Very disappointing. The product that you will receive is the same quality like the shirts you order of aliexpress. Bad printing and unlike the product phtos, in the neck it doesn’t say “Raminkicks”. B... Se mere
Helemaal top service! Schoenen waren niet binnen de gestelde levertijd leverbaar, na navraag konden ze toch geleverd worden maar zou het wat langer duren. Dit was voor ons geen probleem omdat dit ech... Se mere
Metto un altra recensione per sottolineare la qualità di raminkicks…è il mio terzo ordine e devo dire che sono molto soddisfatto…nell’ultimo ordine, avevo sbagliato taglia su una maglietta per mio f... Se mere
Ich habe Aufgrund der guten Bewertungen in diesem Shop bestellt. Nachdem meine Bestellung nach fast zwei Wochen immer noch nicht da war, habe ich eine Mail an den Kundenservice geschickt, um nachzu... Se mere
Wouter Oemlaan 17, 3356 GD, Papendrecht, Holland
Svarer typisk inden for 48 timer
Vooraf vraag gesteld over de maten, deze is heel uitgebreid en goed beantwoord. We kwamen voor de Yeezy op een heel andere maat uit dan we zelf dachten. Wel het advies opgevolgd en de maat past perfect!
Bestelling werd geplaatst, ik kreeg geen tracking mail , maar na mailbericht naar Raminkicks, antwoord en track nr volgde onmiddelijk, levering binnen de week !
Ik zal op deze website terug bestellen !
Snelle levering goed contact via de app meedenkend en vriendelijk
Goede prijs en snelle levering!
Ik geef 4 punten omdat de communicatie wat duidelijker en sneller mag.
Maar voor de rest alles top en ga zo door!
Zoon superblij met zijn nieuwe Jordans. Nadat ik de vorige keer slechte ervaringen had bij restocks en andere shops, hier zeer tevreden!
Superwebsite. Leuke sneakers voor een goede prijs. Hiervoor slechte ervaringen gehad bij andere sneaker sites. Ik zal zeker terug komen hier
Veel keus voor een mooie prijs.
Zat met vragen over de juiste schoenmaat. Kreeg snel een passend antwoord.
Zou deze site aan iedereen aanraden
Ik heb een paar schoenen besteld bij hun. Helaas nooit een verzendbevestiging of track & trace code ontvangen. Hierover gemaild en geprobeerd te telefoneren, geen reactie gekregen en het telefoonnummer op de site is niet in gebruik.
Aanvulling: dit probleem is inmiddels verholpen, raminkicks heeft contact met mij opgenomen. Er is mij netjes uitgelegd wat het probleem was.

Besvarelse fra RAMINKICKS
Ik kreeg helaas niet automatisch een mail met bevestiging. Daar door wist ik niet of het goed was doorgekomen terwijl ik wel heb betaald. Toen heb ik gebeld en er werd niet opgenomen. Toen heb ik gemaild. Gelukkig kreeg ik de volgende dag een mail dat de bestelling onderweg was en toen kreeg ik het al binnen na een paar dagen. Mooie schoenen. Dochter ook blij met het cadeau.
Zoals zovelen sceptisch over webshops online.. maar ik kan niet anders zeggen als top.. schoenen zijn geleverd.. netjes ingepakt en goed op de hoogte gehouden door de webshop. Kreeg vooraf al een track and tracé en deze werd gedurende de paar dagen telkens geüpdate
Erg snelle en vriendelijke service. Snelle reactie bij vragen.
Super snelle levering ruim voor de kerst ontvangen zodat ik mijn dochter blij kan maken :)
Top service & goede communicatie. Bestelling snel geleverd!🙌🏼