RaspberryPi.dk Anmeldelser 453

3,2

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 45 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange forbrugere oplever hurtig levering, hvor varer ankommer inden for få dage, og nogle gange allerede dagen efter bestilling. Produkterne modtages ofte i god stand, og nogle kunder fremhæver gode priser sammenlignet med andre forhandlere. Der er også positive beretninger om, at varer, der oprindeligt var defekte, er blevet ombyttet til fungerende produkter. Dog er der betydelig utilfredshed med virksomhedens kommunikation, da mange oplever, at deres henvendelser via e-mail og kontaktformularer forbliver ubesvarede i lang tid, eller slet ikke modtages. Dette skaber problemer for kunder, der ønsker at returnere varer, annullere ordrer eller få hjælp til manglende dele og defekte produkter. Nogle kunder rapporterer også om forsinkelser i leveringen og manglende ordrebekræftelser, hvilket fører til usikkerhed omkring deres bestillinger.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor nogle oplever frustration og skuffelse, især med... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle forbrugere roser hurtig levering... Se mere

Customer communications

Kunder udtrykker stor frustration over vanskelighederne ved at komme i kontakt med virksomheden, da mange... Se mere

Order

Kunder deler tvetydige meninger om ordreprocessen, hvor nogle oplever betydelige problemer med manglende... Se mere

Response time

Anmeldere udtrykker stor utilfredshed med responstiden, da svar ofte er langsomme, og det kan tage op til en... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Hurtig levering, men der mangler dele. Købte en RP4 E-Ink skærm, men monteringshardware var ikke med. Har prøvet at kontakte dem, men der er ingen svar hverken på email eller igennem kontaktformular... Se mere

Jeg kan se jeg som flere andre har problemer med at komme i kontakt med firmaet. Der er intet tlf-nummer og bruger jeg hjemmesidens kontaktformular, får jeg ikke svar. Jeg har en vare der skal returne... Se mere

Bestilte nogle varer med ordrenr. 210595. De kom hurtigt og fint, men den ene af mine varer er defekt(CM5 )og jeg kontakter derfor Raspberry via deres kontaktformular. En uge senere prøver jeg igen... Se mere

(update) Kan se om andre også har problemer med af komme i kontakt med firmaet. Da det ikke ser ud til af deres kontaktformular virker og der ikke står nogen email eller tlf på deres hjemmes... Se mere

1. nr. 18 af de 18 bedste virksomheder i Computerbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos RaspberryPi.dk sælges mini-computeren Raspberry Pi med alt det tilbehør, du kan forestille dig. Anvendelsesmulighederne er mange, og hjemmesiden fungerer (udover som webshop) som en fællesskabsside, hvor alle interesserede kan holde sig opdateret på Raspberry Pi samt skrive med andre danskere herom i forum.

3,2

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

blandede følelser

Hvis jeg bare, havde bestilt den rigtige og ikke fortrød mit valg. Ville jeg havde givet 5 stjerner. Men det er når det går skævt, at man finder udad hvordan forhandleren behandler sine kunder. Men jeg fortrød mit valg, 5 min efter, at en mail var sendt til mig, om at pakken var på vej. Fandt hjemmesiden, ingen mail adresse, ingen telefon nr. kun en kontakt formular. Fik sendt 4 stk. fra klokken 11 om formiddagen, til hen mod aften. INGEN svar. kl. 12:40 dagen efter, fik jeg en sms pakken klar til afhentning hos pakkeshoppen. og klokken 12:49 fik jeg endelig svar fra forhandleren, at det ikke kunde lade sig gøre at annullere pakken. Da de lader 3. part. et lagerhotel køre den side af deres forretning. Jeg afhenter ikke pakken og formoder de kalder den tilbage, så må vi se hvornår kreditnotaen er på plads. Ville kun give 1 stjerne. pga lang respons tid, og muligheden for annullering af ordre ikke var en mulighed. men med den forklaring og ok dialog når den endelig kom i gang, vil jeg pt. give 3 ***..... Lige en ting mere. Så vil jeg nu mene at det er god skik under rubrikken "Fortrydelsesret" skriver adressen på hvor varen skal returneres til!

3. september 2021

go service hurtig levering

jeg har brugt dem til at bestille mus tastetur raspberry pi 4b m/box+oplader sd-kort reader og usb flash drive og det er kommet inden 2 dage næsten alle gange .. her i sommer ferien er de selv presset og har dérfor kun oplevet at min pakke var forsinket 1 gang meeen jeg kan stærkt anbefale dem hvis du står og mangler noget til din raspberry pi :D
VH Henrik Mathiassen

16. juli 2021

Fremragende service!

