Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 663 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er generelt rigtig glade for produkterne, som ofte bliver beskrevet som værende af rigtig god kvalitet, flotte at se på og meget nemme at samle. Derudover fremhæver mange forbrugere den utrolig hurtige leveringsservice, hvor bestillingerne som regel ankommer hurtigt frem til døren og er forsvarligt pakket ind. Nogle anmeldere var ikke glade for svartiderne og oplevede desværre markant længere ventetider på deres forsendelser, end hvad der oprindeligt var blevet lovet. Visse personer oplevede desuden gentagne problemer med selve ordrerne, såsom modtagelse af beskadigede varer samt manglende svar på deres skriftlige henvendelser.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produkt, som ofte fremhæves som både flotte og nemme at samle.... Se mere

Delivery service

Kunder deler positive meninger om leveringsservice og fremhæver ofte den hurtige afsendelse samt god... Se mere

Quality

Anmeldere nævner positiv feedback om kvalitet og fremhæver, at møblerne er både flotte, robuste og nemme at... Se mere

Order

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med ordre, hvor nogle oplever hurtig levering og god service [S-2,... Se mere

Response time

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med svartid, idet mange oplever, at henvendelser forbliver... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Rigtig flot vasketøjskurv. Nem at samle og god kvalitet. Måtte dog skrive til dem 5 dage efter bestilling, da de ikke havde afsendt den. Men fik den 2 dage senere.

Har bestilt mange møbler igennem raw58. Det er god kvalitet til mindre formue… Er rigtig glad for dem. Var lidt problem med den ene skænk men virkelig imødekommende og snakke/skrive med og blev h... Se mere

Jeg bestilte et barbord, super fin stand! Hurtigt levering og flot pakket ind så træpladerne ikke blev risede. 4 stjerner for alt! Dog så vipper det ganske lidt da det ene af hullerne i bunden er lidt... Se mere

Jeg skrev en dårlig anmeldelse da leveringstiden trak ud og jeg ikke kunne få fat på kundeservice. Men nu er reol mv leveret og samlet og det ser rigtig fint ud. Gode køb til prisen.

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  2. Leverandør af specialbyggede møbler
  3. Møbelforretning
  4. Indretningsarkitekt
  5. Kontormøbelforretning
  6. Butik med rustikke møbler

RAW58 er en dansk webshop med base i Aarhus, hvor vi sælger møbler, interiør og praktiske løsninger til hjemmet. Vores sortiment består blandt andet af tøjstativer, opbevaringsløsninger, vasketøjskurve, skraldespande, køkkenreoler, sofaborde og andre møbler i et enkelt og funktionelt design. Hos RAW58 har vi fokus på at tilbyde produkter, der kombinerer pris, funktionalitet og et stilrent udtryk. Vi udvælger løbende varer, som passer ind i moderne hjem, hvor både praktik og udseende betyder noget. Målet er at gøre det nemt at finde møbler og boligtilbehør, der kan bruges i hverdagen uden at koste en formue. Vi driver virksomheden fra Aarhus, hvor vi håndterer kundeservice, produktudvælgelse, webshop og den daglige drift. Vi går op i god service og forsøger altid at hjælpe vores kunder hurtigt og ordentligt, hvis der opstår spørgsmål, fejl eller reklamationer. Som kunde hos RAW58 skal du kunne føle dig tryg før, under og efter dit køb.

3,9

God

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

3,9

(1.659)

Service og god kvalitet

Købte en affaldssorterings løsning- super lækkert design , levede fint op til mine forventninger. Hentede på deres lager . Sikke en service ♥️ de skønneste unge mennesker fandt endnu en vare til mig som vi lige fik fikset også og vupti så blev det hele båret i bilen . Dette var en skobænk og saml selv. Kan ikke rose det nok. Pakket pænt og forsvarligt ind, god vejledning, en pose med ekstra af alt, værktøj ( delvist) . Virkelig perfekt og levede helt op til billedet og mine forventninger

26. juli 2026

Hej Ulla,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse ❤️ Det glæder os virkelig at høre, at du både er glad for produkterne og den service, du fik på vores lager.

Jeg sørger for, at rosen bliver givet videre til de unge mennesker på lageret 😊 Tak for de flotte ord, og vi håber, du får rigtig meget glæde af både affaldssorteringen og skobænken.

RAW58

Rigtig fine håndvægte som kom efter få…

Rigtig fine håndvægte som kom efter få dage fra bestilling.

