Vi havde en håndklædevarmer, der var lidt utæt og havde derfor brug for hjælp til at se på sagen. Som udgangspunkt var det var nemt at lave en aftale, og VVS'eren kom som aftalt (derfor svinger je... Se mere
Mangelfuld kommunikation og da de kom blev kun 1/4 lavet hvorefter de tog afsted igen. De kom aldrig retur, men sendte i stedet faktura på arbejdet som en anden VVS virksomhed måtte færdiggøre. Ha... Se mere
En time efter opkald til firmaet stod Martin her. En meget positiv oplevelse - hurtig “diagnosticering” og udbedring af skaden. Dygtig og venlig service. Jeg vil ikke tøve et sekundet næste gang, jeg... Se mere
Jeg vil ikke anbefale firmaet til nogen!!! Hvis I skulle være uheldige at lave aftaler- sørg at få det på skrift og endelig hold øje med tiden - selvom uanset hvad de laver- skriver de 2,5 timer hve... Se mere
Flot arbejde!
RAP VVS var anbefalet af en kollega - denne anbefaling kan vi klart viderebringe! Dyb professionalisme af Thomas og hans team gjorde, at vores renovering kunne komme i sikkert i hus. Virkelig god oplevelse at arbejde hjemme under deres besøg - dels var det udførte job kanon, men som kunde var det også rart at se, at lærlingene blev behandlet med stor respekt. De to lærlinge vi havde på udførte sublimt arbejde!
Rap VVS er super
Rap VVS er super
De har hjulpet mig med min gulvvarme - løbende toilet - og senere udskiftning af toilet. De er top profesionelle - hurtige, dygtige og til fornuftige priser 👍
Super!
Fin og hurtig service ved stophaneproblem. Meget fair regning.
Larmer alt for meget
Kommer kl 11:30 og larmer sindssygt meget, sidder midt i en dansk time og kan ikke hører noget. Kunne man måske ikke komme senere? Næste gang tag hensyn! :(
Dårlig service
De er virkelig dårlige til deres arbejde og larmer virkelig meget, sygt dårlig service . Generelt bare sygt dårlig service