Randers Tegl Anmeldelser 11

2,1

1. Byggefirma

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hele Skandinaviens leverandør af produkter i ægte tegl. Bredt udvalg af mursten, tagsten, gulvsten, belægning. Find nærmeste forhandler.

2,1

Under middel

SÅ dårlig service! Løber fra ansvar

Vi har bygget hus med HusCompagniet og betalte en del ekstra for at få en flot nuanceret varm mursten “Unika Atlas RT545”, efter at have set flere reference huse.

Vi er udemærket klar over at ingen brændinger er 100% ens, men vores sten er meget meget lyse ift hvad de skal være eller være i nærheden af.
Vi kontaktede jer direkte og fik kontakt til en konsulent som vores byggeleder refererede til, da han netop også havde oplyst at vi “endelig bare skulle ringe” og virkede åbensindet.

Vi udtrykkede vores bekymring og blev fortalt at “vi altid bare kunne ringe og sende billeder, hvis vi synes at murstenene under opbygning, ikke levede op til vores forventninger” han synes netop selv at stenene var meget lyse efter at have været forbi adressen til besigtigelse med vores byggeleder.

Vi følte vi blev hørt og at han var imødekommende, men da vi bad ham om at sende sit svar på mail med vores byggeleder på CC så han også var klar over hvad vi havde aftalt, så sender han en mail til byggelederen med “De sagde i telefonen at jeg skulle skrive til dig at murstenene er meget lyse” og løb fuldstændig fra sit ansvar som konsulent med en mail til os hvor der stod “jeg kan ikke hjælpe jer”…

Hvorfor være så sød på telefon men bakke helt ud når det skal på skrift? Hvor er dit ansvar som konsulent og for at yde en god service?

Vi føler os så snydt med de mursten, og spild af penge..

Virkelig ringe service fra konsulenten hele vejen igennem!

28. januar 2026

Tager ikke ansvar

Leverede en mur gennem Milton som slet ikke havde de farver som på deres hjemmeside og dere reference hus. Kontaktpersonen ved Randers tegl indrømmede det i første omgang men trak så i land da han nok blev rettet oppe fra. Kan godt forstå der er en Facebook gruppe der hedder “F… Randers tegl”

7. februar 2026

Randers Tegl løber fra deres produkt…

Randers Tegl løber fra deres produkt ansvar.
Vi har et hus med engoberde mursten, hvor overfladen begyndte at skalle af, da huset var 4 År.
I dag står meget at facade-muren til om muring.
Vi har i de sidste 3 år været i løbende kontakt med deres tekniske chef, som mener det er uafhærdet kalk og salte, som fortættes i overfladen på stenene, og at det skyldes systemmørtelen som har fejlet. De afviser at deltage i udbedring af skaden. Mure firmaet som opførte huset er desvære lukket, så vi står selv med aben.
Bare på vores vej er der 3 huse med samme problem, alle med engoberde mursten fra Randers Tegl. De er muret med 3 forskellige mørtler, men alle skaller.
Randers Tegl har lavet en sten, som ikke tåler salte, kalk, fugt og frost. Mange har eller vil få problemer.

13. juli 2024

Vi har brugt Randers Tegl Ultima RT 151…

Vi har brugt Randers Tegl Ultima RT 151 og er meget tilfredse med produktet. Super flot resultat, med denne flotte lange sten med et fedt rustik look. Randers Tegl har givet os god rådgivning i forbindelse med projektet og vi er meget tilfredse med resultatet.

20. maj 2024

Dårlig stil og ringe service.

Dårlig stil og ringe service.
Løber fra sit ansvar og svarer ikke deres kunder.
Mursten nr. RT476
Stenen er fejlbehæftet og udvikler unormalt mange salt udblomstringer, årsag for meget vandoptag.
Randers Tegl fralægger sig ansvar og henviser til garantiforhold.
Det klær’ ikke et stort gammelt firma, med et ellers godt renume’
Jeg er bekendt med, at flere byggefirmaer nu fravælger Randers Tegl!

28. oktober 2022

Mursten som skaller af.

Mursten som skaller af.
Ja, så så blev vi desværre også utilfredse Randers Tegl kunder.

Stenene på vort hus fra 2010, skaller også af.
(Kan se her på Trustpilot, og på Facebook gruppen FU** Randers Tegl at vi desværre ikke er de eneste.)

