Havde rottehuller omkring min brønd og blev derfor anbefalet en TV inspektion. Kontaktede ravnsnæsgruppen som kom efter aftale. God rådgivning da det blev til en forsikringssag, som de endte med at... Se mere

Rigtig god service, de kom dagen efter jeg ringede og fik løst problemet og var gode til at rådgive da det udviklede sig til en forsikringssag.

1. Spildevandsafledning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Ravnsnæs Gruppen har eksisteret siden 2005. Vi er autoriseret kloakmester og rottebekæmper. Vi har derfor de fornødne kompetencer til at varetage kloakarbejde af en hver slags.

4,5

Havde en super fin oplevelse med…

Havde en super fin oplevelse med ravnsnæsgruppen! Blev mødt i røret af en energisk medarbejder, nem og lave en aftale til dagen efter!

Arbejdet blev afsluttet med en god rådgivning i forhold til det videre forløb og stod ikke tilbage med følelsen af han bare skulle videre i en fart

18. december 2025

Rigtig god service

10. december 2025

Har on and off haft problemer med…

Har on and off haft problemer med forstoppelser det sidste halve år. Jeg tog derfor kontakt til ravnsnæsgruppen, hvor jeg fik en utrolig god oplevelse, det var muligt og få en aftale inden for 2 dage. Problemet med forstoppelsen blev løst, jeg blev foreslået en TV-inspektion, hvor den efterfølgende rådgivning i forhold til forsikring var en stor hjælp!

2. januar 2026

Kontakt aldrig Ravnæsgruppen.

Kontakt aldrig Ravnæsgruppen.
På en forsikringssag med kloak fra 2022 har jeg nu i 2024 fået en rykker, selvom Ravnæsgruppen havde lovet at stile fakturaen til kommunen og begge parter havde sagt ok til dette, skete der bare ikke noget fra Ravnæsgruppen. Total dårlig service, taler overlegent og overhovedet ikke styr på deres faktura. Endvidere kunne jeg sende ham en ragning på 1000 L vand som vi tog fra min beholdning, da han ikke havde nok vand med til gennemskyldning, men det har jeg ikke gjort.

16. februar 2024

Brug aldrig - som i aldrig - Ravnsnæs Gruppen

Brug aldrig Ravnsnæs Gruppen, fik udført kloakarbejde i 2021, via mit forsikringsselskab, men da fliserne efterfølgende sank, bad jeg om en revurdering af arbejdet. Fik så en ny faktura, som forsikringsselskabet ikke mente ikke skulle betales, da det var en vurdering af deres afsluttede arbejde.
Så får jeg her i februar 2024 (altså 3 år senere) en rykker for betaling af fakturaen og trussel om anmeldelse til Riber.
Henvend jer aldrig til Ravnsnæs Gruppen men find et andet troværdigt firma.

8. februar 2024

Stoppet kloak fra badeværelset

Kom, som lovet. Blev til opgaven var løst, selv om det blev ud over normal arbejdstid. Også selv om opgaven var en hel del vanskelig end forventet, grundet en fejl, dom var opstået, da Novafos strømpe forede deres kloak rør.

27. oktober 2023

Gider man næsten skrive når nu man ser…

Gider man næsten skrive når nu man ser alle de røde stjerne ! Ja det kan man blive nød til, i håb om andre ser anmelderne og derfor ikke bruger dette firma !

Juli 2022 startes opgave med strømpeforing af kloakker, slut dato skulle være senest 15 august 2022.

Der bliver kørt med gravko i haven og på fliserne men ingen metal dæknings plader resultat er er skæve og nedkørte fliser. Græsplæne til en mudder mark.

Ødelægger have lampe ved at køre ind i den.

Smadre træterrassen med stiksav istedet for at at hive brædderne op samt afsætter olie spande uden dryp bakker på terrassen der resulterer i olie ringe og dryp pletter !

Samt ødelægger cisterne på toilettet og ved spuling af rør hos naboen står der 3 gange vandsøjler op med fæces inde hos os.

Det har taget 5,5 mdr. at få dem til at rette op på de skader de har lavet og vi står nu og mangler en enkelt havelampe der skat skiftets på deres regning ..
Har ikke haft andet end bøvl og problemer med dem siden de trådte ind på matriklen !
Man kan ikke få fat i Michael med mindre man ringer fra andre telefon numre så svare han da og siger ja ja vi skal nok for kigget på det i næste uge eller svaret om ca. 1 uge !

