Rattrix Anmeldelser 111

2,0

2,0

Under middel

Jeg har via Cdon.com købt en magnetisk…

Jeg har via Cdon.com købt en magnetisk romaskine, som blev sendt fra Rattrix.com. Læste først trustpilot efter jeg havde bestilt og betalt og tænkte....ååhh nej da jeg så alle de dårlige anmeldelser. Men heldigvis modtog jeg den fineste romaskine som var godt pakket ind, nem at samle og som fungerer som den skal, så er super glad for mit køb. Så det kan altså godt lade sig gøre at få gode ting derinde fra og derfor gav jeg Rattrix.com 5 stjerner

22. juli 2025

HOLd da op en joke

HOLd da op en joke. Købte en trænings cykel og det er hammer dårlig kvalitet plus computeren på den virker ikke. Når man kontakter dem får man 127 mails om at de bare lukker ens "case". Det er spild af tid at forsøge få reklamation eller udbedret fejl og mangler på deres produkter. KØB IKKE FRA DETTE FIRMA.

13. marts 2025

Fusk

Købt gennem Cdon, men Rattrix man bliver henvist til.
Jeg købte en mini stepper i god tro, men det viste sig hurtigt at være et skodprodukt. Det knager ustyrligt, tælleren virker ikke korrekt, og det bliver slidt og smudset til på ingen tid.

Da jeg forsøgte at reklamere, blev jeg kastet rundt mellem virksomheden og forhandleren Rattrix, som bare lukkede mine sager uden at hjælpe. Ingen tager ansvar, og jeg står tilbage med et defekt produkt og spildte penge.

Dette er direkte dårlig kundeservice og ligner bevidst fusk. Jeg kan på ingen måde anbefale at handle her!

6. februar 2025

Jeg vil ikke engang give deres…

Jeg vil ikke engang give deres produkter 1 stjerner. Desværre er jeg bare nødt til det. Købte en løbebånd d. 9 februar. Modtog det en uge efter. Og her 14 dag efter er løbebåndet lige til at smide på lossepladsen. Det burde ikke være ulovligt at sælge så ringe produkter

1. marts 2024

De har lavet fejl i min e-mail. Ikke modtaget min pakke.

Jeg har bestilt et løbebånd. Det blev forsøgt leveret fredag d. 12/1. Men fordi ratteix.com og/eller CDON, som den er forhandlet igennem, ikke har oplyst min korrekte e-mail, har posten blot sendt en mail til en der ikke er mig, omkring levering. Det betyder at de nu har leveret min 25 kg tunge pakke, 5 km væk fra min bopæl! Det er virkelig for ringe! Det er ikke muligt at komme i kontakt med dem, andet end igennem kontakt formular. Håber på svar inden længe!

Jeg er meget uforstående for, hvordan de kan få en forkert mail, så jeg er registeret på forhandler hjemmesiden med min e-mail, hvor jeg også fint har modtaget oplysninger om varen, kvittering og sporing!

12. januar 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (111 anmeldelser)