Har bestilt mange vapes hos Randm
Har bestilt mange vapes hos Randm , der har været en enkelt der ikke dukkede op, men den blev erstattet uden bøvl , vær opmærksom på de utallige kopisider der bare stjæler dine penge.
Jeg modtog min efter en måned.
Uden problemer, man skal bare havde tolmodighed, og deres email support virker ganske fint. Men jeg vil anbefale at man bestiller 1 af gangen, så skulle der ske noget så "mister man" kun 150 kr :)
Hvis 0 stjerne kunne gives fik de det! 🙄
Vi bestilte for næsten 3000kr i starten af oktober 23 og har stadig ikke modtaget noget.. De tilbyder at sende pakken igen mod fuld betaling af ordre.. når dette nægtes høres intet igen... vi har skrevet SÅ mange gange men intet svar!
HOLD JER VÆK FRA DEM!
Jeg har bestilt mange mange gange fra randm uden problemer hvor leveringstiden blev overholdt. Men det er gået ned sf bakke. den sidste odre jeg lavede var i september 2023. Og efter en måned uden at modtage pakken kontaktede jeg firmaet og fik sf vide at den bare var forsinket og det var beklageligt.
Jeg har haft dialog med randm jævnligt siden. Og jeg oplevede helt fin tone og support fra deres side. I januar 2024 fik jeg så min pakke
scam side, de har nakke over 2000kr fra mig af, og bliver ved med at skrive i support at det er min skyld af de ikke gider at skrive min adresse på pakken så jeg ikke kan få den, og + vil de heller ikke give penge tilbage da de igen menere at det er min skyld af det er forkert adresse, ladvære med at købe fra china, de scammer bare fordi de ikke har samme regler som os ( har vente i næsten 6 månder på min pakke fra dem)
Ordre#26242
Bestilt slut oktober 2023
Sidder stadig og venter midt i december, det er mere stabilt at bruge skumle Knud, nede på bodegaen.
Ingen levering!!!
Bestilte slut oktober og har ikke modtaget ordre, det er nu den 13. Dec.
Der står 7-15 dages levering den er ændret til 20 dages levering men det er ikke ankommet kan kun se at produkterne har forladt Kina
Scam har ventet over en måned på varerne og de stadig ikke engang sendt