Randersblomsterforretning Anmeldelser 10

4,3

4,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Jeg bestilte igår en buket til levering…

Jeg bestilte igår en buket til levering her i dag, og er så glad for at se den buket der dukkede op :) Har bestilt blomster mange andre steder, og de levere aldrig en buket der ligner bare en lille smule, eller har blomster nok der matcher prisen.. Min mor modtog for lidt siden buketten, og den er simpelthen så flot, og fuld af smukke blomster. Den ligner ikke den på billedet på hjemmesiden, men den er stadig super flot! Jeg bestiller herfra fremover. Tusind tak for en positiv oplevelse :)

1. november 2023

Kæmpe anbefaling samt gode priser

Kæmpe anbefaling samt gode priser
Sød personale at snakke med over telefon, hun forstod præcis hvad jeg kunne tænke mig og blomsterne var så smukke og meget friske (lang holdbarhed)
Dette er mit fortrukne sted at handle blomster, gaveartikler, planter mm.

29. marts 2023

Perfekt!

Fik Leveret en helt fantastisk buket.
Bestilte en buket og gavekurv. Masser af udvalg, man kan sammensætte en fin gave til hvem som helst.

12. september 2022

Hurtig levering og rigtig god service!!!

Hurtig levering og rigtig god service!!!
Jeg bestilte en buket til min mors fødselsdag, skulle bruge den kl 18 fredag aften. Blomsten var allerede leveret ved 10-tiden. Blomsten så ud lige som ønsket og min mor blev rigtig glad.
Kan 100% anbefale at man handler hos Randers Blomsterforretning

5. august 2022

Ville ikke svare på om de var stolte af deres arbejde..

Helt sikkert sidste gang jeg bruger Interflora og specielt Randers Blomsterforretning. Jeg havde som mange andre bestilt en Mors Dag buket. Det var ikke den største buket men den stod beskrevet som en 'tæt lille buket' hvilket var fint.

Billedet som min mor sendte mig var dog så skuffende - visende en høj, rodet, usmageligt ‘sammensat’ og hverken bundet eller en tæt buket.

Efter at have henvendt os til Randers Blomsterforretning (11/5) omkring den ringe sammensætning, visne blomster og mangel på arbejdsetik blev skylden givet til Interflora som tog for mange gebyr og der ingen penge var tilbage til ordenlige blomster. De ville ikke svare på om de var stolte af deres levering, så det kan man jo så tænke lidt over.

Jeg tænker jeg bruger mine penge hos andre i fremtiden som faktisk GIDER gøre deres kunder glade og ikke bare får det overstået.

10. maj 2021

"Glemte" at levere

Lad os lige holde den gode tone. Alle kan begå fejl. Både mennesker og åbentbart computere også. Dog skal vi alle sammen huske at når vi fejler på andres bekostning, så skal vi hjælpe hinanden med at komme videre.

Blomster er altid en dejlig ting at få, og det bringer altid glæde at der er én der har tænkt på dig. Men en vigtig ting er, at blomster skal ankomme på den specifikke dag. Det må være blomsterhandlerens vigtigste opgave.

Men lad os lige tænke tanken, at blomsterhandleren trak beløbet på din konto og derefter "glemte" at aflevere blomsterne.
- Ikke nok med at jeg ender i en yderst negativ situation, for nu har Jeg glemt den helt specielle dag, men intention om at overraske blev gjort til skamme. At blomsterhandleren har glemt at sende blomster, lyder som den dårligste undskyldning man kunne finde på.

"Vi har i dag modtaget din mail, og er naturligvis kede af, at din bestilling ikke er blevet leveret som ønsket.
Vi har haft problemer med vores system og din ordre er simpelthen gået tabt mellem system og printer og derfor slet ikke blevet modtaget her i butikken."

Her kommer vi tilbage til at der er sket en fejl. En fejl der desværre gik ud over mig. Pengene blev trukket og der skete ingen ting.
Det er jo så uacceptabelt som noget kan være.

Jeg får selvfølgelig mine penge tilbage, men føler hverken jeg har fået en undskyldning, eller at jeg er blevet behandlet godt. Jeg er bare den næste blomsterkøber i rækken.

Dårlig service avler dårlige kunder.
Derfor vil jeg på det kraftigste anbefale aldrig at handle på Randersblomsterforretning.dk.
Systemerne virker åbenbart ikke, og man kan ikke vide om modtageren af blomsterne overhoved får dem.

8. januar 2017

Super butik og personale!!!

Handler ofte i Randers Blomsterforretning og går altid derfra med en god følelse af super service og et dejligt humør hos personalet!
Pigerne er både dygtige og utrolig søde og service-mindede!
dersuden er kvaliteten i top, og stilen meget lækker og sikker!

20. april 2011

Er dette din virksomhed?