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at du er glad for håndvægtene, og at de kom frem efter få dage.

Vi håber, du får god glæde af dem.

RAW58

Fin kvalitet og let og enkel bestilling…

Fin kvalitet og let og enkel bestilling og levering

23. juli 2026

Hej Kate,

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med kvaliteten, og at både bestilling og levering var let og enkelt.

Tak fordi du handlede hos RAW58.

RAW58

Stativet til vasketøj fungerer super

Stativet til vasketøj fungerer super, og så er det pænt at have stående.

24. juli 2026

Hej Helle🌸
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores produkt.
Tak fordi du valgte min virksomhed, og for at du tog dig tid til at skrive 💛
De bedste hilsner,
Indehaver - RAW58

Kontorstol

Bestilte en kontorstol, som er i god kvalitet.
Leveringstiden var cirka 10 dage.
Men fragtprisen trækker den en stjerne ned.

12. juni 2026

Hej Pernille

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med kontorstolens kvalitet. Vi forstår samtidig godt, at både leveringstiden og fragtprisen har betydning for den samlede oplevelse.

Tak fordi du deler din ærlige feedback med os. Det tager vi med videre.

Hurtig levering og rigtig godt produkt

Hurtig levering og rigtig godt produkt

16. juli 2026

Hej Conny

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det er skønt at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og produktet.

Indehaver RAW58

Jeg fik besked fra firmaet at min vare…

Jeg fik besked fra firmaet at min vare var udsolgt, men kom igen på lager 21 juli - jeg har allerede i dag modtaget mit skab.
De svarer hurtigt på min mail og yder en rigtig god service.

23. juli 2026

Hej Dorthe

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glæder os meget, at du modtog skabet tidligere end forventet, og at du oplevede hurtige svar og god service undervejs.

Vi håber, du får rigtig meget glæde af skabet.

Indehaver RAW58

Hurtig levering og fin handel

20. juli 2026

Hej Sanne

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med handlen, og at leveringen gik hurtigt.

Svare ikke på mail ang defekt varer

Svare ikke på mail ang defekt varer

Skrev selv at krakeleringer kunne skjules men at det ikke var ok til over 400 kr

Svaret var
"Tak fordi man gjorde opmærksom på det. Vi tager det med videre"

Der burde jo nok være lidt tilbage betaling eller lignende
Synes absolut ikke dette er kundeservice.

Det er stadig en skadet vasketøjskurv, som jeg bare ikke orker at sende tilbage.

Så andre, send varen retur og få hele beløbet tilbage.

16. juli 2026

Hej Alex

Det gør mig oprigtigt ked af at læse din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at du ikke synes, vores svar var tilstrækkeligt, når du havde modtaget en vare med krakeleringer. Det er selvfølgelig ikke nok blot at skrive, at vi tager det med videre, uden samtidig at hjælpe dig med en løsning.

Send mig venligst en mail med dit ordrenummer og skriv **TRUSTPILOT ORDREPROBLEM** i emnefeltet. Så tager jeg personligt over på sagen og sørger for, at vi får vurderet skaden og fundet en ordentlig løsning.

Fin produkt og hurtig levering

Fin produkt og hurtig levering

Hej Gitte

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det er skønt at høre, at du er tilfreds med både produktet og den hurtige levering.

Indehaver RAW58

Penge man aldrig får tilbage?

Jeg ville køre et bord og reservation af betaling gik selvfølgelig gennem, men ordrebekræftelse kom aldrig.

Personalet har nu haft 2 arbejdsdage til at få annulleret reservation af betaling.
De bliver ved at love de nok skal gøre noget ved det. Men stadig intet sker.

KØB IKKE FRA DENNE SIDE!

Hej The Chazz

Det gør mig oprigtigt ked af at læse din oplevelse.

Jeg kan godt forstå din frustration, når betalingen fremgår på kortet, selvom ordren ikke er gået korrekt igennem, og du samtidig flere gange har fået at vide, at sagen ville blive håndteret, uden at du har fået en endelig afklaring.

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, jeg ønsker, at man skal have hos os. Send mig venligst en mail med den mailadresse og det navn, der blev benyttet ved bestillingen, og skriv **TRUSTPILOT ORDREPROBLEM** i emnefeltet. Så tager jeg personligt over og får undersøgt sagen.

