-RapLab- Skab Din Musik RapLab er et musikstudie hvor du som artist kan indspille og skabe din musik, få det mixet og masteret i professionelle omgivelser.
Danmark
- raplab.dk
Andre kiggede også på
Rigtig fedt studie med dygtig producer
Rigtig fedt studie med dygtig producer. Ingen klager herfra!
Vild god oplevelse.
Vild god oplevelse.
Gode vibes, gode drinks det hele er i tip top.
Kan kun anbefales
Fed session
Fed session. Alt var smooth og der var styr på det hele. God sparring og bare professionelt setup. 100% noget jeg skal igen!! Kæmpe anbefaling herfra!
Det var en super oplevelse
Det var en super oplevelse. Der var plads til hygge og gode vibes, samtidig med der var en seriøs og professionel tilgang til det. Bare en vildt fed oplevelse. Kan kun anbefale!!
Meget professionel og utrolig dygtig.
Meget professionel og utrolig dygtig.
Super fed service
Super fed service. God energi, samt en god konstruktiv feedback på hvad man laver
God oplevelse - Prince Falcon
God oplevelse, godt studie, og dygtig producer.
Du bliver hjulpet, snakket med, og guidet hvis brug for det.
Der er også plads til grin i studiet hvilket er et kæmpe plus.
BEDSTE oplevelse, service OG resultat!
Virkelig fed oplevelse i et fedt studie tæt på alt offentlig transport. God service og resultatet er over alle forventninger!
God service har styr på hvad han laver…
God service har styr på hvad han laver og har massere erfaring kan virkelig anbefales