Dette reklamerede vi for i 2019, hvor beskeden fra bygge firmaet var, at det kun var kosmetisk, og derfor ikke reklamations berrettiget.

Da vi så her i 2021 får lavet en tilstands rapport på huset, får afskalningen en gul (alvorlig fejl) anmærkning, hvorefter jeg igen kontakter byggefirmaet, som melder tilbage med besked fra Randers Tegl, at reklamations perioden er udløbet.

Jeg har derefter mailet lidt frem og tilbage med byggefirmaet med den tekniske chef fra Randers Tegl på cc. og blandt andet forespurgt om hvor lang reklamations perioden er, og om vi evt. kan male huset. Men der har desværre ikke været nogen reaktion fra Randers Tegl overhovedet.

Jeg ved godt de producerer 1000 vis af mursten hvert år, og fejl ikke kan undgåes, men er rystet over de overhovedet ikke vil hjælpe, og bare sidder og gemmer sig bag byggefirmaet.

Vi ved desværre ikke hvad vi skal gøre, for vi kan ikke engang få at vide om vi kan male huset, eller om murstenene er for dårlige, og fortsat vil skalle af.

Tror dog desværre ikke vi kommer videre med dem, så denne anmeldelse er mere som en advarsel til alle der skal bygge hus. Hvis i ikke vil risikere at sidde tilbage som os. Så vælg mursten fra en anden producent.

2. oktober 2021

Løber fra deres ansvar for deres fejlproduktion.

Vi har oplevet helt de samme som Steen fra facebook siden FU**randers tegl og længere nede på denne side.
Mursten der afskaller efter 7-15 år og så frasiger de sig ethvert ansvar, hvor de henviser til teknologisk institut. Giver også murene ansvaret.

4. juni 2020

Syntes det er beklageligt at jeg aldrig…

Syntes det er beklageligt at jeg aldrig kan få de tagsten jeg bestiller.

Sidst jeg bestilte tagsten skulle jeg vente mere end en måned på at få den topstensløsning jeg gerne ville bruge og som der bliver reklameret med.
Det måtte jeg så droppe, eller betale for stillads i 6-7 uger ekstra.
Så det droppede jeg, RT fik eller tilbudt at overtage udgiften, uden held.

Denne gang skal jeg så vente på at der bliver eftersendt rygningssten start og slutsten.

Det koster mig hovedbrud og penge hver gang jeg handler hos jer.

Michael Stingsted
Tømrermester, Odense

18. februar 2020

Randers Tegl løber fra ansvaret!!

Jeg kan bestemt ikke anbefale dette firma!!!!
Jeg har fået bygget et hus med sten fra Randers Tegl. Dette hus har skæmmende hvide udtrækninger og frostsprængte sten. Der er ingen hjælp at hente fra producenten Randers Tegl. Det betyder, at jeg nu selv skal afholde udgiften på ca 400.000 til 500.000 kroner for at få muret en ny ydermur op. Det er ikke særlig tilfredsstillende at skulle betale for noget, som jeg allerede har betalt for.
Randers Tegl føler på ingen måde et ansvar for at huset ser sådan ud. Dette på trods af, at de har leveret stenene. En sten, der sjovt nok, ikke længere er i handlen og mon ikke, at det hænger sammen med kvaliteten af stenen. Det er meget nærtliggende at tro.
Så hold dig væk fra dette firma. Det kan blive meget, meget dyrt for dig på den lange bane.
Har tjekket op på Randers Tegls ry. Jeg har også hørt at mange murer holder sig fra firmaet. Det er der nok en grund til!

9. november 2019

Endnu en trist dag for produktansvar.

Kan kun tilslutte mig de dårlige oplevelser fra Randers Tegl. For den fulde historie søg på Facebook efter gruppen "Fu** Randers Tegl". Selv her har de formentlig gjort deres indflydelse gældende, ved nok at få tidligere medlemmer til at trække deres dårlige historier tilbage, formentlig mod at de har modtaget en modydelse. De ønskede også et forlig med mig, hvor jeg fik tilbud om at købe nye sten billigt (det var det så ikke) mod at nedlægge siden. Tilbudet blev ikke accepteret af os og den sten købes andet steds.
Ganske uklædeligt af en ellers gammel hæderkronet virksomhed, ikke at holde fast på, at egne fejl skal rettes. Men sådan er det nok, når profit går forud for ansvarlighed og rettidig omhu.

1. november 2019

Er dette din virksomhed?