Der bruges udlandske arbejdskraft så man kan heller ikke kommunikere med dem som udføre arbejdet kun Michael men er kun tilstede når der skal hoved tilbud eller opstartes på opgaven .. så forsvinder han..

Hvis du læser dette Michael så se at få fikset den havelampe det er ikke godt for din forretning magen til uprofessionelt firma skal man lede længe efter !

30. juli 2022

Forsikringssag

Har fået lavet forsikringssag gennem Tryg med Ravnsæsgruppen i foråret. Umiddelbart fint, men nu er alle fliser sunket 10-20 cm ved de nye brønde. Jeg har forgæves forsøgt at henvende mig via tlf og mail siden 17 Juni 2022. Til dato intet svar på mail eller telefon (hovednummer, Michael).

Har opgivet og sendt sagen tilbage til Tryg

Mvh. Carsten, Farum

23. august 2022

Kan ikke anbefales

Har meget svært ved at anbefale et firma, der ikke vender tilbage til en.

Søndag den 9/1: Kloak stoppet. Prøver selv, men desværre uden held

Mandag morgen: Ringer til RavnsnæsGruppen og chefen, Michael er sød at finde en mand, der kommer kl. 9 og spuler den rent - Det betyder at badeværelset skal totalrengøres for lortevand, der er "blæst op" ad afløbet i brusekabinen, men nu er der hul :-)

Tirsdag: Modtager faktura. Ringer og aftaler, at de skal komme om fredagen og bortskære de rødder, som var skyld i problemet, hvis ellers de når at blive færdige på anden opgave

Fredag kl. ca. 11.45: Michael ringer mens jeg står i kantinekøen og siger de ikke kan nå det. Fint nok, ny aftale tirsdag morgen, da mandag var optaget for mit vedkommende af en Aarhustur

Kl. 12.20: Da jeg er tilbage fra frokost ligger mail om at min Aarhustur var blevet flyttet til tirsdag. Prøver flere gange at ringe til Michael og deres hovednummer. Intet resultat. Skriver sms og beder om at få det flyttet til mandag. Intet svar

Mandag den 17/1: Ingen Ravnsnæsgruppen og ikke muligt at få kontakt til Michael elelr via hovednummer trods flere forsøg

Tirsdag : Gentagelse - Opgiver og laver aftale med nyt firma. Så går der desværre en uge mere.

Jeg har meget svært ved at forstå at et firma ikke kan finde ud af at svare. I mit tilbage havde en sms været nok til at vide, hvor jeg stod, såfremt de ikke havde tid eller måske endda lyst til at besøge mig igen.

P.S. Vær i øvrigt opmærksom på, at selvom firmaet har adresse i Holte, så fakturerer de kørsel fra Hillerød

20. januar 2022

Farlig kørsel i firma-kassevogn.

Farlig kørsel i firma-kassevogn.
I Ganløse var jeg lige ved at blive påkørt, da en kassevogn fra Ravnsnæs-gruppen ikke overholdt sin vigepligt i rundkørslen. Jeg mail'ede firmaet men de ignorerede mig bare. Jeg kan kun fraråde at bruge et firma der ikke engang er interesseret i at overholde færdselsloven, hvordan skulle man kunne stole på at de overholder andre love...

6. december 2021

Kreativ fakturering

Min sag startede som en forsikringssag, men endte med egenbetaling. (Forsikringen benytter Ravnsnæs Gruppen).
Udførelsen af arbejdet var ok, hverken bedre eller ringere end andre tilsvarende firmaers arbejde. Til gengæld har firmaet en (kreativ) politik omkring fakturering, der er diskutabel. Det kan ved små sager ikke anbefales at benytte firmaet.
Jeg vil ikke selv anbefale Ravnsnæs gruppen til andre.

16. september 2021

Besvarelse fra Ravnsnæs Gruppen

Vi beklager meget at du har haft en dårlig oplevelse. Når du er anonym ved vi ikke, hvilken sag der er tale om og vi kan derfor desværre ikke tjekke op på det og uddybe nærmere.

Vores priser og fakturerings regler fremgår dog på hjemmesiden og i den bekræftelsesmail, som vi sender når der laves en aftale, så vi kan forberede kunden bedst muligt på den kommende regning. Det kan naturligvis være ubelejligt at forsikringen meddeler at de ikke dækker, men det er ikke noget som vi har indflydelse på. Vi udfører bare det arbejde som du og forsikring beder om.

