Ravnsbaek Portteknik Anmeldelser

1. Konstruktion og produktion

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Ravnsbæk Portteknik leverer ledhejseporte og andre porte til både private og industri. Portene er fremstillet af yderst holdbare materialer og de er tilpasset det danske vejr, så vi garanterer, at portene holder i rigtig mange år. Derudover klarer vi også eftersyn og service og vores porte opfylder alle sikkerhedskrav, som Arbejdstilsynet kræver. Vi har specialiseret os i ledhejseporte, primært garageporte, staldporte, industriporte og porte til lader. ​ Som kunde har du mulighed for helt selv at designe din drømmeport. Du kan vælge design, farve, størrelse, struktur og mønster, så porten bliver præcis, som du ønsker.

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

God og kundevenlig service

Jeg har brugt Benny, Ravnsbæk Portteknik, gennem en årrække til servicering af en ældre port.
I år har jeg købt en ny el hejseport samt fået hjælp til et par andre mindre port-opgaver.
Min oplevelse er meget god og kundevenlig service, hvor aftaler, inkl. pris, bliver overholdt.
Får min bedste anbefaling

20. marts 2023

Varm anbefaling

Vi har haft den fornøjelse at få ny port ved Ravnsbæk porte.
Vi har igennem flere år benyttet Benny til service på gammel port. I år skulle vi have ny.
Den blev leveret som aftalt og prisen var yders konkurrence dygtig - og dette er en kvalitets port.
Vi har kun de bedste anbefalinger herfra
Vindbiler ApS

1. juli 2022

Fik en ny port leveret og monteret…

Fik en ny port leveret og monteret igår😉👍. Og er ovenud tilfreds med resultatet. Professionelt personale og perfekt kvalitet. Vi havde designet den som vi gerne ville have den, og det faldt fuldt ud til vores ønsker👏
Kan varmt anbefale dem.

31. maj 2022

Vælg et andet firma!

Produktet de sælger er fint, men håndteringen af kunder er for dårlig.

Sørger for at alt forgår på mail, så de ikke kan løbe fra hvad der er blevet sagt og bestilt.

De havde leveret 3 andre porte til min ejendom ved den tidligere ejer, og så bestilt jeg den sidste.
Bedt om at den var ens med de andre, men den kom så i en anden overflade. Det ment de så at det var min skyld, da jeg ikke havde tjekket ordrebekræftelsen, og sikret mig at det var den rigtig overflade. Jeg viste ikke hvad overfladen på de andre porte hed, da det var den tidligere ejer som havde købt dem, så forventet blot at det var den samme overflade jeg fik, når jeg sagde de skulle være ens og var købt/monteret af dem.

Derudover, havde de monteret porten skævt, og det tog dem et lille halvt år før de havde tid til at komme og fixe det. Som jeg fik at vide, de kom når de havde tid/passet dem!

Alt i alt, fine produkter, men dårlig kundehåndtering.

22. december 2021
Ravnsbaek Portteknik-logo

Besvarelse fra Ravnsbaek Portteknik

Kære Kasper

Det er rigtigt, at du gerne ville have den samme overflade som din forrige ejer, og vi bad dig derfor om at gå på vores hjemmeside og kigge, så du kunne vælge den rigtige struktur.

Da vi vendte tilbage med et tilbud, bad vi dig om at tjekke det hele, og det samme gjorde vi med ordrebekræftelsen, så at du IKKE har været opmærksom på, at det ikke var den samme, det ligger ikke hos os, men hos dig.

Porten sad skæv i porthullet og det var pga, at det porthul du havde lavet var SKÆVT, men du bad os om at sætte porten op alligevel. Desuden så sidder der en kabelbakke i vejen, så skinnerne ikke sidder optimalt, men du VILLE have porten sat op alligevel.

I og med at vi flere gange ringede til dig, for at vi ville komme forbi, men du ikke havde tid eller var hjemme, så forstår vi godt det tog så lang tid, så vi synes faktisk ikke at det er OK at skrive en så dårlig anmeldelse, når vi blot har gjort hvad du bad os om.

Vi synes at det er under al kritik at du fralægger dig det ansvar, som du har som køber -nemlig at TJEKKE både tilbud og ordrebekræftelse. At du skriver at du ikke anede hvad de forskellige strukturer hedder passer ikke, for det fortalte du os i telefonen.

Så alt i alt er du nok bare træt af, at du ikke KAN lave et lige porthul, som vi satte som krav, samt at flytte den kabelbakke, hvilket du ikke så nogen grund til, så vi tænker ikke, at vi kan tage denne anmeldelse seriøst.

Mvh Ravnsbæk Portteknik