Indehaver RAW58

Trækker penge på kort og ordren gik…

Trækker penge på kort og ordren gik aldrig gennem.
Personale ser ikke ud til at være specielt interesseret i at gøre noget ved det hurtigt.
Det kræver kun en annullering fra deres side, men intet skete før efter 5 arbejdsdage.

Pas på med at købe her.

21. juli 2026

Hej Rene

Det gør mig oprigtigt ked af at læse din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det skaber bekymring, når der fremgår en betaling på kortet, selvom ordren ikke ser ud til at være gået korrekt igennem, og du samtidig ikke oplever, at der bliver fulgt hurtigt nok op.

Jeg vil meget gerne få undersøgt, hvad der er sket, så både ordren og betalingen kan blive afklaret. Send mig venligst en mail med dine oplysninger og skriv **TRUSTPILOT ORDREPROBLEM** i emnefeltet, så tager jeg personligt fat i sagen.

Laaaaaag leverings tid

Laaaaaag leverings tid, uden info herom. Alt andet har været perfekt.

20. juli 2026

Hej Morten

Tak for din anmeldelse og din ærlige feedback.

Vi beklager den lange leveringstid og især, at du ikke blev informeret ordentligt undervejs. Det skal selvfølgelig være tydeligt, hvis en ordre bliver forsinket.

Når det er sagt, er vi glade for at høre, at alt andet har været perfekt. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Indehaver RAW58

Tavshed er tilsyneladende guld!

Vi har bestilt bøjlestænger til ophæng i loft. Ved bestilling oplyses vi, at såfremt vi bestiller indenfor et givent klokkeslet, vil vi modtage pakken dagen efter (vi bestiller torsdag).
Vi får en bekræftigelse men hører ikke mere. Mandag kontakter vi firma på tlf (nærmest umuligt at komme igennem og kun ved at angive sig som erhvervskøb er der personlig betjening).
Vi får at vide varen ikke er på lager, den kommer først torsdag og de vil pakke med det samme og sende afsted så vi har den fredag.
Vi har fortsat intet hørt og det er igen umuligt at komme igennem på tlf også som erhvervskunde. Mail svares heller ikke på.
Varen er måske fin nok, men informationsniveau vinder Raw58 ingen medalje for og vi ser os om efter anden leverandør!

9. juli 2026

Hej Kristina

Tak for din anmeldelse. Jeg kan godt forstå, at du er frustreret over både den manglende levering og den manglende information undervejs.

Når du først får oplyst levering dagen efter og derefter en ny konkret leveringsdag, skal du selvfølgelig kunne regne med, at vi enten overholder det eller giver dig besked, hvis noget ændrer sig. Det er ikke godt nok, at du selv skal forsøge at få fat i os flere gange uden at få et klart svar.

Vi vil meget gerne finde din ordre og få afklaret, hvad der er sket. Send os gerne en mail med dit ordrenummer og skriv **“TRUSTPILOT ORDREPROBLEM”** i emnefeltet, så kan vi hurtigt finde sagen og give dig en konkret status.

Beklager det mangelfulde informationsniveau og den oplevelse, du har haft med at komme i kontakt med os.

Indehaver RAW58

God og hurtig service og levering

14. juli 2026

Hej Gert

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige levering.

God service og produkt

God service og produkt. Ikke sidste gang jeg bestiller derfra

Hej Camilla

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både servicen og produktet.

Tak for din tillid – vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Godt produkt

Godt produkt, helt som på billedet, intet at klage over. Hurtig levering.kan helt klart anbefales.

Hej Helle

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det er dejligt at høre, at produktet svarede helt til billederne, og at leveringen gik hurtigt.

Tak også for din anbefaling – det sætter vi stor pris på.

Indehaver RAW58

Rigtig fint produkt i god kvalitet

Rigtig fint produkt i god kvalitet ! Købte et Emma tøjstativ i sølvfarvet, produktet lever fuldt ud op til forventningerne og samtidig var Raw58 hurtige til at levere. Kan uden forbehold anbefale Raw58👍🏻

18. juli 2026

Hej Klaus

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at Emma-tøjstativet i sølv lever fuldt op til dine forventninger, og at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige levering.

Tak også for din anbefaling af RAW58 – det sætter vi stor pris på 👍🏻

Indehaver RAW58

Hurtig levering. Ingen problemer overhovedet. :)

Hej Tina

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det er skønt at høre, at leveringen gik hurtigt, og at alt forløb helt uden problemer 😊