Rigtig flot vasketøjskurv. Nem at samle og god kvalitet. Måtte dog skrive til dem 5 dage efter bestilling, da de ikke havde afsendt den. Men fik den 2 dage senere.
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
RAW58 er en dansk webshop med base i Aarhus, hvor vi sælger møbler, interiør og praktiske løsninger til hjemmet. Vores sortiment består blandt andet af tøjstativer, opbevaringsløsninger, vasketøjskurve, skraldespande, køkkenreoler, sofaborde og andre møbler i et enkelt og funktionelt design. Hos RAW58 har vi fokus på at tilbyde produkter, der kombinerer pris, funktionalitet og et stilrent udtryk. Vi udvælger løbende varer, som passer ind i moderne hjem, hvor både praktik og udseende betyder noget. Målet er at gøre det nemt at finde møbler og boligtilbehør, der kan bruges i hverdagen uden at koste en formue. Vi driver virksomheden fra Aarhus, hvor vi håndterer kundeservice, produktudvælgelse, webshop og den daglige drift. Vi går op i god service og forsøger altid at hjælpe vores kunder hurtigt og ordentligt, hvis der opstår spørgsmål, fejl eller reklamationer. Som kunde hos RAW58 skal du kunne føle dig tryg før, under og efter dit køb.
Lilleringvej 2, 8462, Harlev J, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Produktet er flot og lever op til forventningerne. Leveringstid var dog noget længere end de 'op til 5 hverdage'.

Besvarelse fra RAW58
Har købt et meget fint produkt. Er meget tilfreds.

Besvarelse fra RAW58
Jeg bestilte den 4 august en reol hvor der stod 2-5 hverdages levering, nu står jeg her 23 dage efter uden en pakke og kan ikke komme i kontakt med jer, har prøvet kundeservice og telefon nummer uden svar. Meget dårlig service!

Besvarelse fra RAW58
Hurtig levering og tilfredsstillende produkte

Besvarelse fra RAW58
Vi har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med RAW58... Hvilket er super ærgerligt, da produkterne egentlig er pæne!
Vi bestilte en større ordre hos dem og har ventet flere uger på vores ordre, selvom der på hjemmesiden stod levering inden for x antal dage. Undervejs modtog vi mails, der indikerede, at ordren var delvist leveret, selvom vi reelt ikke havde modtaget nogen af varerne. Vi forsøgte både at kontakte kundeservice telefonisk og via deres kontaktformular, men ingen tog telefonen eller svarede på vores henvendelser.
Efter længere tids venten fik vi endelig svar på mail fra kundeservice om, at ordren var på vej og ville blive leveret dagen efter.
Da vi så modtog leveringen, manglede der fortsat flere varer - herunder bøjlestænger, rør og vægbeslag.. Vi har desuden modtaget flere produkter til vores Rackbuddy, som ikke stemte overens med det, vi havde bestilt.
Jeg har igen kontaktet kundeservice både telefonisk og på mail, men har endnu ikke hørt tilbage...

Besvarelse fra RAW58
Leveringstiden og manglende svar fra kundeservice.
En leveringstid på 24 timer lyder næsten for godt til at være sandt. Det var det så også.
Mandag den 17. august bestilte jeg 3 skabe - torsdag den 20. havde jeg endnu ikke fået en leveringsdato. Jeg rykkede kundeservice pr. mail - så gik der ikke lang tid så fik jeg en mail fra GLS at nu var ordren på vej. Den ankom fredag den 21. men stor var skuffelsen, da jeg kun fik leveret 1 af 3 pakker. Jeg sendte en mail igen i håb om at de sidste to pakker kunne nå frem inden weekenden - samme som sidst fik jeg straks en mail fra GLS at mine pakker var på vej - de ankom så mandag den 24. Men intet som i intet hørte jeg fra kundeservice -Leveringstiden var så 7 dage og IKKE 24 timer. Efterfølgende modtog jeg et nyhedsbrev hvor der stod Jeg startede (Frederik) RAW58 i 2016, og lige siden har fremragende kundeservice været i centrum.
Det er så ikke min oplevelse

Besvarelse fra RAW58
Har ikke set skyggen af mit produkt, og intet svar når man skriver.
Det føles som ren svindel, bestilte en vasketøjskurv, men har ikke hørt noget fra dem og de vender ikke tilbage når man skriver en mail til dem

Opdatering!
Efter vores trustpilot anmeldelse har de svaret og sendt os en ny vare. Så har flyttet fra 1 til 2 stjerner.
Elendig kundeservice!
De svarer ikke på henvendelser. Man kan ikke ringe, men skal kontakte dem via deres hjemmeside.
Vi fik et produkt med fejl og efter at have henvendt os via hjemmesiden bad de om flere billeder. Herefter er der ingen respons. Vi har nu kontaktet dem fra forskellige mails, men de reagerer ikke på vores henvendelser. Her efter 3 uger må jeg nok bare erkende, at det var spild af penge at handle her.
Kan under ingen omstændigheder anbefales.

