Apotekeren Anmeldelser 4

3,6

Middel

Jernbane Apoteket Randers

Jernbane Apoteket Randers - 9 juli - 2024 - kl 16:24
Så er den dårlig service igen fremme i lyset på dette Apotek.

Jernbane Apoteket Vestertorv 2, 8900 Randers C

Jeg skal købe min recept medicin, så jeg ringer til dem og spøger om de har det medicin jeg skal bruge! De siger ja og de vil ligge det klar og hun vil printe label ud og fortæller mig priser. Jeg fortæller at jeg vil sende min mor og spøger om dette er orden? hvor de siger ja da ingen problem. Jeg spøger nu om jeg kan betale over Mobilepay, med det samme så min mor bare kan få det udleveret. De siger ja det kan jeg, MEN det er lidt besværlig! Så damen jeg snakker med spøger om jeg ikke bare kunne Mobilepay min mor? også kunne hun jo betale når hun kommer efter mit medicin samme dag! Jeg siger okay, hvis vi så kan aftale at hun bare skal sige de første 6 tal i mit personnummer og IKKE de sidste 4, da hun ikke kan huske dette! Min mor er 82 år, og hun er ikke så god til at huske mere! Damen siger ingen problem, det skal jeg nok sørge for. Hun spøger nu om hvad navnet på min mor er! Og det får hun. Alt er orden "siger hun" min mor skal bare sige mit fulde navn og fødselsdag og år. Betale også får hun det udleveret! Jeg siger rigtig mange tak og god dag. (dette samtale er omkring 11:00tiden. Jeg ringer nu til dem igen for at være sikker på ALT er klar og om vores aftale stadig gælder, (dette er ca. kl 15:50) og min mor vil kommer ca. kl 16:10 - De siger JA ALT er klar og ingen problem med min mor! Jeg siger rigtig mange tak igen. Nu kommer min mor så ind og siger min fulde navn, og siger de 6 første tal i mit personnummer og fortæller om den aftale der er lavet. Dette fortæller hun til en ung pige/dame som siger at min mor skal ringe til mig og få de sidste 4 tal i mit personnummer! Jeg sætter i et møde nu, og må gå ud af dette! Fordi min mor ringer. De vil ikke udlever mit medicin før de har de sidste 4 tal. Jeg siger til min mor, hun skal give mobilen til den unge pige/dame. Jeg spøger hvad problemet er? hvortil hun siger at hun skal have mit personnummer!

Hvad siger du, spøger jeg?

Hun skal have mit personnummer! siger hun igen.

Jeg spøgernu, om hun tager pi. på mig? fordi jeg jo har en aftale med dem?!

Nu bliver hun virkelig sur og fornærmet!!
Hun siger nu, at jeg ikke skal snakke sådan til hende, hvis hun skal hjælpe mig! Og hun skælder mig ud og siger jeg skal snakke pænt til hende.!

Jeg prøver nu, om hun virkelig synes hun skal skælde mig ud? (Når det er dem selv der ikke gør det de siger) og jeg spøger, synes du selv at du skal irettesætte mig?

Hun svare nu, jeg hun da ikke kunne vide hvad jeg havde aftale eller ikke aftale!

Jeg svare hende at det kan da aldrig være min skyld!, at i ikke snakker med hinanden?! Og det kan da ikke være min skyld at hendes kollega lover en kunde et, og så åbenbare gør noget andet!

Hun svare mig!
Jeg skal have dit personnummer!!!

Nu bliver jeg sku små sur, og siger at hun selv kan vælge om hun vil at give min mor mit Medicin eller ikke! Men jeg vil 100% sikker skrive en anmeldelse om at de IGEN ikke holder de aftaler de laver med folk.! Jeg siger farvel og tak for "igen" dårlig service for deres side! Og jeg fortæller hende at jeg ALDRIG vil bruge dette Apotek igen!

Dem jeg havde møde med, var irriteret over mig, at jeg ikke var der, når det var mig selv som havde kaldt til møde. De fik hele min oplevelse om dette Apotek. Tak for pi. og papir igen. Derfor 1 stjerne.

9. juli 2024

Mundbind

Mundbind
Jeg skulle have nogle mundbind fordi jeg skulle på ferie og bl.a. igennem Tyskland. Jernbane Apoteket tog tyve kroner per styk. Det er lidt at slå plat på corona

16. august 2020

Er dette din virksomhed?