Jeg bestilte en Pi 4 (2GB) og modtog den rimeligt hurtigt set til at jeg bor i Sverige, men den fungerede desvärre ikke. Det var ju lidt uheldigt så jeg kontaktede kundeservice og efter at jeg fortalt vad jeg havde prövet så sendte de allerede näste dag en ny Pi til mig.
Jeg har faktisk endnu ikke modtaget den nye (Postnord sparer penge her i Skåne gennem at kun uddele post hver annen dag, og nu har vi også Kristi Himmelfartsdag i morgen...) men den service, jeg har modtaget fra RaspberryPi.dk har været fremragende, og jeg er meget tilfreds.

12. maj 2021

Sidste gang jeg handler hos RaspberryPi.dk

Edit: +1 stjerner:
Efter kontakt med kundeservice har jeg valgt at gå op på 2 stjerner. Min oplevelse var stadig virkelig ringe, men deres kundeservice repræsentant ver i det mindste velformuleret og høflig.
Jeg er dog stadig langt fra tilfreds med min oplevelse.

Jeg har oplevet små forsendelsesfejl og jeg har oplevet websidefejl.
Men at opleve websidefejl og en ret alvorlig forsendelsesfejl på samme ordre er en førstegangsoplevelse for mig.

Jeg bestilte hos RaspberryPi.dk to startsæt til Raspberry Pi 4 2gb. Jeg bestilte de startsæt fordi der stod de havde kamera på lager, og jeg gik ud fra det var sammenpakket med start kits siden kamera var på lager til start kits men ikke for sig selv. Så jeg bad vores bogholder bestille to kits med kamera.

Kameraerne var så ikke på lager alligevel. Okay, en fejl på websiden kan ske så ting lader til at være på lager uden at være det.

Da jeg fik at vide af vores bogholder at kameraerne ikke var på lager alligevel bad jeg hende annullere ordren stort set lige bagefter, samme dag som vi bestilte, så vi kunne købe et andet sæt i stedet, men vi hørte først tilbage næste morgen at det var for sent for ordren var allerede blevet afsendt, men vi var selvfølgelig velkomne til at sende tingene retur.
EDIT: Jeg har dog siden snakket med kundeservice fra Raspberrypi.dk og fået at vide at kundeservice havde fået fri klokken 15:23 da vi sendte mailen om at annullere ordren, og deres ordre afsendelse foregår afkoblet fra kundeservice. At man ikke kan annullere en ordre efter kundeservice har fået fri er uhensigtsmæssigt, men i det mindste kan jeg forstå hvor fejlen er opstået.

Jeg er langt fra tilfreds med at der stod at kameraet var på lager indtil vi forsøgte at bestille.
Men hvis det havde været eneste problem havde jeg ikke tænkt videre over det, så havde jeg været villig til at se det som en uheldig men hændelig fejl. Men det var det ikke.

Da ordren så ankommer er der blevet sendt 2 strømforsyninger, 2 SD kort...... og én Raspberry Pi. Men begge start sæt er selvfølgelig betalt. Der var, ved kort undersøgelse, dog intet i vejen at finde på de ting de faktisk sendte.

Fair er fair, da jeg kontaktede dem om fejlen eftersendte de selvfølgelig den manglende Raspberry Pi. Men min oplevelse fra start til slut var virkelig utrolig dårlig.

6. maj 2021

God kundeservice

Hurtig afsendelse af varerne og god kunde service. En strømforsyning jeg havde bestilt stod af efter et år og fik tilsendt en ny inden for en dag uden nogle problemer

29. april 2021

Meget ringe indpakning af varerne

Meget ringe indpakning af varerne, bestilte en rp 4 som ikke i sig selv har den stærkeste indpakning. Det bliver så sendt i en boblekuverter. Det er ikke i orden med elektronik til en værdi af ca. 600. Og særligt ikke når man giver mellem 39 og 59 kr for fragt.
Fejlen ligger ikke hos postnord...
Eller fint udvalg og ok priser

29. januar 2021

Besvarelse fra RaspberryPi.dk

Vi har sidenhen ændret praksis og sender alt i papkasser. Beklager din oplevelse.

uprofessionel virksomhed

uprofessionel virksomhed, de har ikke styr på noget og intet telefonnummer at kontakte dem på. Plus de pakker pakkerne totalt uansvarligt(ikke postnord's skyld)
Men +2 stjerner for god service

4. januar 2021

Hej Jonas.

Beklager du har oplevet problemer med din ordre. Der har desværre været forsinkelse på e-mail svar, da vi har haft julelukket, som der stod på siden. Vi har ingen tlf support.

Vi sender rigtig mange pakker uden problemer med PostNord, men det sker desværre til tider, at de får en ekstra hård behandling hos PostNord, hvorfor vi må rette op på fejlene - som hos dig.

Jeg kan se, at din sag er blevet løst pr e-mail i dag. Er der andet, vi kan gøre for dig?

Ingen julegaver i år..

Jeg bestilte en RPI4 fra RaspberryPi d. 14 december som skulle være en julegave.
Den ankom en uge senere, men det havde ikke slået dem, at den skulle pakkes ind, så elektronikken og emballagen var naturligvis knus i fragten.
Jeg skriver til kundeservice og forklarer at gaven skal bruges om fire dage, og spørger hvad jeg stiller op.
Kundeservice svarer at de har sendt en ny, til samme adresse.
Denne gang når pakken naturligvis ikke frem, da forsendelsen tager mere 4 dage (hvilket ikke kan overraske, da den første pakke også var en uge undervejs).
Jeg har kontaktet kundeservice i to dage, men de svarer mig ikke...

Så nu står jeg og er rejst på juleferie med familien uden en julegave til den største.

23. december 2020

Hej Martin.

For klarhedens skyld følger her en tidslinje over din ordre og henvendelser:

12. december (lørdag): Bestilling online.
14. december (mandag): Afsendt. Tracking nr https://tracking.postnord.com/?id=00257059832423307237
16. december (onsdag): Klar til afhentning. Desværre en enkelt dags forsinkelse hos PostNord. Dog stadig levering inden for de lovede 3 hverdage.

17. december (torsdag) kl. 16:49: Kontakt på mail om ødelagt Pi.
18. december (fredag) kl. 13:12: Svar på henvendelse samt afsendelse af ny Pi. Tracking nr https://tracking.postnord.com/?id=00257059832425797067

22. december (tirsdag): Ny Pi klar til afhentning. Desværre en enkelt dags forsinkelse hos PostNord. Dog stadig levering inden jul.

Jeg er naturligvis ked af, hvis vores service ikke har lovet op til dine behov. Men når jeg kigger tilbage på ovenstående tidslinje har jeg simpelthen svært ved at se, hvad vi kunne have gjort bedre. Din oprindelige pakke blev leveret inden for lovede tid, desværre ødelagt af PostNord på vejen. Dette fik vi rettet op på med det samme og afsendt ny Pi til dig dagen efter henvendelse. Denne var fremme inden jul som lovet.

Jeg beklager, at indpakning ikke har levet op til PostNords behandling af den oprindelige forsendelse. Dette oplever vi meget sjældent.

I forhold til manglende svar har vi haft ferielukket på kundeservice i juleferien, som der har stået på hjemmesiden siden 21. december.

Vi er kun interesserede i glade kunder, så hvad kan jeg gøre for at hjælpe dig?

Godt nytår.

Venlig Hilsen
Jeppe Kollerup
RaspberryPi.dk

Hurtig levering og hurtig ombytning af defekt strømforsyning

Jeg købte en Raspberry Pi 4 med officiel USB-C-strømforsyning. Varene kom så hurtigt som jeg havde forventet (i løbet af et par dage).

Efter et par dages brug virker USB-C-strømforsyningen ikke længere og jeg kontakter raspberrypi.dk for at spørge hvordan RMA skal foregå. Først kommende hverdag svarer de mig, at de har sendt en ny strømforsyning, oplyser mig trackingnummeret og beder mig kassere den gamle. Service ud over hvad jeg havde forventet (jeg havde forventet at skulle bruge 50kr på at sende den gamle retur)!

14. december 2020

En næsten rimelig oplevelse

Købte en Raspberry Pi 4 Model B 8GB RAM + Armor Aluminium Heatsink Case + micro HDMI Kabel + RPi PSU.

Fik mine varer hurtigt, dog regnede jeg med at det blev sendt forsvarligt i en kasse, men nej, fik det hele i en boblekuvert, hvilket jeg syntes er lidt ringe, når der nu er tale om følsomt og dyrt elektronik.
Også med tanke på prisen af disse varer. (+900 kr.)

Derfor er min oplevelse og bedømmelse af RaspberryPi.dk IKKE i top, der er plads til forbedring.

9. august 2020

100% i orden, hver gang.

Jeg er altid super glad for at handle hos Raspberrypi.dk
Altid hurtig levering, og produkterne er altid i god kvalitet og præcis som på hjemmesiden.
Vil til enhver tid anbefale raspberrypi.dk, til andre som er interesseret i at komme ind i Raspberry universet. 5 stjerner herfra 😉

4. februar 2020

Super tilfreds!

Når nu man har en afhængighed af Raspberry pi´s så er det godt der findes en god pusher til at kunne slynge masser af dem afsted til mig. Jeg har købt en del ting her og har aldrig haft nogen problemer det har bare kørt som varmt brød det hele. De har et rimelig stort udvalg af alt hvad hjertet begærer til RaspberryPi projekter. Køber med 110% sikkerhed herfra igen når jeg står og mangler en Raspberry pi igen og det sker nok snart.

31. januar 2020