Rara Klaras Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Klänningen var som förväntat, färgen överensstämmer med bilden, skönt material, dock känsligt för att fastna med en vass nagel eller annat som hakar i så att en tråd dras. Behövde en annan storlek, d... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Klänningen är fin. Enkelt tunt tyg och för under 400kr så man måste så klart inse att det är tyg därefter. Men den fyller sin funktion som ”den lilla svarta” man kan behöva då och då. Fallet var fint... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans, bra service. När det blev fel i leveransen åtgärdades detta direkt utan kostnaf för mig.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beställningen gick fort, nöjd med köpet fast den var en storlek för stor var tvungen returnera den, det fanns inte en mindre annars var jag jätte nöjd. Nästa gång hoppas 👍

Virksomhedsoplysninger

1. Dametøjsbutik

Skrevet af virksomheden

Allt du behöver för att bli den mest välklädda kvinnan i rummet! Kläder och personlig service.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 57 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

126 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverens och snabb hantering av…

Snabb leverens och snabb hantering av retur när storleken inte passade!

12. februar 2026

Tack snälla för din recension 🤍
Vad roligt att höra att både leveransen och returhanteringen fungerade smidigt när storleken inte passade!

Susanne L

Allt satt jättebra, så nöjd 😄

18. februar 2026

Tack snälla för din recension 🤍
Så roligt att höra att allt satt jättebra och att du är så nöjd 😄

Alltid bra service!

6. februar 2026

Tack snälla för din fina recension 🤍
Det betyder så mycket att höra att du alltid upplever bra service hos oss!

Snabb leverans, bra kvalitet ,

5. februar 2026

Tack snälla för din recension 🤍
Vad roligt att höra att du är nöjd med både kvaliteten och den snabba leveransen!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mycket dåligt att ta så hög returavgift…

Mycket dåligt att ta så hög returavgift vid ej uthämtat paket pga sjukdom. En kund som aldrig mer återkommer.

28. januar 2026

Tack för din recension 🤍
Tråkigt att höra att du är missnöjd. Vid ej uthämtade paket tillkommer kostnader för både frakt, returfrakt och avgifter från våra betalpartners, därför behöver vi ta ut en avgift för paket som inte hämtas ut. Vi har full förståelse för att oförutsedda saker som sjukdom kan inträffa och beklagar att situationen blev negativ för dig.

Bra och trevlig bemötande

Bra och trevlig bemötande, riktigt bra service.

26. januar 2026

Tack snälla för din fina recension 🤍
Det värmer att höra att du upplevt ett bra och trevligt bemötande samt riktigt bra service hos oss!

Trevligt koncept

Snabb service. Gillar deras presentation av outfits på Facebook som inspiration. Kläderna stämde med beskrivningen. Bra priser.

19. januar 2026

Tack snälla för din fina recension 🤍
Vad roligt att höra att både servicen, priserna och att våra outfitinlägg på Facebook uppskattas. Extra kul att plaggen motsvarade beskrivningen – precis så vill vi att det ska kännas att handla hos oss.

Varmt tack för att du tog dig tid att skriva!
/Linnéa

Fina varor och snabb

Fina varor och snabb. Leverans.

3. januar 2026

Tack snälla för din fina recension 🤍
Så roligt att höra att både leveransen och kläderna uppskattas!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Allt bra vad gäller beställning och…

Allt bra vad gäller beställning och kläder. Det som drar ner betyget är att det kostar att returnera och inte är förberett för det.

3. januar 2026

Besvarelse fra Rara Klaras

Tack för din ärliga recension 🤍
Vad roligt att höra att både beställningen och kläderna fungerade bra.

Vi har förståelse för att returhanteringen kan upplevas som mindre smidig. Som ett mindre företag har vi i nuläget inte möjlighet att erbjuda returfrakt, men vi är tacksamma för att du delar din synpunkt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Köpte en scarf med god kvalitet

Köpte en scarf med god kvalitet, enligt förväntningarna 😊

18. december 2025

Tack snälla för din recension 🤍
Så roligt att höra att scarfen motsvarade förväntningarna!

Min nya favoritbutik!

Trevlig affär och bra webshop med snabb leverans.

23. november 2025

Besvarelse fra Rara Klaras

Så glad att höra – tack snälla för dina fina ord 🤍
Det betyder mycket!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans, bra märken och storlekar,

31. oktober 2025

Tack snälla för din recension 🤍
Så roligt att höra att både leveransen, märkena och storlekarna uppskattas!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fin online butik och även varit i…

Fin online butik och även varit i Gnesta butiken. Bra sortiment.

21. oktober 2025

Tack snälla för din fina recension 🤍
Så roligt att höra att både webshopen och butiken i Gnesta uppskattas!

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.