voedend aan en geven de huid zichtbaar meer soepelheid en hydratatie. De huid krijgt weer een fris... Se mere
Ik heb een heel gevoelige, allergische huid en probeerde tal van producten uit de apotheek. Na een paar weken bleek ik zelfs aan die producten allergisch te zijn. Tot op heden kan ik met tevredenhe... Se mere
Heb vertrouwen in het concept Ray en it works, guys! Sacraal ritueel on je dag te starten, jong of oud. Wat het nu net zo bijzonder maakt, is de eerlijke intentie waarmee een apotheekster dit heeft... Se mere
Ray ontstond vanuit één idee: huidverzorging moet natuurlijk, betrouwbaar en doeltreffend zijn — zelfs voor de meest gevoelige huid.
Apotheker Hilde Nys verloor het vertrouwen in bestaande skincare en besloot samen met haar zoon Thomas een lijn te ontwikkelen die wél doet wat ze belooft.
Zo ontstond Ray: een Belgisch skincaremerk dat wetenschap, gezondheid en transparantie centraal stelt.
Ons gamma bestaat uit dagelijkse huidverzorging die geschikt is voor elke huid: dag- & nachtcrèmes, serums en reinigers, aangevuld met gespecialiseerde producten zoals anti-aging verzorging, een doeltreffende routine bij puistjes, minerale zonnecrème SPF 50 en tanning drops.
Dankzij het brede assortiment kan iedereen bij Ray een routine samenstellen die past bij zijn of haar huidtype.
Bij Ray maken we al onze producten volledig zelf in ons labo en productieatelier in België. Zo behouden we volledige controle over kwaliteit en veiligheid.
We werken uitsluitend met bewezen actieve ingrediënten — zonder hormoonverstoorders, siliconen of andere schadelijke stoffen die nog te vaak in cosmetica voorkomen.
Zo garanderen we skincare die écht goed is voor je huid én je gezondheid.
Ray groeide in korte tijd uit tot een vaste waarde in België. Vandaag vind je onze producten in onze webshop, bij meer dan 300 verkooppunten én in onze eigen winkels in Gent, Antwerpen, Brugge, Leuven en Maastricht.
In onze winkels kan je terecht voor persoonlijk advies over je huid en routine.
Online bieden we datzelfde advies via onze virtuele skincare-assistent, ontwikkeld samen met apotheker Hilde Nys, die jou 24/7 begeleidt naar jouw persoonlijke skincare routine.
Veldstraat 66, 9000, Gent, Belgien
Svarer typisk inden for 1 uge
Zeer goede producten!
Klare en duidelijke uitleg door zeer vriendelijk personeel in de winkel.

Besvarelse fra Ray Skincare
De producten zijn duurzaam en geven een goed resultaat !

Besvarelse fra Ray Skincare
Heel vriendelijk en snel antwoord gekregen. Direct een oplossing gekregen voor mijn probleem, super blij met mijn aankoop.

Besvarelse fra Ray Skincare
overzichtelijke keuze met goede uitleg. Snelle levering

Besvarelse fra Ray Skincare
Het produkt is zeer goed ben er heel tevreden mee bedankt!

Besvarelse fra Ray Skincare
Een vriendin raadde mij het produkt aan.
Omdat ik een gevoelig aangezichtshuid heb met coupurose moet in voorzichtig zijn qua produkten.
De Ray produkten voelen goed aan waarvoor dank.

Besvarelse fra Ray Skincare
Bestellen en leveren gaat zoals altijd erg vlot!

Hele goede service
Zeer vriendelijk en niets teveel als je uitleg vraagt.
Ook cadeautje zeer mooi ingepakt