Hanne er en dygtig og kompetent…
Hanne er en dygtig og kompetent behandler. Man bliver mødt i et blidt og respektfuldt rum og gennem snak og massage sker forandringer stille og roligt.
Jeg har haft et super fint forløb hos Hanne. Gode samtaler, brugbare værktøjer, nye måder at se tingene på og ikke mindst fantastisk kropsbehandling. Jeg har afsluttet nu, men det er en stor tryghed at vide jeg altid kan komme igen. Tak for dig Hanne
Jeg kan varmt anbefale kropsterapeut Hanne fra Raskeriet! Hun er engageret og super sød og behagelig at besøge. Hun lytter og gør en kæmpe forskel for mig og min krop.
Hun er nok den bedste, jeg har prøvet.
10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig.
Hanne er en rigtig dejlig og sød person, som virkelig formår at få en til at føle sig tryg under behandling ved hende.
Hun er god til at lytte og hjælpe med de problemer, man kommer med,
Efter jeg har været til behandling ved Hanne, kom jeg af med mine smerter i nakken, ryggen og skuldre.
Jeg har en meget bedre hverdag uden smerter.
Behandling ved hende kan helt bestemt anbefales.
Jeg kan varmt anbefale Hanne og hendes kropsterapi. Fra første øjeblik møder man en følelse af tryghed, ro og varme, som gør det nemt at give slip og være til stede.
Hun er utrolig dygtig til at skabe en forbindelse mellem krop og sind. Hendes behandlinger har hjulpet mig med at mærke mig selv på en helt ny måde.
Man føler sig virkelig set, hørt og mødt med nærvær. De bedste anbefalinger herfra.
Jeg giver hermed mine allerbedste anbefalinger til Hanne Rask som kropsterapeut.
Jeg har været i behandling hos Hanne og har oplevet et menneske og en fagperson med en sjælden kombination af høj faglighed, intuition og menneskelig varme. Hanne arbejder professionelt og kompetent, samtidig med at hun møder sine klienter med nærvær, respekt og en dyb forståelse for det enkelte menneskes behov.
Hun formår at skabe et trygt rum, hvor man kan lande i kroppen og finde ro. Med sin milde, rolige og intuitive tilgang guider hun én nænsomt gennem behandlingen og man går derfra med en oplevelse af større balance, forankring og kropslig bevidsthed, end da man kom.
Jeg anbefaler Hanne Rask til venner og bekendte uden tøven. Hun er en særdeles dygtig og dedikeret kropsterapeut, som jeg kun kan give mine varmeste og mest oprigtige anbefalinger.
Hannes behandling og hendes forståelse for kroppen er helt unik. Hun skabte en forbindelse mellem mit hoved og min krop, som jeg godt vidste jeg manglede – og jeg er dybt taknemmelig for den.
Samtalen og kropsterapien er noget helt særligt, og jeg giver mine varmeste anbefalinger til Hannes behandling. Men kun hvis du er klar til at mærke din krop, give slip på kontrollen i hovedet og virkelig lytte.
Hanne er rigtig god at snakke med! Hun får mig til at tænke i hel andre baner, end dem jeg plejer at færdes i. Det er meget velgørende at være til behandling hos hende.
Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger!