Hurtig levering, men der mangler dele. Købte en RP4 E-Ink skærm, men monteringshardware var ikke med. Har prøvet at kontakte dem, men der er ingen svar hverken på email eller igennem kontaktformular... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 18 af de 18 bedste virksomheder i Computerbutik
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos RaspberryPi.dk sælges mini-computeren Raspberry Pi med alt det tilbehør, du kan forestille dig. Anvendelsesmulighederne er mange, og hjemmesiden fungerer (udover som webshop) som en fællesskabsside, hvor alle interesserede kan holde sig opdateret på Raspberry Pi samt skrive med andre danskere herom i forum.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Perfekt service med hurtig levering - lidt dyrt
Perfekt service med hurtig levering. En anelse dyre
Super hurtig levering.
Bestilte min Raspberry kl 10 onsdag morgen og da jeg skulle på arbejde Idag torsdag kl 06, stod pakken ude foran min dør.
Meget tilfreds
Bestiller en vare fredag aften, den sendes lørdag, og jeg kan hente den i min pakkeshop søndag. Det er anden gang jeg prøver det, kan vist ikke gøres bedre...
Forbilledligt firma
Leverer altid hurtigt, og er der noget i vejen, bliver der taget hånd om problemerne i en fart.
Hurtig levering til tiden.
Hurtig og præcis levering
Rasende hurtig levering til en god pris
Hurtig og god service
dårlig service …
Du bedes venligst ikke lægge ordrer hos os i fremtiden.
God weekend.
Venlig Hilsen / Best Regards
RaspberryPi.dk
Sendt: 18. februar 2022 21:51
Se citeret tekst
Skjul citeret tekst
Mener du at der er en skrue med i pakken eller vil jeg have aflyst ordren nu tak
fre. 18. feb. 2022 20.40 skrev RaspberryPi.dk Kundeservice
Hej.
Nej, der er ikke skruer med. Det er blot en SSD, som du har købt. I vores cases, hvor der skal sidde ssd, medfølger skrue.
Venlig Hilsen / Best Regards
RaspberryPi.dk
Fra:
Sendt: 18. februar 2022 20:29
Til: RaspberryPi.dk
Emne: Re: RaspberryPi.dk ordrebekræftelse fra 18. februar 2022
Er der alt med den ssd også den skrue til at skrue ssd fast eller hvad hvis den ikke er med vil i så venlige aflyst ordren så at jeg kan lave en ny bestilling
Og købe den skrue
Hej Freddy
Blot til din information, så har vi modtaget din ordre #86803 og behandler den nu:
Tak for din ordre!
Pdk
00957135950019640426
18. februar 2022
Track her
[Ordre #86803] (18. februar 2022)
Produkt
59,00 DKK via Hjemme - PostNord
Betalingsmetode:
Betaling via kort
Total:
308,00 DKK (inkluderer 61,60 DKK Moms)
Pakken bestilt søndag den 13
Pakken bestilt søndag den 13. feb. ... klar til afhentning i Kbh. mandag den 14. feb., kl. 11.00 ...
Det er godt nok en vild ekspeditionstid. Hold da op!
... venter stadig
... venter stadig!
Til Jespers svar ... Vrøvl! Min ordre blev indleveret til Postnord den 4.2, og ordren blev lagt den 2. før kl 15, og skulle derfor have været sendt af dig den 2, det er så nemt at tørre den af på fragtfirmaet og derfor fra to til en stjerne.

Besvarelse fra RaspberryPi.dk
Kvik og hurtig levering
Har handlet her en del gange før - Alt i tip top
Har handlet her en del gange før, og alt er i tip top. Dog var der i starten kun et fragtfirma som jeg helst vil undgå (som de fleste af os vil. Behøver jeg skrive navn???), og påpegede at ejeren af raspberrypi.dk gerne måtte se at få flere pakke distributører, som man nu kan vælge - Tak for det Raspberrypi :-)
Mvh
Frank Jørgensen
Hurtig og korrekt levering
Hurtig og korrekt levering. Mere kan man hverken ønske eller forvente.
Altid hurtig levering og god service.
Altid hurtig levering og god service.
Ikke en finger at sætte på denne webshop
Nem og overskuelig webshop
Nem og overskuelig webshop. Hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse.