Hold Jer langt væk - Køb absolut INTET hos Dem. Hvis Du vil returnere noget, skal man kontakte : info@jensensbutik , som IKKE eksisterer. Da jeg sjriver til Rasmussens Butik,for at retur... Se mere
Jeg bestilte en taske til min datter, da den ikke var kommet inden for leverings tiden kontakter jeg dem. Frem og tilbage korrespondance, jeg har afvist den (passer ikke) og så er den blevet væk... Se mere
Hold Jer langt væk
Hold Jer langt væk - Køb absolut INTET hos Dem.
Da jeg sjriver til Rasmussens Butik,for at returnere varen -
Kan jeg beholde den UBRUGELIGE VARE, et par letvægt Maria sandaler til 249 kr, hvis De så udbetaler mig 7 procent af de 249 kr..
Flot -
Dette skulle betyde, at jeg IKKE skulle betale returporto til Holland, hvorfra varene kommer!
Jeg reurnerer selvfølgelig sandalerne, selv om det sikkert koster 300 kr at returnere til Holland.
Rasmussens Butik er dårlig kvalitet + elendig kundeservice.
- Køb derfor ALDRIG noget hos Dem!
Hold jer væk fra Rasmussen Butik i Holland
Frem og tilbage korrespondance, jeg har afvist den (passer ikke) og så er den blevet væk i posten istedet.
Nu har de så ikke flere på lager, da efterspørgselen har været stor.
Så nu vil de tilbyde en rabatkode på 100%, hvor jeg kan købe et alternativt produkt.
Jeg går så ind på hjemmesiden for, at se om jeg kan få tasken i en anden farve, kun for at konstatere de stadigvæk har den jeg hele tiden ville have.
Vil ikke anbefale nogen at handle hos dem.
Køb aldrig vare hos dette firma.De…
Køb aldrig vare hos dette firma.De snyder med deres vare har købt to ting men kun modtaget en. Slås med dem om at få det der mangler . De vil ikke levere manglende ting uden et få billede af det jeg har modtaget så kan det være at de vil se på det.De vil heller ikke returnere det jeg har betalt for meget.De er så utroværdige .
1 stjerne – Meget misvisende
Virkelig skuffende oplevelse.
Jeg handlede hos Rasmussens Butik København, fordi navnet naturligt får en til at tro, at det er en dansk/københavnsk butik. Derfor forventede jeg også almindelige og rimelige returvilkår.
Der stod, at varen kunne returneres inden for 14 dage, hvilket gav en tryghed ved købet. Men først da jeg ville returnere varen, fandt jeg ud af, at den skulle sendes til Kina – for min egen regning – og at returfragten koster mere end selve varen.
Det er efter min mening dybt misvisende. At bruge et navn, der signalerer dansk butik, samtidig med at retur skal sendes til Kina til en urimelig pris, føles som noget, man bevidst ikke gør tydeligt nok for kunderne.
En returret, som i praksis er for dyr at bruge, er ikke meget værd. Jeg havde aldrig handlet her, hvis det havde været klart fra starten.
Kan på ingen måde anbefales
Varen er dårligt materiale og firmaet kinesisk fup
Varen er dårligt materiale, sko str. for små.
Når man vil returnere kræver det 5 mails før de sender en returlabel og så er returadressen falsk.
ALT er dårligt med det firma….
Billigt plastik bras
Bestilte en figur til mors dag. Totalt Kina bras - fandt den på billigside til halvdelen af prisen da jeg søgte bagefter.
Kan IKKE anbefales!
TEMU varer til danske priser
Aldrig har jeg oplevet så dårlig en kundeservice. Havde bestilt en Ferrari-jakke og modtog en TEMU trøje med print. Firmaet vil ikke anerkende, at det IKKE er samme varer de har sendt som den på deres hjemmeside. Skal returnere til Kina for egen regning hvis jeg ikke vil beholde trøjen - virkelig dårlig stil. Hold jer langt væk fra denne side!!!
Elendigt kvalitet
Elendigt kvalitet, laaang levering og skandaløs retur politik 🫤
Kina bras
Hold jer langt væk fra den her side….
Hold jer langt væk fra den her side….
Du tager pengene med det samme og sender aldrig varen.
De påstår den er udsolgt efter den er sat som afsendt og så tilbyder de en tilgodebevis men vil ikke svare når man vil have pengene tilbage….
Det tøj
Det tøj, jeg bestilte, er behageligt at have på og ser flot ud i virkeligheden. I forhold til prisen er materialet af god kvalitet. Alt i alt forløb leveringen problemfrit. Jeg undgik at bestille den forkerte størrelse takket være deres klare svar, da jeg spurgte om størrelserne.
2 par sko
Har bestilt 2 par sko d. 12. marts og knap 2 måneder efter er skoene i kommet frem.
Har mailet gentagende gange, og alle svar kommer umiddelbart fra en robot. Det er ikke muligt at komme igennem på telefonen.
Når pakken trackes, er den umiddelbart strandet i et distributionsnetværk.
Det virker fup-agtigt
Disse Adrian-bukser i ultrastretch
Disse Adrian-bukser i ultrastretch, jeg har modtaget, er enkle, men ser godt ud, når man har dem på. De er af meget høj kvalitet, hvilket jeg sætter stor pris på. Leveringen gik hurtigere end forventet. Jeg kontaktede kundeservice angående den vare, jeg havde bestilt, og de svarede meget hurtigt og høfligt. En butik, jeg varmt kan anbefale.
Jeg har selv købt denne Aisha-taske
Jeg har selv købt denne Aisha-taske, og jeg er meget imponeret over, hvor smuk den er. Materialet er af høj kvalitet og føles meget let at have med, og udseendet svarer til billederne på hjemmesiden. Leveringen gik hurtigere end forventet. Kundeservicen var meget hjælpsom med at besvare mine spørgsmål.
Selvom det tog længere tid end…
Selvom det tog længere tid end forventet, ankom min ordre i god stand. Varen sidder godt og ser flot ud. Materialet er af høj kvalitet og holdbart til enhver situation. Da jeg spurgte til leveringen, svarede kundeservicen, hvilket gav mig en bedre fornemmelse af, hvad der foregik.
Efter et par dage ankom den moderne…
Efter et par dage ankom den moderne langærmede sweater, jeg havde bestilt hos Rasmussen Butik. Tøjet var utroligt behageligt at have på og så præcis ud som på billederne. Kvaliteten er ganske vist ikke noget særligt, men den er acceptabel. En gang ringede jeg til kundeservice, og de svarede med nyttige oplysninger om forsendelsen.
Alberto-skjorterne til mænd med…
Alberto-skjorterne til mænd med tætsiddende pasform er enkle, men stilfulde og velegnede til hverdagsbrug. Kvaliteten er god i forhold til prisniveauet. Leveringen forløb problemfrit, og varen ankom i god stand. Da jeg havde brug for hjælp, stod kundeservicen klar. Både dette køb og hele oplevelsen har været til min fulde tilfredshed.
Dette sted er en scam
Jeg bestilte en kjole der kostede 480kr fra dem fra 14 dage siden. Den kom endelig i dag og den passede IKKE på billedet. På deres hjemmeside var den lang og flot og havde glimmer. Den jeg fik havde intet glimmer og gik mig til knæerne. Materialet var heler ikke godt og jeg vil bare sige til alle der overvejer at købe derfra. Lad vær. Da jeg prøvede at returnere den blev de ved med at sende rabat kode i stedet for at give mig info om returnering. Det er en scam og lær af min fejl og ikke køb fra dette sted.
De Adrian-bukser i ultrastretch
De Adrian-bukser i ultrastretch, jeg bestilte, er kommet, og de ser flotte ud. Stoffet kradser slet ikke og føles behageligt. Leveringen forløb problemfrit og til tiden. Da jeg havde et spørgsmål, svarede kundeservice med det samme. Alt i alt er jeg tilfreds med mit køb.
Jeg bestilte en Halen-jakke med lange…
Jeg bestilte en Halen-jakke med lange ærmer, og den sidder godt på mig, efter jeg har prøvet den. Den har et rent design med en praktisk konstruktion til hverdagsbrug. Jakken har en enkel silhuet med lange ærmer og en glidende lynlås foran, der gør den nem at tage af og på. Jakkens enkle konstruktion giver den et moderne, strømlinet look, der passer godt til lag-på-lag-looket i hverdagen.