Indtilvidere 1*
Bestilte 2 hyldesæt den 2. August 2026 med information om at de ville blive sendt den 3.
Nu 22 dage senere, har jeg modtaget en plade til en af hylderne og da jeg fulgte op med dem for 7 dage siden, fik jeg 2 ordre links hvor jeg kunne følge mine pakker.
I dag kan jeg se, at den ene af forsendelserne har været forsøgt leveret og endt i en pakkeshop uden at jeg bliver orienteret, og tilmed I en helt anden by. Den 3. Forsendelse er endnu ikke registreret.
Raw58 har samtidig trukket det fulde beløb efter dem første forsendelse blev modtaget.
Jeg er meget uimponeret. Opdaterer når/hvis jeg har begge mine hylder.

Besvarelse fra RAW58
Jeg fik skabet dagen efter jeg havde bestilt det , meget hurtig ekspedition 👍og skabet var helt ok 😊

Min mor har bestilt 2 vare som stadig ikke er kommet
Ordren nr 110775
Ordre nr 110846
Skulle være på vej den 13 august med gls som stadig ikke er kommet, har trukket penge, for vare jeg ikke har modtaget. forgæves forsøgt kontakt med raw58 tlf og mail intet hørt
Min mor stå og mangle de møbler da hun lige er flyttet og kan ikke pakke ud fordi hun mangler sin møbler. Med venlig hilsen en bekymret datter

Besvarelse fra RAW58
Jeg bestilte for 4 dage 2 skriveborde. Der stod at der var 3-5 dages leveringstid. Jeg fik med det samme en mail om at de kommer fra deres lager i Tyskland og jeg kunne nu spore ordren. Jeg skrev så i torsdags for at få en opdatering da jeg kunne se på sporingen der ikke skete så meget. Svaret fra dem var at de beklagede at de ikke havde fået sendt dem, om de skulle gøre det med det samme! Jeg svarede ja til at de måtte gerne sende dem afsted. Har ikke fået svar fra dem siden, så aner ikke hvornår jeg kan forvente mine borde kommer frem da jeg intet svar får på mine henvendelser! Leveringstid på 3-5 hverdage holder i hvert fald ikke!!

Besvarelse fra RAW58
Jeg modtog min pakke hurtigt efter bestilling. Men har efterfølgende returneret en del af ordren.
Retur skete 4/8.
15/8 sender jeg en mail og spørger hvornår jeg får mine penge.
20/8 svarer de at ‘De er i gang med at få status på din retur afklaret hos lageret.
Beklager ventetiden’
I dag 22/8 har jeg stadig ikke modtaget mine penge.
Svartiden er alt for lang, og for dårligt jeg endnu ikke har modtaget mine penge retur, efter mere end 14 dage.
Jeg forventer at have dem på min konto i løbet af et par dage, ellers må jeg gå videre med sagen.
Ellers en rigtig fin vare.
Mette
Ordrenummer: 107808

Besvarelse fra RAW58
Edit: problemet er hermed løst efter denne klage, lidt øv det måtte helt derud også efter jeg kontaktede dem på mail, når alt det så er sagt får de en ekstra stjerne som lovet.
Jeg har stadig ikke fået returnering af mine penge for en urkasse jeg købte og sendte tilbage, firmaet svarer nu ikke på mail længere selvom det er over 2 uger siden varen ankom hos dem. Det er simpelthen for sløjt, jeg begynder at tro firmaet ignorerer mig med vilje for at jeg måske glemmer at de skylder mig penge.
Jeg kan ikke anbefale at handle her, det er under al kritik man ikke kan få fat i deres kunde service.
Ordre 108796
Bliver dette løst skal jeg nok ændre min trustpilot en stjerne eller to, da købet ellers har været udmærket, og man jo kunne tænkes de holder sommerferie eller andet. Det her ghosting fra supporten ligner dog ikke noget!