Mvh Ravnsnæs Gruppen

Midt april blev kloakskade anmeldt

Midt april blev kloakskade anmeldt. 3 måneder siden midt juli er de ikke kommet siden kamera undersøgelse. Ringet dem op 5 gange og blevet lovet at blive ringet tilbage med en dato. De har aldrig ringet. Og nu tager de ikke telefonen når man ringer

15. juli 2021

I marts måned blev der gravet op i mit…

I marts måned blev der gravet op i mit skur for at strømpefore. Nu er vi i juni og de er stadig ikke færdige. Jeg har aldrig været ude for noget ligende i mit liv.
De laver sikkert et godt stykke arbejde når de er her. De er her bare aldrig 🤷‍♂️

6. juni 2021

Rimelige priser og god Service.

Rimelige priser og god Service.
Vi har 2 gange brugt Ravnsnæs gruppen. Begge gange var servicen i top og priserne rimelige.
Dem kan jeg klart anbefale.

17. marts 2021

Kære Bo

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde Ravnsnæs Gruppen. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

Ravnsnæs Gruppen

fik lavet en tv inspektion af anders…

fik lavet en tv inspektion af anders fra ravnsnæs Gruppen
Super service.

Nu har jeg læst de andre anmeldelser og det kan godt være at det er sådan men nogle af de andre medarbejder men ikke med anders som vi fik besøg af.

Vil godt anbefalde anders hvis man skal have lavet en tv inspektion og rens af kloakken.

16. januar 2021

Kære Bjarne

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde Ravnsnæs Gruppen. Vi er glade for at vi kunne hjælpe og at du er tilfreds med vores service.

Ravnsnæs Gruppen

Tilfreds kunde og fair pris

Skulle have kloak undersøgt med kamera pga. problem med toilet. Undersøgte flere muligheder og valgte Ravnsnæs da pris virkede mest rimelig her. God kommunikation, kom som aftalt. Alt som ønsket. Har sparet 40-60% i forhold til de priser jeg fik oplyst hos andre firmaer.

30. april 2020

Kære Berit
Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde Ravnsnæs Gruppen.
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig!

Fin og kompetent service

Fin og kompetent service
Vi fik renset afløb og kloak, som ikke var let tilgængelige
Kom til tiden, var meget omhyggelig og testede grundigt, så alt blev fundet.
Tillidsskabende!

13. december 2019

Kære Peter,
Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde Ravnsnæs Gruppen. Vi er glade for at vi kunne hjælpe.

Kontakt aldrig Ravnsnæsgruppen

Hvis I har et rotteproblem, hvor I bor, hvis I ønsker et bekæmpningsfirma, som ikke holder nogen aftaler, aldrig ringer tilbage, et firma som kommer ud og fotograferer uden "film i apparatet", et firma som eftergiver regninger efter påtale fra kunden, men så sender dem alligevel, så skal I kontakte Ravnsnæs.
Det er nok det ringeste firma, jeg har være ude for.

21. marts 2019

Hej Claus

Mange tak fordi du har givet dig tid til at anmelde Ravnsnæs Gruppen. Vi beklager selvfølgelig mange gange, at du ikke oplever, at du har fået en god service hos Ravnsnæs Gruppen. Vi gør altid vores bedste for at give vores kunder en god oplevelse. I denne sag, er der tale om, at I er to forskellige bestyrelsesmedlemmer fra jeres ejerforening, der ringer til vores virksomhed og opretter to forskellige sager i to forskellige navne, uden at nævne jeres ejerforening. Derfor er vi ikke klar over, at det er samme sag der er tale om, og at der er tale om en ejerforening. Sagerne er ligeledes oprettet på to forskellige adresser. Det går først op for at da vi modtager en klage fra dig, at der er tale om én og ”samme” kunde. Du skriver at du har modtaget en regning selv om du fik lovning på, at der ikke skulle sendes en regning. I den forbindelse skal jeg oplyse dig om, at I som aftalt kun har modtaget 1 ud af 2 regninger, og vi derfor har gjort som aftalt. Vi har netop ikke sendt den del af regningen oprettet i dit navn, efter du ind gav en klage sendte vi ikke denne. Men den del af sagen som blev oprettet af en anden beboer i jeres ejerforening, og som vi ikke har modtaget nogen klage på, den har vi faktureret. Og den har du betalt i dit navn. Du skulle selvfølgelig have ringet til os vedrørende denne regning, hvis der igen var tale om en misforståelse, grundet oprettelsen af to forskellige sager.

Vi beklager mange gange at du har haft en dårlig oplevelse og håber at denne forklaring belyser sagen, således at det giver mening hvorfor vi hos Ravnsnæs Gruppen har gjort som vi har.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål og kommentarer.

Mvh